تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 400 از 577 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من امروز رفتم نداگستر چهارراه نقاشی. مودم وایرلس قرار شد بگیرم 87 تومن. می خواستم ببینم پورت LAN هم داره این مودم یا نه؟ چون میخوام به کامپیوتر دسکتاپم هم وصل کنم
    تو فاکتور نوشته مودم broadkam wireless

آره عزیز داره

اما بد جور بهت انداخته-از نمایندگی صبا خریدی ؟این همه مارک معروف حالا چرا این؟اونم به این قیمت

با این قیمت بهترین لینکسیس رو میدادند

اگه میدونید پس ور میدارند حتما حتما پس بدید

2. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

البته سرویس های آرت شاتل به هیچ وجه نامحدود نیستند و محدودیت دارن و اگه از اون حد بیشتر دانلود کنین سرعتتون میشه در حد 2-3 کیلو بایت
    مثلا سرویس 128 آرت فکر کنم حدود 18 گیگ محدودیت در ماه داره
    نه تنها شاتل شما از هر جا سرویس نامحدود بگیرید طبق یه قانون ( Fair use policy) یه همچین چیزی شما نمی تونید 24ساعت دانلود کنید چون این سرویس اختصاصی نیست وسرویس اختصاصی 128kbps نامحدود چیزیدر حدود 200هزارتومن در ماه در میاد.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نه تنها شاتل شما از هر جا سرویس نامحدود بگیرید طبق یه قانون ( Fair use policy) یه همچین چیزی شما نمی تونید 24ساعت دانلود کنید چون این سرویس اختصاصی نیست وسرویس اختصاصی 128kbps نامحدود چیزیدر حدود 200هزارتومن در ماه در میاد.

نه هیج جا این جور نیست فقط و فقط شاتل این جوریه که هم در سرویس های آرت و هم اکو (شبانه)محدودیت ایجاد میکنه

نه پارس نه فن آوا مطمئنم این جوری نیست-چون داشتند دوستان و 24 ساعت روی دانلود بود

مطمئننا شرکتای دیگه هم این جور نیستند -فقط به خاطر نا محدود بودن سرعت محدوده و برات روی 2 مگو 1 مگ نمیبندند

5. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

آره عزیز داره

اما بد جور بهت انداخته-از نمایندگی صبا خریدی ؟این همه مارک معروف حالا چرا این؟اونم به این قیمت

با این قیمت بهترین لینکسیس رو میدادند

اگه میدونید پس ور میدارند حتما حتما پس بدید
    من هنوز مودمو نگرفتم قراره روز نصب بیاره. الیته چون مودم رو از خودشون گرفتم 10 نومن نصب رو تخفیف داد. حالا چیکار کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من هنوز مودمو نگرفتم قراره روز نصب بیاره. الیته چون مودم رو از خودشون گرفتم 10 نومن نصب رو تخفیف داد. حالا چیکار کنم؟
    آخه نصبش که کاری نداره! یعنی قکر کنم تنها هزینه ای که تخفیف خوردی پول بنرین طرف بوده
    شما خودت میرفتی بازار یه مودم میخردی نصبش هم بچه ها اینجا بهت میگفتن!
    من یه مودم چهار پورته وایرلس گرفتم tp-link w8950 nd با اینکه طرف فهمیدم تو پاچم کرد شد شصت تومن

.

8. 2 کاربر از clickestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من دیگه نمیتونم تحمل کنم ! شبا از حول حوش ساعت 2 پیشگامان هیچ صفحه ای باز نمیشه ! هیچ ! تا ساعت 3:20 هم ادامه داره ! یعنی چه اصلا ؟ شاید کسی نیاز داشته باشه . اصلا حجم کم کنن ولی بلا استفادش نکنن. بقیه هم هیچ پیجی باز نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نمیدونم والا چی بگم نمیخوام تو ذوقت بزنم اما میتونستی یه مودم با همین کیفیتو 30 تومن ارزونتر بخری

نصبش که 2 تا کلیکه -خودت نصب کنی خیلی راحتتره این جوری 1-2 روز هم باید وایسی تا یارو بیاد نصب-10 تومنو ظاهرا بهت تخفیف دادند اما 3 تا 10 تومن توی مودم ازت گرفتند

بازم اگه میتونی کنسلش کن -برو بازار انواع و اقسام مودم ها هست وایرلس دار 4 پورت خوب 50 تومن مارک تی پی لینک و دی لینک

اگه هم نشدو نکرد بی خیال مبارکت باشه فکرشم نمیخواد بکنی

11. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شبکیه هم نگیرید. ساعت 1 تا 1:01 قطع میشه. سرعت بعدش در حد 1/5 کم میشه. سرعت خودم الان واسه دانلود رو 12 است اونم با سرویس یک مگش. خنده داره. خندم میگیره از این همه دزدی.

زنگ بزنید اعتراض کنید بگید سرعت واقعی رو حداقل باید بهم بدید
    یا پولتونو پس بگیرید

کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟

خیلی عجیبه 12 -چندتا لینک مختلف از چند سرور مختلف بزار ببین چی میشه

ولی احتمالا این فرزان داه حق تورو میخوره اون شبی 3 گیگ کاسبه داره یه فیلم 24 گیگی داره دانلود میکنه با همین شبکیه ،باهاش یه مذاکره ای بکن ببین میتونی راضیش کنی کمتر دانلود کنه یه کمیش به شما برسه

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

پیشگامان 256
    افتــــــــــــــــــــــ ـــــــــضاح !!!!

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

معلوم نیست چه خبره یه مدت مینوشت آریانا گستر اسپادانا ازوقتی می نویسه شبکیه افتضاح شده دانلود دیشب در حد 10کیلوبایت بود.

14. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

زنگ بزنید اعتراض کنید بگید سرعت واقعی رو حداقل باید بهم بدید
    یا پولتونو پس بگیرید

کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟

خیلی عجیبه 12 -چندتا لینک مختلف از چند سرور مختلف بزار ببین چی میشه

ولی احتمالا این فرزان داه حق تورو میخوره اون شبی 3 گیگ کاسبه داره یه فیلم 24 گیگی داره دانلود میکنه با همین شبکیه ،باهاش یه مذاکره ای بکن ببین میتونی راضیش کنی کمتر دانلود کنه یه کمیش به شما برسه
    اتفاقا من برای یکی دو نفر دیگه هم گرفتم (که کاش نمیگرفتم چون درست بعد از اونا سرویس من خراب شد)
    و سرعتشون مثل منه ولی یکیشون اصلا شبا استفاده نمیکنه ما هم فهمیدیم رفتیم سو استفاده الان دارم اون فیلما رو هم با مال خودم هم مال اون دانلود میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •