سلام دوستان
من میخوام تو منطقه نواب حد فاصل صفدری و بریانک وایمکس بگیرم . خونم هم همکف پشت این ساختمونهای نوابه . کسی اونجا اشتراک داره . ایرانسل یا مبین نت فرقی نداره میخوام ببینم هر چی هست خوبه یا نه؟
ممنون
سلام دوستان
من میخوام تو منطقه نواب حد فاصل صفدری و بریانک وایمکس بگیرم . خونم هم همکف پشت این ساختمونهای نوابه . کسی اونجا اشتراک داره . ایرانسل یا مبین نت فرقی نداره میخوام ببینم هر چی هست خوبه یا نه؟
ممنون
دوست عزیز واسه کرج رو هم داری؟
مبین نت تقاطع نواب - کمیل رو میدونم آنتن میده
ولی پائین تر رو خبر ندارم
شرکت مبین نت شرکت خیلی بزرگیه من فکرشم نمیکردم
جالبه بدونید که فقط 90 میلیارد تومان تو صورتحسابش از شرکت ارتباطات زیر ساخت بستانکار هست
با این سرمایه خیلی خوب میتونه در سطح کشور خودی نشون بده
دوست عزیز مهم اینجاست که اکثر اینها از خودشون هستن به من و شما مجوز نمیدون جدا اینکه سال دیگه کل شرکتهای پپ رو رد صلاحیت میکنن و به کل مخابرات به دست میگیره و سه شرکت پارس آنلاین- صبانت و شاتل میمونه که پارس آنلاین کلا سپاهی هستن و صبانت هم همینطور. ما به خاطر شغلمون با همه اینها کار کردیم با مدیر فروش هاشونم آشنا هستم و اینکه صبانت یع تغییری در مدیریتش شد و تمام پرسنلش رفتن ون با مدیریت سپاهی نمیخواستن کار کنن. الانم که بحث شبکه ملی داغ داغ شده و معلوم نیست واقعا میخوان چه بلایی سر ما بیارن در دنیای ارتباطات میخوان دست ما رو از ارتباطات قطع کنن. اگر یه کمی اطلاعات هم داریم در هر زمینه ای به خاطر همین اینترنت هست. الان من میخوام یه اینترنت بگیرم با وجود این همه شرکت واقعا نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ اکثر شرکتها رو تست کردم و راضی نبودم. بین وایمکس هم که مبین نت و ایرانسل و شاتل هستن که از همشون نا رضایتی زیاده. خیلی جالبه که یه اینترنت نتونی انتخاب کنی.
اصفهان به شدت افت سرعت پیدا کرده
از 4 عصر امروز پینگ 4.2.2.4 رفته روی 500 و سرعت دانلود روی 30 تا 40 (سرویس 1 مگ) !
با پشتیبانی دو بار تماس گرفتم یه بار گفت به دلیل زیادی یوزرها اورلود شده و خود به خود درست میشه دوباره که تماس گرفتم یکی دیگه گفت پهنای باند اصفهان کم اومده و در صدد رفع مشکل هستند و طی روزهای آینده مشکل حل میشه ... حالا نمی دونم این روزهای آینده کی خواهد...من تا امروز راضی بودم امیدوارم منم به جمع ناراضیان اضافه نشم !
این هم وضعیت 1 مگابیت تهران
![]()
سرعت دانلود من اینترنت 1 مگ مبین همیشه با دانلود منیجر و کانکشن بالا خوب بود الان اومده رو پایه 67 کیلوبایت.
پس مثه این که مشکل کلیه ... از من هم خیلی خوب بود امروز اینجوری شده نمی دونم چی شده ...
کلا کم کم با اضافه شدن کاربر ها این ها دیگه واسه مبین نت طبیعیه، تعداد کاربر رفته بالا همینیه که هست!(جواب مبین نت)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)