سلام
گوشی من سیم همراه اول رو نمیشناسه ولی سم ایرانسل رو میشناسه ، از تو قسمت Search Networks بهش IR MCI رو میدم میره برا Registerin IR MCI ولی در انته میزنه Unable یعنی مشکلش چیه ، حتا در موقع ورود پین کد هم ازم میخواد که پین کد رو وارد میکنم.
سلام
گوشی من سیم همراه اول رو نمیشناسه ولی سم ایرانسل رو میشناسه ، از تو قسمت Search Networks بهش IR MCI رو میدم میره برا Registerin IR MCI ولی در انته میزنه Unable یعنی مشکلش چیه ، حتا در موقع ورود پین کد هم ازم میخواد که پین کد رو وارد میکنم.
سلام من بین این گوشی و i9003 موندم بیشتر به خاطر سیستم عاملشه یا در واقع به خاطر پشتیبانی از فلش .اگر سیستم عامل i9000 رو به 2.2 ارتقا بدم با 2.2 کارخونه ای i9003 چه فرقی داره ؟ یه سوال دیگه بعد از ارتقا با فارسی مشکلی پیدا نمیکنه؟ اگر بدم خود نمایندگی ارتقا بده کاملا مثل i9003 میشه؟
ما رفیتم چه با گوشی چه بی گوشی به سایت مارکت آندروید ، اونجا قسمتی که می خوای نرم افزار رو نصب کنی پیام میده میگه که هیچ مدل گوشی ای با ID شما مشخص نشده است
هیچ قسمتی هم نیست که براش تعریف کنی که موبایل من فلان مدله ، فقط یه قسمت بود توی خود تنظیمات gmail که شماره تلفن گوشی رو دادم
دوستان راهنمایی کنند لطفا
دوست عزیز 2.2.1 گوشی i9000 با 2.2.1 گوشی i9003 هیچ فرقی نمیکنه , هر دو رو سامسونگ میده بیرون و یه ورژن از اندروید هست , هر دو هم فارسی رو به طور کامل پشتیبانی میکنه . هیچ فرقی هم بین اندرویدی که مایکروتل براتون بریزه با همون نسخه ی اندروید که خودتون بریزید وجود نداره چون مایکروتل خودش که اندروید برا گوشیهاش نمیسازه , اونم همون نسخه ای رو میریزه که الان با وجود اینترنت ما همه بهش دسترسی دارن .
شما بین i9000 و i9003 اگه از لحاظ اختلاف قیمت مشکلی ندارید شک نکنید خرید i9000 بهتره
Last edited by Atropates; 28-04-2011 at 02:08.
مودم وایرلستون منظورم بود نه گوشی
GPU گلکسی اس 5برابر قوی تر از Adreno 205 هست و اس ال هم 2برابر قوی تره حتی.
گلکسی اس با سخت افزارش فایلهای ویدئویی رو encode میکنه ولی باقی گوشی ها نرم افزاری encode میکنن واسه همین بنچمارک گلکسی اس میاد پایین (که باید برعکس باشه و گلکسی اس بالاتر باشه و دلیلش اینه که سازنده این برنامه ها برای چیپست های کوالکام ساخته برنامه رو)
من گوشیم بدون استفاده هر 9 ساعت 6 درصد باتریش کم میشه ، طبیعیه یا زیاده ؟ ( رام jpjpm فارسی )
سلام دوستان تو راخدا از بس گشتم این تاپیکا را خسته شدم
برنامه فارسی ساز میجها و مرورگرها را با آموزش بذارید یکبار دیگه ممنونم
بد نیست...یادمه با رام دارکی و مودم jpy هر 8 ساعت 1% میسوزوند....![]()
مرسی
یه سوال دیگه : باتری این گوشی باید ساخت کجا باشه ؟ ( یعنی روی خود باتری زده ساخت کجا ؟ )
واثعا این اعداد و ارقام رو از کجا آوردین من موندم.لطفا اطلاعات غلط ندین.GPU گلکسی اس 5برابر قوی تر از Adreno 205 هست و اس ال هم 2برابر قوی تره حتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)