از کجا بدونیم که کدوما خودخوانن کجا نوشته میشه قربونتون
از کجا بدونیم که کدوما خودخوانن کجا نوشته میشه قربونتون
سلام
من چطوری میتونم تو انتخاب واحدم دروس عمومی رو انتخاب کنم؟؟ چون تو راهنمای انتخاب واحد دانشگاه نوشته دروس عمومی ولی تو صفحه ثبت نام دروس عمومی نیستن!!
میشه راهنمایی کنین ممنون.
در ضمن رشته ام مهندسی فناوری اطلاعات - تبریز
یکی موقعی که داری انتخاب واحد میکنی موس رو ببر روش اگه خودخوان باشه میزنه خودخوان. یکی هم بعد از انتخاب واحده که توی گزارش 101 انتخاب واحد دانشجو میزه عادی یا خودخوان.
بجز واحدهايي كه توي جدول گذاشته واحدهاي ديگه اي نميشه انتخاب كرد؟
وقتي pdf مهندسي برق ر. ديدم نوشته بود برنامه پنج ترمه يعني چي پنج ترمه؟
دروس عمومي مقطع كارشناسي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
بجز واحدهايي كه توي جدول گذاشته واحدهاي ديگه اي نميشه انتخاب كرد؟
وقتي pdf مهندسي برق ر. ديدم نوشته بود برنامه پنج ترمه يعني چي پنج ترمه؟اينجا كسي برقي نيست؟
بله. شما کدوم مرکزین؟(ارشدین دیگه؟)
یه خبر خوب برای اونایی که هنوز انتخاب واحد نکردن:
پذيرش انتخاب واحد پذيرفته شدگان ورودي 1390 تا 10 مهرماه تمديد گرديد.
حالا یه سوال: قضیه فرصت 72 ساعته چیه؟ یعنی من اگه فقط برم لیست درسها رو ببینم و انتخاب واحد نکنم یا واحد بردارم ولی اعمال تغییراتو نزنم، جزو 72 ساعتم حساب میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mont@zer; 28-09-2011 at 17:00.
[QUOTE=sansi;6505745]پيام نوره ديگه :دي چندان تفاوتي نداره فقط بچه ها ميتونن چند واحد عمومي بيشتر بردارن.
یعنی نمیشه اختصاصی ها رو هم تغییر داد؟فقط عمومیارو؟
من چون دیدم اون برنامه پیشنهادیشون مشکل داره دوتاش تداخل داره به جای حقوق جزای عمومی 1 ،
حقوق بین الملل عمومی 1 برداشتم...
مشکلی که پیش نمیاد؟؟
آزمایشگاه کامپیوتر تو یه گروه پر شده . تو یه گروه دیگه ارائه شده . بردارم واسه این ترم ؟ چی هست این آزمایشگاه کامپیوتر ؟ راستی چرا شهریه اینقدر زیاد شده؟ طبق چیزی که تو دفترچه سازمان سنجش زده شده در حالتی که بالاترین قیمت رو برای هر واحد بزنم کمتر از اینی که الان سیستم میگه خواهد شد
منظورتون از این چیه؟: چندان تفاوتي نداره فقط بچه ها ميتونن چند واحد عمومي بيشتر بردارن!!!!یعنی نمیشه اختصاصی ها رو هم تغییر داد؟فقط عمومیارو؟من چون دیدم اون برنامه پیشنهادیشون مشکل داره دوتاش تداخل داره به جای حقوق جزای عمومی 1 ،حقوق بین الملل عمومی 1 برداشتممشکلی که پیش نمیاد؟؟
شهریه برای همه اینجوریه حق اعتراض هم مثل اینکه نداریمآزمایشگاه هم بگیر تا از دستت نرفته باید پاس کنی بالاخره..... بچه های دیگه جواب بدن بهتره.
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
مثل اینکه بازم این سیستم پیام نور قاط زده فعلا نمیشه توش کاری کرد. پذیرش غیرحضوری و انتخاب واحد ورودیهای جدید هم تا 10 مهر ماه تمدید شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)