ما ولت کردیم . خودت پیگیری کن![]()
ما ولت کردیم . خودت پیگیری کن![]()
Answer by SEMC on in XDA to the psp drama
Not very likely is it, with psp neXt gen coming . The 2 divisions operates quite independently. However, an android device (running a 'high end' branch of android ) is currently in internal testing, based on TI's OMAP4400 series, and paired with LPDDR2 I believe, since the performance put that of samsung's i9000 to shame. I don't know if this is the *supposed* psp phone, but it does have an unusually wide aspect ratio screen (864*480) which could suggest a gaming 'portal' is coming to select future se devices.
ها؟
چون من هیچ استعدادی تو ترجمه ندارم معمولا این خبرا رو میذارم و حمید تو چند سزر به بهترین نحو ترجمه و تعدیل میکنه
ولی اینو نمیدونم واقعا داره راست میگه یا حدسیاته!!
میگه سی پی یوش OMAP4400 هست که با LPDDR2 که فکر کنم چیپ گرافیکی باشه جفت و جور شده ... که اگه اینجوری باشه خیلی ها شرمنده میشن
حالا حمید میاد میگه چیه
من میکروفون رو میدم به حمید
حمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــد![]()
خبر ميخواد بگه كه چيزي كه معلومه گوشي گوشي سنگين خواهد بود!ولي در اين كه پي اس پي فون باشه 100 در 100 نيست
پلت فورم سگي داره ...
از رزولوشن پهني كه داره ميشه حدس زد واسه گيمينگ باشه.
يه جايي هم گفته از نظر زور و قدرت گالاكسي رو ميندازه تو خجالت و شرمندگي
پلت فورمي كه تو پست فري اومده گفته شده :OMAP4400 series هست...
بچه ها سرتونو بالا بگيريد![]()
اینارو که خودمم فهمیدم. 20 خط خبر میزاره تو نصف خط خلاصش میکنه
یعنی ریچل رو رد کنم؟![]()
سلام علیکم .
با تشکر از دوست گرامی فرشاد جان .
دوستان به نحو احسنت تر زدن به ترجمه و نیازی به بنده نیست![]()
====
سعید ریچل خریدی ؟
===
آهای تویی که به اسم من تو اساتو پست میدی : حیا کن ! ماه مبارکه استغفار کن![]()
آقا طبق كنكاشي كه داشتم فردي كه تو اون فورم اقدام به زدن پست هاي نامربوط ميكرده و از اين طريق اخاذي ميكرده ،دست گير شد و هويتش شوفاژ شد![]()
چون احراز هويت اين فرد باعث متشنج شدن ازهان عمومي ميشه متاسفانه گوه گزاييه فعلا ممانعت كرده...
مزاح ميفرماييداینارو که خودمم فهمیدم. 20 خط خبر میزاره تو نصف خط خلاصش میکنه![]()
توی 2 پست بالایی تا دلتون بخواد غلط املایی و انشایی هست توجه نکنید بچه ها
یس. وایت خریدم تا چشم همه در بیادسعید ریچل خریدی ؟![]()
عجب اسپم بازاریه اینجا
برم بگم الکس بیاد
قبلش خودم یه چیزی سند کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)