تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 577 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فونت نصب کن و بعد دستور fc-cache -f رو بزن

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    من به تازگی درکامپیوترم ابونتو نصب کردم ولی وقتی میخوام یه فیلم ویا یه فایل صوتی mp3اجرا نمیکنه وظاهرا نیاز ه که فایلهایی را از جایی دانلود ونصب کنم .مشکل اینجایست که من فعلا به اینترنت دسترسی ندارم وباید برم تو کافی نت و یا جای دیگر که به اینترنت دسترسی دارم دانلود کنم وبا سی دی ویا چیزی به این کامپیوتر انتقال دهم خوب حالا من اون کدها را ازچه سایتی گیر بیارم وبعد از دانلود کردنشون چطوری در ابونتو نصب کنم :43:

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من به تازگی درکامپیوترم ابونتو نصب کردم ولی وقتی میخوام یه فیلم ویا یه فایل صوتی mp3اجرا نمیکنه وظاهرا نیاز ه که فایلهایی را از جایی دانلود ونصب کنم .مشکل اینجایست که من فعلا به اینترنت دسترسی ندارم وباید برم تو کافی نت و یا جای دیگر که به اینترنت دسترسی دارم دانلود کنم وبا سی دی ویا چیزی به این کامپیوتر انتقال دهم خوب حالا من اون کدها را ازچه سایتی گیر بیارم وبعد از دانلود کردنشون چطوری در ابونتو نصب کنم :43:
    نسخه اوبونتوی شما چنده؟

اگر 10.10 هست این لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر 10.04 هست این لینک:
    کد:
    رو دانلود کنید از کافی نت.

بعد از دانلود محتویاتش رو Extract کنید و داخل فلدرش بشید. روی فایل install.sh دابل کلیک کنید و بعد گزینه Run In Terminal رو بزنید.

برنامه ترمینال باز میشه و از شما پسورد کاربریتون رو میخواد. اونو بزنید و Enter کنید.

بعدش باید قوانین لایسنس جاوا رو بپذیرید. به ترتیب این دکمه‌ها رو از چپ به راست بزنید :
    کد:
    و در آخر نصب تموم میشه و می‌تونید فلدر Extract شده رو حذف کنید.

یه راه ساده‌تر هم نصب برنامه VLC Media Player هست که خودش اکثر کدک‌ها رو میشناسه :
    کد:
    (مراحل نصب مثل قبلیه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نسخه اوبونتوی شما چنده؟
    متاسفانه من از نسخه 9.4استفاده میکنم

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

متاسفانه من از نسخه 9.4استفاده میکنم
    یک جستجوی ساده در گوگل می تونست کمکتون کنه

کد:

داره خودمونی میشه H051n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اوبونتو notebook edition نسخه ی 64 بیتی هم داره؟ من نتونستم چیزی تو سایت اوبونتو پیدا کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک

من بالا خره کوبونتو را نصب کردم
    1 -adsl ام وصل نمیشه
    2- آهنگ و فیلمهام رو نمی خونه
    3-این برنامه wine را از کجا دانلود کنم( لینک مستقیم) و چطوری باهاش کار کنم؟
    4-برنامه ای برای مخفی سازس یا قفل گذاری روی فایل ها فوادر ها و درایو ها وجود دارد؟
    5 -vs2008 دارم چطوری باید نصبش کنم؟
    6-این فایل اجرایی که تو vs درست میکنه تو کبونتو به فایل اجرایی اینجا ( پسوندش چی بود) تبدیل می کنه؟
    7- اصلا میشه با vs برای لینوکس برنامه نوشت؟
    8- پی اچ پی برای لینوکس از کجا دانلود کنم؟
    9-برای لینوکس هم دانلود منیجر وجود داره؟
    و یه سوال دیگه
    10- ببخشید یادم رفت( یکی طلب من)

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

اوبونتو notebook edition نسخه ی 64 بیتی هم داره؟ من نتونستم چیزی تو سایت اوبونتو پیدا کنم
    کلا فکر نمی کنم سیستم عامل ها چیزی به نام نسخه ی notebook یا laptop داشته باشند.
    حالا نمی دونم اگر منظورتون netbook بوده، چرا در لینک زیر هست:
    کد:
    امیدوارم کمکتون کنه.

سلام
    سال نو مبارک

من بالا خره کوبونتو را نصب کردم
    1 -adsl ام وصل نمیشه
    2- آهنگ و فیلمهام رو نمی خونه
    3-این برنامه wine را از کجا دانلود کنم( لینک مستقیم) و چطوری باهاش کار کنم؟
    4-برنامه ای برای مخفی سازس یا قفل گذاری روی فایل ها فوادر ها و درایو ها وجود دارد؟
    5 -vs2008 دارم چطوری باید نصبش کنم؟
    6-این فایل اجرایی که تو vs درست میکنه تو کبونتو به فایل اجرایی اینجا ( پسوندش چی بود) تبدیل می کنه؟
    7- اصلا میشه با vs برای لینوکس برنامه نوشت؟
    8- پی اچ پی برای لینوکس از کجا دانلود کنم؟
    9-برای لینوکس هم دانلود منیجر وجود داره؟
    و یه سوال دیگه
    10- ببخشید یادم رفت( یکی طلب من)
    1. نوع اتصال adsl شما چی هست؟
    2. واقعا انتظار دارم همین صفحه و صفحه ی قبل تاپیک رو بخونید!!!
    3. بهتر هست ابتدا مشکل اینترنت رو حل کنید و سپس از خود مخازن اوبونتو نصب کنید که راهترین و کمک دردسرترین راه هست.
    4. این کار نیاز به برنامه نداره، شما می تونید با دستور chmod و chown و تعیین اختیارات هر کاربر در لینوکس به فایل ها و فولدر ها دسترسی لازم رو بدید.
    5. اگر منظورتون visual studio هست، راهی برای نصبش نیست، کلا از خیر برنامه های مایکروسافت در لینوکس باید بگزرید.
    6. منظورتون واضح نیست.
    7. خیر
    8. باز هم همون جواب سوال 3
    9. بله، در انجمن نرم افزارهای گنو/لینوکس چندین دانلود منیجر خوب معرفی شده، دنبال تاپیک multiget بگردید.

در مورد سوال 3 و 8، ببینید نصب برنامه ها در گنو/لینوکس از روی سورس کد خیلی ساده هست و اصولا خیلی پایدارتر، ولی یک مشکلی که هست اینکه یک برنامه در گنو/لینوکس ممکن هست برای نصب به کتابخانه ها و یا بسته های نرم افزاری دیگه ای نیازمند باشه، که در نصب از روی سورس کد به شما یک لیست میده، بنابراین شما نیاز دارید برید و یکی یکی اونها رو دانلود کنید و نصب کنید تا بتونید برنامه ای اصلی رو نصب کنید (البته خیلی از این بسته ها مشترک هستند) وقتی از برنامه هایی چون synaptic در اوبونتو استفاده می کنید، خود سیستم اونها رو شناسایی می کنه و نصب می کنه، بنابراین کار خیلی راحت هست. برای همینه که گفتم ابتدا اینترنت رو حل کنید.

9. 3 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H051n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کلا فکر نمی کنم سیستم عامل ها چیزی به نام نسخه ی notebook یا laptop داشته باشند.
    حالا نمی دونم اگر منظورتون netbook بوده، چرا در لینک زیر هست:
    کد:
    امیدوارم کمکتون کنه.

1. نوع اتصال adsl شما چی هست؟
    2. واقعا انتظار دارم همین صفحه و صفحه ی قبل تاپیک رو بخونید!!!
    3. بهتر هست ابتدا مشکل اینترنت رو حل کنید و سپس از خود مخازن اوبونتو نصب کنید که راهترین و کمک دردسرترین راه هست.
    4. این کار نیاز به برنامه نداره، شما می تونید با دستور chmod و chown و تعیین اختیارات هر کاربر در لینوکس به فایل ها و فولدر ها دسترسی لازم رو بدید.
    5. اگر منظورتون visual studio هست، راهی برای نصبش نیست، کلا از خیر برنامه های مایکروسافت در لینوکس باید بگزرید.
    6. منظورتون واضح نیست.
    7. خیر
    8. باز هم همون جواب سوال 3
    9. بله، در انجمن نرم افزارهای گنو/لینوکس چندین دانلود منیجر خوب معرفی شده، دنبال تاپیک multiget بگردید.

در مورد سوال 3 و 8، ببینید نصب برنامه ها در گنو/لینوکس از روی سورس کد خیلی ساده هست و اصولا خیلی پایدارتر، ولی یک مشکلی که هست اینکه یک برنامه در گنو/لینوکس ممکن هست برای نصب به کتابخانه ها و یا بسته های نرم افزاری دیگه ای نیازمند باشه، که در نصب از روی سورس کد به شما یک لیست میده، بنابراین شما نیاز دارید برید و یکی یکی اونها رو دانلود کنید و نصب کنید تا بتونید برنامه ای اصلی رو نصب کنید (البته خیلی از این بسته ها مشترک هستند) وقتی از برنامه هایی چون synaptic در اوبونتو استفاده می کنید، خود سیستم اونها رو شناسایی می کنه و نصب می کنه، بنابراین کار خیلی راحت هست. برای همینه که گفتم ابتدا اینترنت رو حل کنید.
    ااا چرا من همیشه اینو نوت بوک می خوندم به هر حال اونم نسخه ی 64 بیتی نداره. ممنون

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ااا چرا من همیشه اینو نوت بوک می خوندم به هر حال اونم نسخه ی 64 بیتی نداره. ممنون
    اون که notebook نیست netbook اسمش. راستش من رو لپ تاپم نصبش کردم هیچ فرقی با نسخه دسکتاپش نداشت! شاید روی دستگاه خاصی باید نصب بشه تا اون شکلی که تو سایت نشون داده بشه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •