o,خوب.شب دوستان بخير.ممنون از اينكه نگذاشتيد تا دو ماه ديگه حسرت بخورم.
التماس دعا
o,خوب.شب دوستان بخير.ممنون از اينكه نگذاشتيد تا دو ماه ديگه حسرت بخورم.
التماس دعا
البته درسته یکمی سیستمها قویترن اما این سیستم دل وسترو 1500 یا این کانفیگ نه تنها از سیستمها ضعیفتر نیست بلکه خیلی هم بهرته!بابا دو هسته با کش 2 مگ معرکست گرافیش که آخرشه فک کنم با این گرافیک حتی بشه بازیهای خیلی توپ مث Alone in Dark که جدیترین بازیهه زده رم 1 یا 2 گیگ با گرافیک Geforce 7800! ویاDevil may cry 4زده رم 1 با گرافیگ Geforce 6600!واسه کراسیس و ندای وظیف 4 هم زده جیفورس 7800با رم 1 یا 2 گیگ!یعنی با این سیستم میشه بازی های خوب رو هم کرد!
هر دو تا سی پی یو یکسان atom intel 1.6 رو دارن و ال سی دی اونها هم 8.9 هست؟
سلام،
با تشكر از همه دوستان به خصوص جناب RAVANI_13،
بعد از كلي مطالعه، بالاخره تصميم گرفتم DV5-1060 بگيرم، ميخواستم از دوستاني كه DV5 دارن و از ساير متخصصين مثل جناب RAVANI_13 و REGISTERED_USER و ساير عزيزان يه مشورت نهايي بگيرم.
با توجه به اينكه خيلي زياد پاي كامپيوتر ميشينم، بيشتر كتاب ميخونم باهاش، كارم برنامه نويسيه و نسبتا سنگينه! ميخوام از لپتاپ به عنوان يه Portable DVD Player هم استفاده كنم يعني خروجي TV و HDTV ميخوام و داشتن يه Remote Control خوب واسم لازمه، زياد اهل بازي نيستم و بيشتر دليلم براي انتخاب GeForece M 9600 GT استفاده از تكنولوژي هاي Quda و PhysX بوده كه خوب البته در كليه GeForce هاي سري 8 به بعد كه 256 مگابايت حافظه اختصاصي دارن پشتيباني ميشه ولي چندان هم واسم مهم نيست! زياد اهل جا به جا كردن لپتاپ نيستم و با توجه به ميزان مطالعه و جا به جايي هاي احتمالي يه صفحه با كيفيت بالا 15.4 ميخوام. پورت ها هم نسبتا واسم واسم مهمن. هر چه بيشتر بهتر! قيمتش هم زير 1.5 باشه.
ممكنه مدل هاي ديگه اي بهم پيشنهاد كنين؟ ممنون ميشم.![]()
دیگه تصمیم نهایی گرفته شد
قرار شد dv2860 بگیرم
1- کسی این مدل رو داشته؟؟؟
2- مشکل خاصی که نداره؟
3- کل پایتخت رو گشتم کسی نداشت، جایی سراغ دارین که داشته باشه (قیمتشم خوب باشه)
خیلی فوریه
دوستان لطفا سریع جواب بدن
یه سوآل...؟
سایت بست بای دی وی پنج ده هفتاد! رو میده 1.590 و ایران اچ پی میده 1750 من که می خاستم ده شصت بگیرم میگم کسی میدونه این سایته جدیده چه جوره یا اصلا ارزش داره که قید امکانات ایران اچپی رو بزنم به جای ده شصت ایران اچپی ده هفتاد بست بای رو بگیرم؟![]()
سلام . قیمت Xps M1730 رو می خواستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by cd3; 14-09-2008 at 13:35.
ravani_13 جان بابت راهنماییت تو پست 3944# ممنون...
یه سوال دیگه... میخواستم بدونم ای ویندوز ویستایی که رو لبتاپ ها میندازن رو چه حسابیه...
یا اصلا تفاوت بین Ultimate;busines;homepremium;homebasicو... تو لبتاپ مهمه؟؟
تفاوت قیمتشون در چه حده؟؟
ممنون از شما...
حرف شما کاملا درسته .
ولی هارد 12 یا 20 گیگ ایسوز کجا و 80 یا 120 ایسر کجا .
ولی انصافا asus کیفیت ساخت بهتری داره ولی باید خودت کلاهت رو قاضی کنی که می ارزه بخاطر کیفیت کمی بیشتر .....
موفق.....
من که چیزی در موردش نشنیدم .
من که بودم عمرا 1.600.000 نمی دادم به سایتی که هنوز امتحان پس نداده .
در ضمن سایت های نسبتا معتبر تری مثل دی جی کالا هست که 1.640.000 فکر کنم بده 1070 رو .
موفق.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)