پنل نداگستر که از اینم خراب تره!
پس فکر کنم یوزر شما را توی انجمن وحید (webhostingtalk.ir) دیده باشم!
پنل نداگستر که از اینم خراب تره!
پس فکر کنم یوزر شما را توی انجمن وحید (webhostingtalk.ir) دیده باشم!
پیشنهاد میکنم تمام انتقادات و پیشنهادات رو مرتب در یک پست جمع کنید و اعلام کنید.
با احتمال 100 %
اون آقا یا خانومی که با یوزر (adsltce) تو این انجمن فعالیت میکنه یکی از اشخاصیه که توی راه اندازی adsl مخابرات اصفهان نقش داره.
وگرنه این همه دفاع از این سیستم به خاطر چیه ؟؟
در ضعیف بودن این سیستم هیچ شکی نیست.
حالا دائم بیاید بگید که هر سیستمی اشکالاتی داره !
هر سیستم چقدر مجازه اشکال داشته باشه.؟؟!!
خدمات اینترنت شرکت شاتل رو بیاید با خدمات اینترنت شرکت مخابرات مقایسه کنید.
حالا مطمئنم همین adsltce میاد و میگه سیستم ما از مال شاتل قوی تر و پیشرفته تره !
از این فکر بیاید بیرون که مردم حالیشون نیست !
لا اقل 1% کاربران دارند در حد حرفه ای کار میکنند و بعضیاشون میتونند چشم بسته یه سرور سخت افزاری رو باز و بسته کنند.
مخابرات حتی یه بانک اطلاعاتی درست حسابی هم نداره !
برگ قرارداد رو یادتونه ؟ یه برگه آبی بود که با خودکار پرش میکردید و زیرش یه امضا و ...
حالا برید و با شاتل مقایسه کنید. من خودم 2 ساله با شاتل قرارداد دارم.3-4 تا برگه میده به عنوان قرار داد اون هم پرینت شده و شکیل !
همون اول کار ناشی بودن و بی مسئولیتی این طرح مخابرات برای من یکی رو شد!
با این همه خرج یه برنامه ندادند براشون بنویسند.من همیشه با شاتل مقایسه میکنم چون بهترینه !
دلم میخواست یه بار داخل پنل کاربری شاتل رو ببینید اونوقت دیگه با این چیزا راضی نمیشدید !
کاری به پنل ندارم ! اما در رابطه با سرویس دهی شاتل مزخرفترینه.من همیشه با شاتل مقایسه میکنم چون بهترینه !
از من سفید بودبرگ قرارداد رو یادتونه ؟ یه برگه آبی بود که با خودکار پرش میکردید و زیرش یه امضا و ...این چیزا مهم نیست ! مهم اینه همون موقع هم کیفیت اینترنت خوب بود ! الان هم بدون اغراق کیفیت این سرویس که میدن خوبه اما کیفیت سرویس دهی نه ! چون نه سرویس شبانه دار دارن نه نامحدود و کلا سرویس های مختلف ندارن !
Last edited by r0ss0neri; 23-01-2012 at 13:20.
سلام
من خودم از چندین سال پیش برای چند شماره از شاتل سرویس می گیرم! حداقل می تونید بگید به حداقل های یک سرویس خوب را داره! پنلش خیلی کم مشکل داره! نمی گم مشکل نداره چون خودم یک بار ازش 2 گیگ برداشتم!
من 1مگ از مخابرات داشتم! نه برگه ای پر کردم نه گواهی اشتغال به تحصیل به ان ها دادم! فقط برگه واریز وجه را دادم!
یک نفر گفته بود مشکلات را جمع بندی کنیم: (این موارد به ذهن من می رسه! )
1. مشخص سازی مبالغ و گیگ هایی که در زمان تبدیل سرویس ها در حساب های ما بوده! (خودم برای 1 مگ 3 ماهه پول ریخه بودم اما دود شد رفت هوا)
2. تغییر پنل و استفاده از یک پنل کار امد و تست شده!
---- مشکلات محاسبه گیگ در پنل فعلی
---- حل مشکلات اتصال هم زمان! (برداشتن مولتی یوزر بودن از روی اکانت ها!)
---- عذرخواهی مسئولین مخابرات از مسئولین پشتیبانی به خاطر مشکلاتی که تعویض پنل برای ان ها به وجود اورده!
---- اومیدی به این پنل نیست! بزرگتر از این پنل ادعایی نداره اما نویسندکان این پنل کلا ادعا هست!
---- و ... .
4. مشخص شدن و جبران خسارات مالی که به کاربران وارد شده به خاطر مشکلات پنل فعلی
5. خارج شدن سرویس از حالت تک تعرفه ای و قرار دادن تعرفه های نامحدود و شبانه رایگان و ... .
6. بهبود پشتیبانی مخابرات! با وضع فعلی و مشکلات پنل اگر 1000 نفر هم جواب تلفن بدن بازم کسی پشت خط می مونه! (ایجاد پشتیبانی 24 ساعته )
7. کلا مشکلات از زمان تغییر پنل خیلی زیاد شده! قبل از عوض شدن پنل مشکلات به نبود پشتیبانی 24 ساعته و تغییری که در قسمت خرید گیگ پنل قبلی داده بودن ختم می شد!
8. ایجاد سایت برای پشتیبانی که در زمان قطع بودن نت هم قابل دسترسی باشه! (پشتیبانی انلاین و ... )
جلوی ضرر را باید هر چه زود تر گرفت!
Last edited by Mr. M.S.R; 23-01-2012 at 14:02.
در مورد صبانت
بله این شرکت هم زیر مجموعه پرورش داده هاست و عملیات انتقال به پنل جدید نیز در این شرکت در حال اجراست.
صبانت میخواد یکی یکی شهرهاش رو بیاره رو این پنل جدیده که فعلا با دو تا شهر این کار رو کرده به زودی دونه دونه همه شهرها میان روی پنل جدید...
خدمت آقای غرض ورز عرض کنم که در مخابرات رضوی که سرویس های نیمه رایگان تعریف کردند تا به حال در این مورد که محاسبات شبانه اشتباه بوده گزارش نشده.
عزیز دل گفتی فوش ندم قبول کردم! شما هم لطفا درست حرف بزن! غرض ورز کیه؟ اخه این چه طرز حرف زدنه؟ خوب گند زدی با این طراحی! یکم مرد باشین قبول کنید! بگید قبول داریم پنل مشکل داره!
دوست عزیز بنده هرگز نگفته،نمیگم و نخواهم گفت که پنل مشکل ندارد.
نرم افزار بدون باگ در هیچ جای دنیا نداریم و نخواهیم داشت.
فایرفاکس بدلیل پوشاندن باگ هاش هر ماه داره یه ورژن میده!
مایکروسافت لحظه به لحظه برای ویندوزاش آپدیت میشه بازم باگ داره
حالا اونا صدها شایدم هزاران برنامه نویس شاخ دنیا رو دارند.
ادعای ما که از اونا بیشتر نیست.
نرم افزار باگ داره قبول، ولی اینکه جاهای باگ نداشته اش رو هم بیان عمدا به حساب بقیه بزارن میشه غرض ورزی .
اینکه بگن مخابرات اصفهان نیمه رایگان تعریف نمیکنه چون پنل این امکان رو نداره دروغی بیش نیست.
در زمان برگزاری نمایشگاه همین تعرفه طرح زرین شما درصدی تخفیف داشت که هر کی استفاده کرده تو اون ساعت های شب دیده که مقدار مصرف شده و مقدار محاسبه شده اش متفاوته
بزارید من کاملا روشنتون کنم، آخرین جواب دوستان عزیز مخابراتی در مقابل اصرارهای من برای تعریف تعرفه نیمه رایگان =====> نمی صرفه
شما از این آقا بپرس اگر مخابراتی نیست چطور از تعرفه هایی که فقط کارمندان مخابرات میتونن ببیننش خبر داره، بپرسید چطور از ریز جزئیات مخابرات خبر داره
بنده هرگز از ناحق دفاع نکرده و نمیکنم، ده ها بار تو همین پنل دوستان گزارش مشکل دادن و هر کدومش رو تونستم رفع کردم،فلسفه ی عضویت من هم اینجا همین بوده،ولی میبینیم با دروغ سعی میشه بعضی مشکلات رو گردن پنل بندازن حق بدید که ناراحت بشم و پاسخ بدم.
موفق باشید.
این مشکلاتی که پنل شما داره که در حد یک برنامه تست شده نیست! باید در مراحل تست برنامه این موارد رفع می شده! نه بعد از استفاده! حالا شما فریاد بزن بگو تست شده بوده! وقتی داریم مشکلات موجود را می بینیم حرف شما را نمی تونیم قبول کنیم! اگر نسخه نهایی یک برنامه این قدر مشکل داشته باشه! من خودم به شخصه دیگر از ان استفاده نمی کنم! و تنها دلیل دوام پنل شما همان دلیل ورود پنل به مخابراته! همان رابطه بازی و ... !
مخابرات هم حق داره! با این پولی که برای پنل شما داده مگه دیوانست بیاد از سود خودش کم کنه؟ خوب باید پول شما را از یک جایی در بیاره!
ان آقا هم جواب سوال شما را داد! حالا راست و دروغش را نمی توان فهمید! همان طور که راست و دروغ حرف های شما را نمی توان فهمید!
از شما هم ممنون هستم که دارید این کار را انجام می دهید! اما خوب وظیفه شما همین است باید مشکلات پنلتون را رفع کنید! نمی تونید برای انجام وظیفه توقع بی مورد از دیگران داشته باشید!
توقع و را کارکنان پشتیبانی و کاربران باید داشته باشن!
من زمانی که رفتم مخابرات ولی عصر برای شکایت ان جا دیدم که چقدر فشار عصبی روی کارکنان ان جا وارد می شود! فقط تلفن زنگ می زد و فوش و حرف رکیک بود ..... ! اخه ان ها چه گناهی کردن؟ پشتیبانی پنل که نیستن! پشتیبانی adsl مخابرات هستن!
از کاربران هم خواهش می کنم در تماس ها و مراجعات خودشون رعایت ادب را داشته باشند! ان فردی که داره با شما حرف می زنه مطمئن باشید تنها یک واسطه است! نهایت کاری که می تواند در مورد نارضایتی ما انجام بده اینه که این موارد را به رده بالاتر انتقال بده! فوش را نمی توان انتقال داد!
باز هم فکر می کنید در جایگاه حق قرار دارید؟
اگر این آقا (یا خانم) اینجوری از کارش دفاع میکنه شاید .... شاید بابتش مواجبی میگیره ( که 100% الان میاد تکذیب میکنه )
خدا داند ....
ولی در پستهای قبلی کاملا نشون داده که بی منطق هست و با دلایل بی ربط سعی در پوشاندن نقاط ضعفش داره !!
واقعا متاسفم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)