تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 500 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

ممنون از چوابتون.
    اینکه میگن سری های اول mc700 داغ میکنه راسته؟
    میشه یه توضیحی بفرمایید.
    ممنون
    سلام

لپ تاپ های اپل به سبب بدنه ی آلومینیومی خودشون گرما رو از طریق بدنه انتقال میدن و ممکنه گرمتر از لپ تاپ های دیگه به نظر بیان، پس مشکلی نیست از این بابت.

داره خودمونی میشه mono1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    سوال داشتم . .
    میخواستم بدونم که ترجیح خرید برای
    Core i7, 2.0 GHz, 6 Mb و با گرافیک AMD Radeon HD 6490M Graphics Card / Intel HD Graphics (Automatic Switching)
    بیشتره (مک بوک 721 )
    یا اینکه
    Core i5 ,2.90 GHz, 3 MB ,و با گرافیک Radeon HD 6490 DDR5,512 MB
    ( وایو sb11fc )
    و اینکه مک های 13 اینج با cpu core i7 جطور هستن ؟؟ چون گرافیک share دارند پردازش اونها خیلی پایین هست ؟؟
    و اصلا موضوعه cpu با حالته quad جسی هست ؟؟ موضوعه قابله توخهیه یا اینکه اپل برای بزرگنمایی مطرح کرده ؟؟ چون شرکت دیگه ای این رو نمیگه و به crei7 یا core i5 بسنده میکنن . .
    تشکر . .

داره خودمونی میشه suny apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ايران وطن من

پيش فرض

سلام
    سوال داشتم . .
    میخواستم بدونم که ترجیح خرید برای
    Core i7, 2.0 GHz, 6 Mb و با گرافیک AMD Radeon HD 6490M Graphics Card / Intel HD Graphics (Automatic Switching)
    بیشتره (مک بوک 721 )
    یا اینکه
    Core i5 ,2.90 GHz, 3 MB ,و با گرافیک Radeon HD 6490 DDR5,512 MB
    ( وایو sb11fc )
    و اینکه مک های 13 اینج با cpu core i7 جطور هستن ؟؟ چون گرافیک share دارند پردازش اونها خیلی پایین هست ؟؟
    و اصلا موضوعه cpu با حالته quad جسی هست ؟؟ موضوعه قابله توخهیه یا اینکه اپل برای بزرگنمایی مطرح کرده ؟؟ چون شرکت دیگه ای این رو نمیگه و به crei7 یا core i5 بسنده میکنن . .
    تشکر . .
    سلام به دوست عزیز.
    ببینید دوست من قضیه اپل با تمام دستگاههای دیگه متفاوته(البته استثنا در ایران و چند کشور دیگه).
    معمولا کسانی که میان سراغ اپل به دلیل علاقه شدید هست که میان سراغش چون اپل علی رغم کارایی بالا در ایران کمی مشکل داره.البته فکر کنم فقط کمی.به هر حال سیستم عاملش مک هست.پس شما باید عادت خودتون به ویندوز رو ترک کنید.البته میشه روش ویندوز هم نصب کرد ولی تمام مزه اپل تاجایی که میدونم به سیستم عاملش هست.برخی تفاوتهای دیگه در مک بوک ها با سایر لپ تاپ ها در نوع ساخت لپ تاپ هست که برخی از اونا خوب و برخی بد هستن(دوستان ببخشن).مثلا این لپ تاپ دارای بدنه آلومینیوم یونی بادی هست که تقریبا 250دلار به قیمتش اضافه کرده و یکی از مهمترین عوامل برای راضی شدن افراد برای خریدش هست.ترک پد بسیار عالی و صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت از دیگر مزایاش هست.اما نداشتن چند کلید تقریبا کم کاربرد برای عموم از معایبش هست مثلا مثل home,deleteوچندتای دیگه.شما اول اینارو در نظر بگیرید ببینید اصلا میخوایید اپل بگیرید یاخیر.
    حالا اگه از اینا بگذریم کلا قطعات به کار رفته در محصولات اپل از بهترین نوع و مرغوبترین ها هستند(طبق گفته بسیاری از دوستان)برای همین قیمتش کمی بالاست.قیمت مدلی که شما فرمودید در حدود 2300هست.
    اما در همین حد از اپل بهتون بگم که از یکی از فروشنده های بازار(تمام مارک ها نه فقط اپل)شنیدم که call of duty black opsرو روی مک بوک وایت بدون هیچ خللی بازی کردن.ناگفته نماند که گرافیک وایت 256هست.این نشون میده که اپل دارای کیفیت بالایی هست.

4. 2 کاربر از suny apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من این مدل سئوالی رو فقط کسی می تونه جواب بده که هم لپ تاپ اپل داشته باشه هم سونی
    جفتش خوبه اما سونی از نظر ظاهری اصلا رو لپ تاپ هاش کار نمی کنه و حال اینکه اپل زیبا ترین لپ تاپ هارو تولید می کنه
    سونی واسه همه تیپ آدم با هر سطح دارایی لپ تاپ داره ولی اپل یه جورایی کلاس خودشو بالا نگه داشته
    تو سایت CNET دو تا ایراد رو مک بوک پرو گرفته بود که یکی نداشتن بلو ری بود یکی هم قیمت بالا
    بلو ری که اصلا مهم نیست اما قیمتش انصافا زیاده
    البته خب چیز خوب ارزون بدست نمیاد

6. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به دوست عزیز.
    ببینید دوست من قضیه اپل با تمام دستگاههای دیگه متفاوته(البته استثنا در ایران و چند کشور دیگه).
    معمولا کسانی که میان سراغ اپل به دلیل علاقه شدید هست که میان سراغش چون اپل علی رغم کارایی بالا در ایران کمی مشکل داره.البته فکر کنم فقط کمی.به هر حال سیستم عاملش مک هست.پس شما باید عادت خودتون به ویندوز رو ترک کنید.البته میشه روش ویندوز هم نصب کرد ولی تمام مزه اپل تاجایی که میدونم به سیستم عاملش هست.برخی تفاوتهای دیگه در مک بوک ها با سایر لپ تاپ ها در نوع ساخت لپ تاپ هست که برخی از اونا خوب و برخی بد هستن(دوستان ببخشن).مثلا این لپ تاپ دارای بدنه آلومینیوم یونی بادی هست که تقریبا 250دلار به قیمتش اضافه کرده و یکی از مهمترین عوامل برای راضی شدن افراد برای خریدش هست.ترک پد بسیار عالی و صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت از دیگر مزایاش هست.اما نداشتن چند کلید تقریبا کم کاربرد برای عموم از معایبش هست مثلا مثل home,deleteوچندتای دیگه.شما اول اینارو در نظر بگیرید ببینید اصلا میخوایید اپل بگیرید یاخیر.
    حالا اگه از اینا بگذریم کلا قطعات به کار رفته در محصولات اپل از بهترین نوع و مرغوبترین ها هستند(طبق گفته بسیاری از دوستان)برای همین قیمتش کمی بالاست.قیمت مدلی که شما فرمودید در حدود 2300هست.
    اما در همین حد از اپل بهتون بگم که از یکی از فروشنده های بازار(تمام مارک ها نه فقط اپل)شنیدم که call of duty black opsرو روی مک بوک وایت بدون هیچ خللی بازی کردن.ناگفته نماند که گرافیک وایت 256هست.این نشون میده که اپل دارای کیفیت بالایی هست.
    دوباره سلام . .
    و تشکر از جوابتون . .
    من هم به اپل علاقه دارم , برای همین هم هست که
    Track Pad از مزایای اپل هست و اصلا وایو حتی دو نقطه رو هم نمیشناسه !! و این بده . .
    این کلید هایی که گفتید نقطه منفی زیاد مهمی نیستن و حتی ممکنه که Shortcut هم داشته باشن (البنه شما بهتر در این مورد میدونید )
    من هم از قطعات شنیدم . .
    اما این موضوعه Quad و dual جی هست !!
    اپل هم corei7 quad داره هم core i7 dual !! . . برای 15 و 13 . .
    و اینکه ایا گرافیکه 721 به صورت Share افزایش هم پیدا میکنه یا نه ؟؟
    و فکر میکنید مدلهای بعدی کی وارد بازار میشن ؟؟
    مییخشید که زیاد میبرسم . .
    تشکر . .

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظر من این مدل سئوالی رو فقط کسی می تونه جواب بده که هم لپ تاپ اپل داشته باشه هم سونی
    جفتش خوبه اما سونی از نظر ظاهری اصلا رو لپ تاپ هاش کار نمی کنه و حال اینکه اپل زیبا ترین لپ تاپ هارو تولید می کنه
    سونی واسه همه تیپ آدم با هر سطح دارایی لپ تاپ داره ولی اپل یه جورایی کلاس خودشو بالا نگه داشته
    تو سایت CNET دو تا ایراد رو مک بوک پرو گرفته بود که یکی نداشتن بلو ری بود یکی هم قیمت بالا
    بلو ری که اصلا مهم نیست اما قیمتش انصافا زیاده
    البته خب چیز خوب ارزون بدست نمیاد
    دوباره سلام . .
    تشکر . .
    فک میکنم که نداشتن BlueRay رو راست گفتن . . !!
    چون بالاخره تا یه مدتی دیگه این Device رایج تر میشه . . اما نمیدونم که امکان تعویض هم داره با نه ؟؟ . .
    وابو هم ظاهره بدی نداره . . اما اپل یه جیزه دیکس . .
    مدلهای 15 ایا گرافیکشون Share هم میشه ؟؟ . .
    و corei7 quad با corei7 dual جه فرفی میکنه ؟؟ . .
    تشکر . .

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    Core i7 فکر نمی کنم dual داشته باشه
    این quad و dual تعداد هسته های سی پی یو e که اولی 4 هسته و دومی 2 تا هسته داره که سیستم اینارو 2 برابر می شناسه
    یعنی 8 و 4 هسته ای
    اون 13 اینچی که dual بوده کور آی 7 نیست و کور آی 5 e
    شیر بودن گرافیکش رو مطمئن نیستم اما احتمالا باید شیر باشه چون 256 مگ رم نسبتا کمه و باید این کمبود رو با شیر شدن جبران کنه
    این سری هنوز 5 ماه نیست اومده و فکر نمی کنم تا آخر سال سری جدید بیاد
    اما اگه واسه بازی حرفه ای می خوای فقط به 723 فکر کن

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

فک میکنم که نداشتن BlueRay رو راست گفتن . . !!
    چون بالاخره تا یه مدتی دیگه این Device رایج تر میشه . . اما نمیدونم که امکان تعویض هم داره با نه ؟؟ . .
    بلوری آینده درخشانی نداره فکر میکنید اپل برای چی این همه بابت دیتا سنترش هزینه کرده ؟؟؟؟ دیگه دوره دیسکهای نوری هم داره به سر می رسه

11. 3 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    Core i7 فکر نمی کنم dual داشته باشه
    این quad و dual تعداد هسته های سی پی یو e که اولی 4 هسته و دومی 2 تا هسته داره که سیستم اینارو 2 برابر می شناسه
    یعنی 8 و 4 هسته ای
    اون 13 اینچی که dual بوده کور آی 7 نیست و کور آی 5 e
    شیر بودن گرافیکش رو مطمئن نیستم اما احتمالا باید شیر باشه چون 256 مگ رم نسبتا کمه و باید این کمبود رو با شیر شدن جبران کنه
    این سری هنوز 5 ماه نیست اومده و فکر نمی کنم تا آخر سال سری جدید بیاد
    اما اگه واسه بازی حرفه ای می خوای فقط به 723 فکر کن
    دوباره سلام . .
    و تشکر . .
    یکی از مدلهای 13 که corei7 هست dual هست . .
    این که گفتید دو برابر میشه بعنی اینکه دو تا cpu واقعی داره که هر کدوم به چند بخش تقسیم شدن ؟؟
    برای بازی e حرفه ای نمیخوام اما گاهی بازی هم میکنم ( Need For Speed ( فک میکنم که 256 برای اون جواب بده اما به اندازه 723 هم نمیخوام که خرج کنم مدلهای 13 کلا share هستن share هستن ؟؟
    اونها گرافیکه 364 فک میکنم که دارن . .
    و این خیلی Performance دسگاه رو بایین میاره ؟؟
    تشکر . .

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بلوری آینده درخشانی نداره فکر میکنید اپل برای چی این همه بابت دیتا سنترش هزینه کرده ؟؟؟؟ دیگه دوره دیسکهای نوری هم داره به سر می رسه
    دوباره سلام . .
    و تشکر . .
    این Data Center جی هست ؟؟ اطلاعی ندارم . .
    جطور دیسک های نوری به اخره خط رسیدن ؟؟ . .
    باز تشکر . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •