چینش سوالای شما با بغلیت فرق میکنه....یعنی همون سوالاست... ولی مثلا سوال 1 ریاضی من سوال 10 ریاضی شماست !
واقعاً؟!!!!!!!! یعنی مطمئنی؟؟؟؟
المپیاد اینطوریه ولی کنکورو فک نکنم!!!!!
چینش سوالای شما با بغلیت فرق میکنه....یعنی همون سوالاست... ولی مثلا سوال 1 ریاضی من سوال 10 ریاضی شماست !
واقعاً؟!!!!!!!! یعنی مطمئنی؟؟؟؟
المپیاد اینطوریه ولی کنکورو فک نکنم!!!!!
3 سری سوال چاپ میشه با کد A ,B,C که هرکی این کد رو تو پاسخ برگ وارد کنه با کلید اون کد پاسخ برگش تصحیح میشه...
کنکور هم سوالها چینششون با هم فرق می کنه.ولی گزینه ها یکی هستن.اعداد و ارقام هم یکی هستن.ولی اینکه چه طوری می فهمن که کی به کدوم جواب می ده کدی وجود نداره(لااقل تا پارسال نبود) تا وارد پاسخ نامه کنین.اینو خودشون می دونن.حالا ممکنه از روی شماره ی داوطلبی باشه.مثلا اونایی که عددشون زوجه دفترچه ی 1 و اونایی که فرد هستن دفترچه ی 2 رو پاسخ می دن.البته خود دفترچه ها هم به صورت مرتب پخش می شن.که همه ی فردها یه دفترچه بگیرن و زوج ها یه دفترچه.سالهای قبل که چینش فرق داشت امسال هم مطمئنا این طوریه.
همه دارین درس میخونیننننننننن؟ بابا بیاین آزمونو بگین چه کردین !!!!!!!!!!!!!
بچه ها یک سوالی
اینجوری که بوش میاد میگن نباید با خودتون ماشین حساب ببرید ایا واقعیت داره؟؟؟
اخه پارسال من که با خودم بردمو اتفاقی نیافتاد
اخه نمیشه بدون ماشین حساب کاری کرد که سخت میشه
مگه میشه؟؟؟!!!
اره بردم اتفاقا به دیگران هم دادم
سلام دوست عزیز
در بعضی حوزه ها مراقبان به دانش آموزان خودشان چیزی نمیگن .. ولی قانونی ..همیشه ماشین حساب غیر مجازه
یعنی تو کنکور 87 با ماشین حساب کار کردی؟ تا اونجایی که من میدونم تو کنکور به هیچ وجه نمیشه از ماشین حساب استفاده کرد اگه بشه که خیلی حال میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)