تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 400 از 2550 اولاول ... 3003503903963973983994004014024034044104505009001400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

دوستان عزیز توی تعرفه های ماکس نت نوشته هزینه ی آی پی والد هر ماه 10 تومان . یعنی این اضافه بر آن تعرفه ای است که نوشته ، مثلا برای 128 3 گیگ 16.900 تومان.
    آی پی همه شرکت ها از جمله همارا و مکس نت ولید هست و پولی نمیخاد بدین.

مکس نت آی پی ولید استاتیک میفروشه.البته اینم بگم که آی پی استاتیک برای مشترک خانگی هیچ گونه کارایی نداره.حتی میتونه باعث دردسر هم بشه.

منظور از استاتیک اینه که آی پی شما هیچ وقت تغییر نمیکنه.ولی آی پی داینامیک ممکنه با قطع و وصل شدن شما تغییر کنه.(که برای دانلود از سایت هایی مثل رپیدشیر خودش یه نوع مزیته.)

2. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آی پی همه شرکت ها از جمله همارا و مکس نت ولید هست و پولی نمیخاد بدین.

مکس نت آی پی ولید استاتیک میفروشه.البته اینم بگم که آی پی استاتیک برای مشترک خانگی هیچ گونه کارایی نداره.حتی میتونه باعث دردسر هم بشه.

منظور از استاتیک اینه که آی پی شما هیچ وقت تغییر نمیکنه.ولی آی پی داینامیک ممکنه با قطع و وصل شدن شما تغییر کنه.(که برای دانلود از سایت هایی مثل رپیدشیر خودش یه نوع مزیته.)
    بالاخره شما طرفدار همارا هستید یا مخالف اون؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

هر شرکتی خدمات مناسبی رو با قیمت کمتری بده من طرفدار اونم.فعلا هم کیفیت قابل قبول و قیمت پایین رو همارا میده.

البته قیمت پایین نسبت به اون یکی ها نه نسبت به دنیا.اگه با دنیا مقایسه کنیم رسما دارن دزدی میکنن.

تو ترکیه سرویس ۳۲ مگ نامحدود رو ۱۳۷ لیره میدن.یعنی کمتر از ۹۰ هزار تومن.الانم ما باید با ۵۱۲ محدود بسوزیم و بسازیم.

اینم قیمتاشون:

5. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هر شرکتی خدمات مناسبی رو با قیمت کمتری بده من طرفدار اونم.فعلا هم کیفیت قابل قبول و قیمت پایین رو همارا میده.

البته قیمت پایین نسبت به اون یکی ها نه نسبت به دنیا.اگه با دنیا مقایسه کنیم رسما دارن دزدی میکنن.

تو ترکیه سرویس ۳۲ مگ نامحدود رو ۱۳۷ لیره میدن.یعنی کمتر از ۹۰ هزار تومن.الانم ما باید با ۵۱۲ محدود بسوزیم و بسازیم.

اینم قیمتاشون:

پس قبلا واحد پولشون رو YTL میزدند الان هر لیره چنده و هر YTL چند لیره میشه.
    اونجوری همارا دزد نیست. مخابرات داره گرون میفروشه. مطمئن باش اگر مخابرات اجازه میداد شما ترکها اونجا رو آباد میکردید شده بود از ترکیه تا آذربایجان فیبر بکشید. ولی حیف نمی گذارند امکانات برسه.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

اونجوری همارا دزد نیست. مخابرات داره گرون میفروشه. مطمئن باش اگر مخابرات اجازه میداد شما ترکها اونجا رو آباد میکردید شده بود از ترکیه تا آذربایجان فیبر بکشید. ولی حیف نمی گذارند امکانات برسه.
    فکرکنم هیچ فرقی با هم نکردند !

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما آوردی سرویس ۵۱۲ همارا رو با ۲۵۶ خودتون مقایسه میکنین.

نوشتین توربو همارا ۹۹ تومنه ولی ۲۵۶ ما ۱۴۰ تومن.توربوی همارا یک مگ هست نه ۲۵۶.

اگه یکی بخاد سرویس ۲۵۶/۵۱۲ ۳ ماهه شما رو با ۱۰ گیگ حجم اضافی بگیره میشه ۹۰ تومن.(کلا ۱۵ گیگ و ارزونترین در مقایسه با سرویس های دیگه)

ولی همین سرویس ۵۱۲ همارا با حجم کلی ۳۰ گیگ میشه ۱۰۲ تومن.در ضمن همارا یک ساعت دانلود رایگانش بیشتره و جمعه ها هم تا ساعت ۱۰ هست.

راستی اگه سرعت ۲۵۶ شما از ۵۰ پایین تر نمیاد چرا اسمشو گذاشتین ۲۵۶؟؟؟!!!

با سلام

خیلی کم لطفی کردین

شما راس میگین سرویس ما از همارا گرون تره

شما از همارا استفاده بفرمایین سرعت 1 مگ و حتما میبینین
    هر چی باشه سرویس ما سرعتشم نوشتاری کم باشه تو عمل همارار و میزاره تو جیبش

مشکل قطعی و افت سرعت در مورد همارا سیستم و تو فروم همگی دیدیم

لطفا در مورد این قضیه ما بحث نکنیم بهتره

به قول معروف خر ما از کرگی دم نداش که نداش

ممنون از نظر سازندتون . سعی میکنم نظرات همه دوستارو برا پیشرفت خودم الگو بگیرم

تاريخ عضويت
    Feb 2005

10

با سلام

خیلی کم لطفی کردین

شما راس میگین سرویس ما از همارا گرون تره

شما از همارا استفاده بفرمایین سرعت 1 مگ و حتما میبینین
    هر چی باشه سرویس ما سرعتشم نوشتاری کم باشه تو عمل همارار و میزاره تو جیبش

مشکل قطعی و افت سرعت در مورد همارا سیستم و تو فروم همگی دیدیم

لطفا در مورد این قضیه ما بحث نکنیم بهتره

به قول معروف خر ما از کرگی دم نداش که نداش

ممنون از نظر سازندتون . سعی میکنم نظرات همه دوستارو برا پیشرفت خودم الگو بگیرم
    مشکل قطعی و افت سرعت حدود ۲ هفته طول کشید.بعدش همه چیز به روال عادی برگشت.

من خودم از یک مگ همارا استفاده نکردم ولی دوستم تو منطقه ولیعصر شبی حدود ۲.۵ گیگ از رپید شیر (با اکانت پرمیوم) دانلود داره.

خب یه حرفی گفتم چرا زود ناراحت میشین.اینم بدونین که اولویت اول هر کسی که میخاد اینترنت بگیره قیمتشه نه نوع سرویس.

راستی قیمت گذاری رو خودتون میکنین یا از یه جایی قیمت میگیرین؟

منتظریم به نظرات سازندمون عمل کنین.(کاش یکی از همارا هم اینجا بود و این نظرات و میخوند و جواب میداد.)

لطفا یه پ.خ هم به ادمین بزنین تا اسم شرکت شما هم تو نظرسنجی باشه.

همشون دزدن!!!

YTL همون Yeni Türk lirası هست که یکی دوسال اول صفرها رو ورداشته بودن.الان همون لیره میگن.الان هر لیره حدود ۶۵۰ تومنه.

اگه میتونین قیمت های مخابراتو اینجا بزارین.

لطفا تاپیک رو هم منحرف نکنین.

شما که نشستین تهران چه فرقی براتون داره که من خوب همارا رو بگم یا بدشو.گذشته از اون هم باعث کج فهمی دیگران میشه.

10. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما که نشستین تهران چه فرقی براتون داره که من خوب همارا رو بگم یا بدشو.گذشته از اون هم باعث کج فهمی دیگران میشه.
    بالاخره آشنایان که تبریز هستند در ضمن همین دیشب با کلاسیک تو مرکز ولیعصر 1.2 گیگ از تورنت دانلود کرد برام.
    ما هم این طرف با شاتل 300 مگ دانلود میکنیم.
    قیمت مخابرات هم تو تاپیک زیر هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من همارا خوبه دیگه لایزر/شاتل/صبا/مکس نت/و غیره رو نمی دونم که بگم وضعیتشون چیه.
    کارم این دوستم اصلا به پشتیبانی نخورده که بخواد برخوردشون رو بسنجه فقط همین چند وقت پیش بود که .36 ساعت قطعی داشت.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مشکل قطعی و افت سرعت حدود ۲ هفته طول کشید.بعدش همه چیز به روال عادی برگشت.

من خودم از یک مگ همارا استفاده نکردم ولی دوستم تو منطقه ولیعصر شبی حدود ۲.۵ گیگ از رپید شیر (با اکانت پرمیوم) دانلود داره.

خب یه حرفی گفتم چرا زود ناراحت میشین.اینم بدونین که اولویت اول هر کسی که میخاد اینترنت بگیره قیمتشه نه نوع سرویس.

راستی قیمت گذاری رو خودتون میکنین یا از یه جایی قیمت میگیرین؟

منتظریم به نظرات سازندمون عمل کنین.(کاش یکی از همارا هم اینجا بود و این نظرات و میخوند و جواب میداد.)

لطفا یه پ.خ هم به ادمین بزنین تا اسم شرکت شما هم تو نظرسنجی باشه.

همشون دزدن!!!

YTL همون Yeni Türk lirası هست که یکی دوسال اول صفرها رو ورداشته بودن.الان همون لیره میگن.الان هر لیره حدود ۶۵۰ تومنه.

اگه میتونین قیمت های مخابراتو اینجا بزارین.

لطفا تاپیک رو هم منحرف نکنین.

با سلام

این گفته شما اشتباه که میگین ارزون باشه !!!
    به قول خودمون هر چه قد پول بدیم اون قد آش میخوریم

پس دلیلی هم داره که سرویس ما هم یه خورده قیمتش تیر هست !
    طرف سرویس خودم و نمیگیریم ولی از اونایی که از مهر ماه 88 به بعد سرویس گرفتن از ما خبر بگیرین !!!
    حداقل این قضیه همینه که پشتیبانی به کسی باکتری نمیگه یا سرعت اون قد بالا پایین نمیشه که اعصابت خورد بشه مجبور شی ژلوفین ( قرص سردرد ) بالا بندازی !

حالا هر کسی یه نظری داره یکی چند ت پول زیاد میده به جاش می ارزه ! تا حالا کسی نشده ناراضی باشه از ما ؛ اگه هم باشه کاری میکنم که مشکلش فوری حل بشه تها چیزی که برا من مهم رضایت مشتری دیگه با پولش کاری نداریم جناب عالی حتا سرویس بخای از من به قیمت دلخواهت سرویس میدم .

این حروف و من میگم رو حرفمم هستم تنها سرمایه ما ( کسی که با ما هم صنف هستش ) مشتری ماست همین !!!! حق با مشتری

شب ساعت 4 زنگ بزنی پشتیبانی من جواب میدم نه کسی دیگه . همه کسایی که مشتری من هستن من زبونشون بلدم پس خودم حرف میزنم قانع میکنم مشکلشون برطرف میکنم !

کسی که برا پشتیبانی پول میده یه نفر میزاره اونجا فقط میخواد تلفون بی جواب نمونه آخرش همین میشه که میگن مشکل از طرف شماست !
    چرا فروشنده خوش برخورد باشه چرب زبون باشه ولی اونی که بعد از فروش جنس قرار اونو گارانتی کنه پشتیبانی کنه یه آدم بی خیال !!!

آقای پسیانی صاحب نماینده شرکت صبا نت شب ساعت 12 بهش زنگ زدم مشکل منو حل کردش ( سال 85/86) اون وقت ا من از صبل نت اکانت داشتم .

مومن خدا مدیر شرکت به پسیانی میگن 2 تا منشی داره 2 تا همکار با هم میشن 5 نفر ! اون خانم سپهری که اونجا بود بازم نمیدونم هستش یا رفته با اون همه خوش برخوردیاش مشتری جمع کرده !

تا به حال شده بری همارا جلیل زاده بیاد برات فاکتور ای دی اس ال بنویسه ؟؟؟؟
    من با پسیانی رفتم قرارداد بستم ! من بی معلوماتم من سابقه مدیریت ندارم شما ولی با کسی دس تو دس بکشین که باهاتون کف باشه !

امیدوارم این حرفارو کسی به حساب تبلیغات نذاره
    با علی

13. 2 کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام

آقای سمی پروفشینال :

شما که بیشتر از من و دوستای دیگه تو تبریز فامیل دارین !
    منم اصلا بچه تبریز نیستم ولی کوچیکه همه ترکام چون یه رگم ترکه !

اینجا کسی مخالف یا طرفدار نیست همه یکین فقط نظر ا فرق میکنه

اگه یه لحظه شرایط عوض شه امکان داره منم بیام بگم سرویس خودم فلان مشکل داره خودت دیدی که از صبا نت تعریف کردم ! رقیب منه ولی دوست منه !

از همارا تعریفی ندیدین چون من چیزای دیدم شندیم که دوس ندارم در موردش زیاد نظر بدیم (اقا مسعود توحید همتون نمودار ککتی یادتون میاد که ؟ ) اینجا اومدیم با هم بحث کنیم نه جنجال ! همه با هم دوستیم

15. 2 کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •