باید از حالا که داره ورودی میگیره برید ثبتنام دیگه.الان برید میشه ترم اول اگه ورودی جدید داشته باشه.
باید از حالا که داره ورودی میگیره برید ثبتنام دیگه.الان برید میشه ترم اول اگه ورودی جدید داشته باشه.
ورودی بهمن فکر نکنم واحد دیگه این رشته رو داشته باشه تو دفترچه که نبود.
اگر نبود پس دیگه هیچی! کجا میخواهید انتقالی بگیرید؟ شهر دیگه ام صرف نمیکنه رفت و امد و ... برای کاردانی.
اگر قصد ادامه تحصیل دارید این 2 سال کاردانی رو ای تی بخونید برای کارشناسی نرم افزار بخونید.
البته من قصد دخالت و برنامه ریزی ندارم برای شما ولی باید راه منطقی با کمترین ضرر رو انتخاب کرد
سلام دوستان دیروز زنگ زدن بهمون رفتیم جلسه توجیهی داشتند.ولی آخرش ما رو مجبور به تغییر رشته به آی تی می کنند.رشته شبکه جالب بود که فقط دو نفر ثبت نام کردند
حالا ما ده دوازده نفر بودیم.حالا به ما گفتند ترم اول که مشابه هم هست درسا با آی تی ها بخونید تا بعد.پرسیدم ما همون نرم افزار می مونیم دیگه گفتند نه .لوب کلامشون:سازمان به ما این اجازه رو میده که شما رو به زور تغییر رشته بدیم.حالا یه سوالی میشه یه ترم اینجا بخونم با آی تی بعد ترم دو رو مرخصی بگیرم(اصلا مرخصی داره؟) بعد با ترم دوم دوره های بعد واحد های دیگه بخونم؟ یا میگین کلا خودمون رو بدیم دست اینا و اینقدر حساس نشیم؟آخه آی تی کجا و برنامه نویسی (نرم افزار)کجا![]()
اگه واقعا میخوای برنامه نویسی بخونی همین الان انتقالی بگیر چونکه وقتی درسات شروع بشه اونوقت میگی که من ای کاش من همون برنامه نویسی رو میخوندم.اصلا به هیچ وجه نمیشه با این قضیه کنار بیاد من خودم هم بودم
درسته من الانش هم نمی تونم با این قضیه کنار بیام ولی مشکل اینه که هیچ واحدی تو شهر ما این موقع ترم اول نرم افزار رو نداره که بخوام انتقالی بگیرم.بعد دروس رو که نگاه کردم ترم اول نرم افزار و آی تی مثل هم بودند.حالا این راهی که گفتم امکانش هست یا نه؟چون بالاخره واحدای دیگه دوره بعد رو دیگه نرم افزار ورودی جدید میذارن
پس این ترم چونکه میگی درسا همون برنامه نویسی هستش رو پاس کن 12 به بالا نمرت باشه که برای دانشگاه دیگه تطبیق مشکلی نداشته باشه.
این ترم رو بخون برای تابستون برای کنکور بزن کلا از این دانشگاه انصراف بده و ریز نمرت رو ببر دانشگاه جدید و تطبیق بده.
یعنی اگه اینا رو پاس کنم بعد انصراف بدم برای دانشگاه دیگه تطبیق میدن؟بعد من با این سن و سال که نمیخوام کنکور بدم باید یه دانشگاهی تو مایه های علمی کاربردی باشه که بتونم هم کار کنم هم درس بخونم(از لحاظ ساعات درسیش).یه چیز دیگه فقط یه درس کارگاه لینوکس هست که جزو واحدای نرم افزار نیست اینو حذفش کنم؟
اگه مشغول به کاری که باید همین علمی کاربردی باشه که حداقل تو یه ترم چند جلسه میای حذف نشی
اره نمره بالای 12 باشه تطبیق میدن
اگه واقعا میخوای نرم افزار بخونی اره حذف کنی بهتره اگرم شک داری که همین بخون
برای غیرانتفایی هم کنکور رو بده فقط برو سر جلسه هر کدوم رو زدی قبول هستی برو آموزش صحبت کن که مشغول به کاری یه کاری حتما میکنن یا با استادا هماهنگ کن که غیبت نزنن برات
دوستان سلام
راستش جواب من تو سوالات شما نبود
من برای کارم مجبور برم علمی کاربردی رشته مدیریت امور اداری افتادم
ترم اولی هم هستیم بهمن ماه چند تا کلاس که رفتم دیدم همه استاد ها از اون اول میگن نه جزوء میدن نه کتاب اون چیزهایی که توضیح میده یا می نویسه باید یاد بگیری!
من اصلا کشش درس های مثل اصول حسابداری1 و ریاضی و زبان ندارم و واقعا به این درس های علاقه ندارم ولی بعضی ها مثل خوندنی را علاقه شدید دارم
نمی دونم شاید اولشه دارن این جوری میگن ولی می خوام مطمئن شم موقع امتحان قبول می کنند یا چیزی میدن بخونیم قبول شیم؟اگر واقعا باید خودمون یاد بگیریم من بذارم درس رو کنار
کاردانی هستم تو تهران
ممنون میشم خیالم رو راحت کنید
Last edited by shahinaghaa; 23-02-2015 at 23:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)