از دوستان کسی میدونه برای بایوس کدوم درایور باید نصب بشه؟
اسم درایوی که باید نصب بشه توی swsetupچیه؟
سلام دوستان!
لطفا يه مدل لپ تاپ hp تا قيمت 1500 معرفي كنيد كه هم براي مهندسي خوب باشه و هم برنامه هايي مثل photoshop.after,premer رو ساپورت كنه!
مرسي
از سایت hp دانلود کن من بایوس 6199 میدونم تو سایت hp ورزن f1.b اومده اینم لینک دانلود بایوس واسه 6199
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه 6050 دارم میره رو sleep دیگه روشن نمیشه و باید خاموش روشن کرد . چیکار کنم؟(به چه روشی از sleep در بیارمش)؟
دوست عزیز من درایورهای جدید رو دارم فقط میخوان بدونم اسم درایوی که برای بایوس هست و توی swsetup هست اسمش چیه که اگه به مشکل برخوردم وقتی بایوس جدید رو نسب کردم بازم برگردم و قبلی رو نصب کنم.
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
دوست داران hp لپ تاپ جدید hp envy معرفی شده بسیار زیبا و قدرتمند لینک سایت اختصاصی رو حتما ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی خبر داره کی وارد بازار میشه به ما بگه
سلام.در مورد لب تاپ hp 6180 می خواستم بدونم چه جوری می تونم بین کارت گرافیکاش سویچ کنم و در یه برنامه بفهمم که داره از کدوم کارت مثلا ati استفاده می کنه.
وقتی داخل دسکتاپ هستی راست کلیک کن....گزینه دوم نوشته configure switchable geraphics ...اونجا برای اینکه برنامه هایی رو که میخوای با amd اجرا بشن باید انختابشون کنی و بزاریشون روی high performance !
دوستان عزيز جواب منم بديد ديييييگه!!
dv6 6080 -6199
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)