آقا يكي كمك كنه حوالي 3 تومن (كمي بيشتر مهم نيست) تلويزون 3d كه 46 به بالا باشه چي بگيرم. vt20 گرفتم خوشم نيومد پس دادم. با تشكر (sd هارو قابل تحمل نشون بده!)
آقا يكي كمك كنه حوالي 3 تومن (كمي بيشتر مهم نيست) تلويزون 3d كه 46 به بالا باشه چي بگيرم. vt20 گرفتم خوشم نيومد پس دادم. با تشكر (sd هارو قابل تحمل نشون بده!)
-البته قيمت رو بايد در تاپيك قيمت ها بگزارم با اين حال :
LA46C675 1480
LA46C685 1580
LA46C695 1680
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
-در مورد كانال هاي sd خوب نبايد توقع خاصي داشته باشين از هيچ hdtv مخصوصا وقتي اندازه بزرگ ميشه
-در مورد vt20 هم همينطور به هر صورت سليقه شماست
-در مورد 3d ها هم من بهتون توصيه ميكنم سراغ c8000 يا lx9500 برين گزينه هاي بمراتب بهتري هستند
nx710 هم يك edge lit هست نه full
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
-به نظر من سراغ ld650 برين خيلي بهتره هم مشخصات بسيار خوبي داره وهم امكانات بسيار عالي داره اين پنل و با bx400 قابل مقايسه نيست
در صورتيكه سراغ سوني ميخواين برين به ex500 نگاهي داشته باشين
ممنون بابت راهنمايي ولي خب به هر حال تلويزوني وجود داره كه نسبت به بقيه تصاوير sd بهتري داشته ياشه يانه؟ من مد نظرم چنين تلويزونيه. كدوم بهتره به نظر شما؟ در ضمن آيا تكنولوژي full از edge lit بهتره؟
-براي تصاوير sd بهترين گزينه ها پايونيير ها هستند
سامي ها هم اپسكيلينگ هاي خوبي دارند
-البته نا گفته نمونه بيشتر hdtv هاي امروزي scaling ها ي خوبي دارند
-سورس هاي بي كيفيت رو نميشه مبناي قضاوت دونست مخصوصا وقتي اينچ وسايز پنل زياد ميشه
-شما اگر خيلي تصاوير sd مهم هست براتون سراغ غير فول ها برين وپنل هاي 1 مگ رو انتخاب كنيد
-بله full led ها در uniformity بك لايت و مشكلاتي مثل ابري شدن تصاوير با پس زمينه هاي سياه و تيره موفق تر هستند
ممنون اينطور كه معلومه همون vt20 باز تصويره بهتري نسبت به بقيه داره!
سلام دوستان
1- یک مقایسه کوچیک بین C6900 سامسونگ و LE7600 ال جی می خوام
2- بین c7000 سام و lx6500 ال جی هم یه مقایسه می ذارید
3- به نظر شما 40~42 اینچ سه بعدی بگیرم بهتره یا 46~47 غیر سه بعدی؟
4- به غیر از مدل های بالا تو رنج 2 میلیون چیزی پیشنهاد میکنید؟
عزیزان گرامی 2تاسوال دارم
1-اگه کسی ازتلویزیون 3بعدی(3d) بدون عینک استفاده کنه ایا درمقایسه باtvهای 2بعدی معمولی کیفیت تصویر بهتری دریافت میکنه؟
2-گفته میشه افزایش کنتراست نقاط روشن تصویرروروشنترونقاط تیره تصویرروتیره ترنمایش میده درسته که این باعث تفکیک بهترتصویر میشه اما ایا عمق رنگها غیرواقعی واغراق امیز نشون داده نمیشه؟ چون مثلا برای یه طراح یاگرافیست حرفه ای نمایش واقعی رنگها همان طورکه هست شاید مهم باشه
-در مورد اول ودوم نميشه سايت معتبري گير اورد كه side by side هر دو پنل رو رويو كرده باشه
-تقريبا ميشه گفت مدل هاي مشابهي هستند
-در مورد 3d هم سراغ اينچ هاي بالا برين (چيزي كه هميشه توصيه ميشه)
-به نظر من خريد 3d الان منطقي نيست مگر اينكه علاقمند باشين
-sony ex710
-panasonic d25
-چون معمولا 3d ها هرتز هاي بالاتري دارند نسبت به 2d ها خوب تصاوير رو ميشه گفت روون تر ويا به اصطلاح با بلور كمتري ميتونيد ببينيد
-نه عزيز يكي از معيارهاي كيفيت تصوير در hdtv ها greyscale هست كه قدرت پنل رو در نمايش و تفكيك رنگ هاي طيف خاكستري نشون ميده
-همينطور color reproduction كه در واقع قدرت پنل رو در بازتوليد رنگ ها نشون ميده
و هر دو اين معيارها در لابراتوارها و با وسايل پيشرفته و استانداردهايي اندازه گيري ميشه و براي كاربران ويوزرها عنوان ميشه
-البته ناگفته نمونه كه براي چنين افرادي نياز به يك كاليبره حرفه اي هست
Last edited by t_tanhayam; 04-03-2011 at 13:37.
منظورم این نبود که از سایتی ریویو بذارید خود شما یا دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارن بگید کدوم بهتره
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)