تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 1291 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

قبلا ً یکی از دوستان اشاره کرد،بازم میپرسم این آنتن مودم های وای فای رو میشه پیدا کرد؟یا از آنتن های دیگه میشه استفاده کرد؟
    من یه بار رفتم جایی آنتن رو یادم رفت ببرم , کابل آنتن (از این کابل های ماهواره) رو زدم بهش 5 تا آنتن داد ردیف هم کار کرد
    البته فقط کابل بود و او سر کابل به جایی وصل نبود و آزاد بود...

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

باید خودم تست کنم.
    بعضی وقتها وقتی وایرلس رو سرچ میکنم یک اتصال پیدا میکنه و وقتی وصل میشه هر آدرسی که وارد میکنم صفحه لاگین وایمکس رو میاره.البته سایت ایرانسل رو هم باز میکنه.
    باید شناسه وایمکس دوستم رو وارد کنم ببینم میشه از همون مودم استفاده کرد.
    راستی وقتی وصل میشم و سایت ایرانسل رو باز میکنم و با سرعت بالا میتونم ازش دانلود کنم.مثلا یک فایل 9 مگی رو کمتر از یک دقیقه دانلود کرد.این حجمی که دانلود میشه به حساب کسی نمیره؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باید خودم تست کنم.
    بعضی وقتها وقتی وایرلس رو سرچ میکنم یک اتصال پیدا میکنه و وقتی وصل میشه هر آدرسی که وارد میکنم صفحه لاگین وایمکس رو میاره.البته سایت ایرانسل رو هم باز میکنه.
    باید شناسه وایمکس دوستم رو وارد کنم ببینم میشه از همون مودم استفاده کرد.
    راستی وقتی وصل میشم و سایت ایرانسل رو باز میکنم و با سرعت بالا میتونم ازش دانلود کنم.مثلا یک فایل 9 مگی رو کمتر از یک دقیقه دانلود کرد.این حجمی که دانلود میشه به حساب کسی نمیره؟
    نه فکر نمیکنم چون شما وارد حسابتون نشدی که بتونه ازتون حجم کم کنه..
    اره سرعتش حدود 750 کیلو بایته....

4. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برا سرعت بالای 128 چه چیزایی میخوان گواهی دانشجویی قبول میکنن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

معذرت میخوام! یکی اینا رو برام ترجمه میکنه؟!
    نمیدونم چرا زیاد سر درنمیارم ازشون

طرح تعرفه Pre 256 Basic-Extn-6Mo
    Remaining Tariff Balance 562500
    مقدار ترافيک رايگان اختصاص داده شده اعتباري 256 پايه-6ماهه
    تاریخ شروع اعتبار ترافیک رايگان 1390/04/11 1856
    تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره 11
    موجودی حساب (ریال) 10889
    مجموع کل استفاده ها (بایت) 149703680
    Tariff Expiry Date 1390/09/30
    هزینه آبونمان ماهیانه 675000

میخوام بدونم کل ترافیکم چقدره (باید 18باشه دیگه؟!)
    اون 11روز روی چه حسابیه؟
    منظورش از ترافیک رایگان چیه؟
    و اینکه ترافیک باقی مونده چقدره؟!
    راستی قیمت آبونمان به ریاله دلاره چیه...
    شرمنده ها!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بنده هيچ بحثي با شما ندارم ولي جواب شما غلط هست

چون من خودم تست كردم دارم جواب ميدم
    جهت تنویر افکار عمومی قاعدتاً به دلیل آنکه آدرس مک هر مودم برای هر اکانت ست میشه بنابراین هر مودم فقط باید برای یک اکانت مخصوص استفاده بشه ولی به دلیل نقصی که در سیستم ایرانسل وجود داره گاهی اوقات شما می توانید با استفاده از یک اکانت دیگه هم از مودم استفاده کنید. این نقص رو خود کارشناس ایرانسل به من گفت.

پی نوشت : من دو تا سرویس وایمکس دارم (مصرف آزاد و 512 ماهیانه) یک بار اشتباهی با اکانت مصرف آزاد با به مودم 512 وصل شدم کل پولمو خورد)

8. 2 کاربر از dietman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برا سرعت بالای 128 چه چیزایی میخوان گواهی دانشجویی قبول میکنن؟

کسی نیست مرا یاری دهد؟

یکی هم این مصرف آزاد و دائمی و اعتباری رو فرقاشون رو بهم بگه نفهمیدم اصلا چی به چی هست !

من این حالت رو میخوام که مثل همین الان ADSL که میری پول واریز میکنی سرویست شارژ میشه واسه 1 ماه بعد که تموم شد دوباره پول میریزی واسه ماه بعد اگرم یه وقت حجم کم آوردی میری میخری اما الان ایرانسل تو سایتش کلا بحث رو پیچونده نمیدونم گفته یه صندوق هست توش پول میریزی بعد به ازای پول تو صندوق استفاده میکنی و .........

یزان استفاده کاربران دائمی از سرویس، نمی‌تواند از سقف اعتبار آنها، که معادل مبلغ سپرده اولیه است بیشتر باشد. اگر مایلید بیشتر از سقف اعتبار فعلی خود از سرویس استفاده کنید، لازم است برای جلوگیری از تعلیق سرویس، نسبت به تسویه حساب خود اقدام نموده و یا با افزایش مبلغ سپرده حساب، سقف اعتبار خود را افزایش دهید.
    این الان یعنی چه؟ منظور اینه اگه از 4 گیگ بیشتر مصرف کردی کارت تمومه و باید دوباره پول واریز کنی ؟ پس بسته های افزایشی این وسط چه کارن ! کلا گیج شدم از حرفشون .
    Last edited by isbn; 13-07-2011 at 00:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

کسی نیست مرا یاری دهد؟

یکی هم این مصرف آزاد و دائمی و اعتباری رو فرقاشون رو بهم بگه نفهمیدم اصلا چی به چی هست !

من این حالت رو میخوام که مثل همین الان ADSL که میری پول واریز میکنی سرویست شارژ میشه واسه 1 ماه بعد که تموم شد دوباره پول میریزی واسه ماه بعد اگرم یه وقت حجم کم آوردی میری میخری اما الان ایرانسل تو سایتش کلا بحث رو پیچونده نمیدونم گفته یه صندوق هست توش پول میریزی بعد به ازای پول تو صندوق استفاده میکنی و .........

یزان استفاده کاربران دائمی از سرویس، نمی‌تواند از سقف اعتبار آنها، که معادل مبلغ سپرده اولیه است بیشتر باشد. اگر مایلید بیشتر از سقف اعتبار فعلی خود از سرویس استفاده کنید، لازم است برای جلوگیری از تعلیق سرویس، نسبت به تسویه حساب خود اقدام نموده و یا با افزایش مبلغ سپرده حساب، سقف اعتبار خود را افزایش دهید.
    این الان یعنی چه؟ منظور اینه اگه از 4 گیگ بیشتر مصرف کردی کارت تمومه و باید دوباره پول واریز کنی ؟ پس بسته های افزایشی این وسط چه کارن ! کلا گیج شدم از حرفشون .
    گواهی دانشجویی جواز کسب نامه سر برگ دار از شرکت یا نهاد رسمی
    یکی از اینا کافیه
    دقیقا مثل سیم کارت اعتباری و دائمی هست یعنی اگر اعتباری رو ور داری عین ADSL هست پول میدی فلان سرویس رو میگیری و استفاده میکنی حجمت هم تموم شد باید دوباره پول بدی اما دائمی وقتی سرویست حجمش تموم شد قطع نمیشه و مصرف آزاد میزنه که هر گیگ 10 تومن هست در ضمن تو دائمی قبض میاد که باید پرداخت کنید یعنی اگر حجمت تموم بشه و حواست نباشه خونه خراب میشی ولی اعتباری اگر حجمت تموم بشه اینترنت قطع میشه

11. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالا راضی هستین ؟
    من تو تهرانپارس هستم خیابان زرین جنوبی زیر فرجام میشه که تو نقشه معلوم نیست بلاخره زرد هست یا سبز
    پس اعتباری با من سازگار تره ! بعد هر ماه بر فرض یه 512 4 گیگ بگیرم همون موقع هم یه بسته حجم 3 گیگ بگیرم میشه دیگه ؟ چون 4 گیگ خیلی کم هست نامحدود هم برام زیاد اما 7 گیگ رو میشه تحمل کرد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

حالا راضی هستین ؟
    من تو تهرانپارس هستم خیابان زرین جنوبی زیر فرجام میشه که تو نقشه معلوم نیست بلاخره زرد هست یا سبز
    پس اعتباری با من سازگار تره ! بعد هر ماه بر فرض یه 512 4 گیگ بگیرم همون موقع هم یه بسته حجم 3 گیگ بگیرم میشه دیگه ؟ چون 4 گیگ خیلی کم هست نامحدود هم برام زیاد اما 7 گیگ رو میشه تحمل کرد !
    آره مخصوصا از بعد از عید به این طرف خیلی کیفیتش خوب شده در مورد بسته هم میتونی از همون اول بگیری و هم میتونی اول 4 گیگ رو استفاده کنی بعد بسته بگیری
    در مورد زرد یا سبز بودن هم مهم نیست توی این پستم هم گفتم که بعد از ثبت نام بهت زنگ میزنن که بگن تحت پوشش هستی یا نه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by spiky; 13-07-2011 at 11:47.

14. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •