تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 400 از 3745 اولاول ... 3003503903963973983994004014024034044104505009001400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واسه من شب و روز هیچ فرقی نمیکنه

روزا 90تا 120

شبا هم 90تا 120

دمشون گرم دیگه از سرعت 30 خسته شده بودم

قبلا همون سرعت عادی هم بهم میدادن فقط بعضی وقتا شبا سرعتم کم میشد وگرنه شب و روز واسه من هیچ فرقی نمیکنه
    عزیزم زیاد ذوق نکن این سیاستشونه روزهای تعطیل سرعت رو می برن بالا که جو بگیردت هی دانلود کنی مادر حجمت صلوات داده بشه.

منم 512 دارم الان اسپید رو 200ه .. فردا همون آش و همون کاسه میشه.

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

عزیزم زیاد ذوق نکن این سیاستشونه روزهای تعطیل سرعت رو می برن بالا که جو بگیردت هی دانلود کنی مادر حجمت صلوات داده بشه.

منم 512 دارم الان اسپید رو 200ه .. فردا همون آش و همون کاسه میشه.
    ذوق زده نمیشم آخه اولین بار نیست

بعد روزای تعطیل نیست الا حدود یک هفته اینجوریه

بعدشم من اصلا تو روز دانلود نمیکنم فقط 2به بعددیگه ما بعد عمری زندگی با آسیاتک نشناسیمش دیگه به درد نمیخوریم که..........

3. این کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یه مشکل واقعا جدی پیدا کردم با این آسیاتک ! اونم اینه که من تا حالا به اشتباه نزدیک 100 هزار تومن به حساب آسیاتک ریختم ! ( جریان این بود که من تا امروز هر وقت میخواستم شارژ کنم باید 4-5 بار پولو واریز میکردیم و هر دفعه پول که واریز میشد وارد خود سایت آسیاتک میشد اما اونجا یه اروری میداد که من تو ساعت های مختلف که تست میکردم بالاخره یه بارش میشد و شارژ میشد ! )

من فکر میکردم وقتی ارور میده پول خودش برگشت داده میشه به حسابم ولی امروز فهمیدم اینطوری نبودم و بیشتر از 100 هزار تومن به همین صورت از حسابم برداشت کرده بدون اینکه شارژ کرده باشم !!!

حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ به نظرتون به پشتیبانی زنگ بزنم میتونم حالیشون کنم ؟ و پولو پس میدن ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ذوق زده نمیشم آخه اولین بار نیست

بعد روزای تعطیل نیست الا حدود یک هفته اینجوریه

بعدشم من اصلا تو روز دانلود نمیکنم فقط 2به بعددیگه ما بعد عمری زندگی با آسیاتک نشناسیمش دیگه به درد نمیخوریم که..........
    2به بعد در صورتی مجانیه که سرویست 5گیگ باشه .. 5گیگه؟

در راستای جلب رضایت مشترکین و تا زمان وجود بستر و امکانات لازم در شرکت آسیاتک از ساعت 2 نیمه شب الی 8 بامداد، حجم سرویسهای 2 و 3 گیگابایتی به صورت نیم بها و حجم سرویسهای 5 گیگابایتی و بالاتر به صورت رایگان محاسبه خواهد شد.

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

من یه مشکل واقعا جدی پیدا کردم با این آسیاتک ! اونم اینه که من تا حالا به اشتباه نزدیک 100 هزار تومن به حساب آسیاتک ریختم ! ( جریان این بود که من تا امروز هر وقت میخواستم شارژ کنم باید 4-5 بار پولو واریز میکردیم و هر دفعه پول که واریز میشد وارد خود سایت آسیاتک میشد اما اونجا یه اروری میداد که من تو ساعت های مختلف که تست میکردم بالاخره یه بارش میشد و شارژ میشد ! )

من فکر میکردم وقتی ارور میده پول خودش برگشت داده میشه به حسابم ولی امروز فهمیدم اینطوری نبودم و بیشتر از 100 هزار تومن به همین صورت از حسابم برداشت کرده بدون اینکه شارژ کرده باشم !!!

حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ به نظرتون به پشتیبانی زنگ بزنم میتونم حالیشون کنم ؟ و پولو پس میدن ؟
    یعنی یه سرویس رو چند بار شارژ کردی؟ از حسابت پرینت بگیری قبول می کنن یعنی باید قبول کنن

6. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

روزا 90تا 120

شبا هم 90تا 120

قبلا همون سرعت عادی هم بهم میدادن فقط بعضی وقتا شبا سرعتم کم میشد وگرنه شب و روز واسه من هیچ فرقی نمیکنه
    یعنی شما 256 داری سرعتت 20 تا از منی که 512 دارم بیشتره! خوشبحالتون حالا سر عت به کنار ما که 10 ماه با پشتیبانی درگیری داشتیم که این لتنسی پینگ ما رو شبا از 3700-3800 لطف کن منت بذار بیار روی 1000 اخرم ملقمه ای از300تا 2000 به ما داد اونم هم توی شب هم روز
    بهر حال من که قراردادم تموم شه میرم به احتمال زیاد پارس انلاین شنیدم سرعت 128 پارس اندازه 1میگ اسیا تکه
    البت شنیدن کی بود.........

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یعنی شما 256 داری سرعتت 20 تا از منی که 512 دارم بیشتره! خوشبحالتون حالا سر عت به کنار ما که 10 ماه با پشتیبانی درگیری داشتیم که این لتنسی پینگ ما رو شبا از 3700-3800 لطف کن منت بذار بیار روی 1000 اخرم ملقمه ای از300تا 2000 به ما داد اونم هم توی شب هم روز
    بهر حال من که قراردادم تموم شه میرم به احتمال زیاد پارس انلاین شنیدم سرعت 128 پارس اندازه 1میگ اسیا تکه
    منم جمعش می کنم 900 مگ دارم اینم فردا دخلشو میارمو خلاص

همشون دزدن .. من که 128 مخابرات بسمه می خوام کم کم کمش کنم .. یهو ترک کنم بدن درد می گیرم

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

به بعد در صورتی مجانیه که سرویست 5گیگ باشه .. 5گیگه؟
    بله میدانم که 5گیگ به بالا 2به بعد رایگان من همین دیروز نیومدم که آسیاتک

واسه من هم 5گیگ

آره دیگه نامردا نون شمارو میزارن سر سفره ما

منم قرار آخر تابستون اسباب کشی کنیم دیگه آسیاتک پر عمرا برم آسیاتک

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بستگی به بانکی که باهاش پرداخت کردی داره ولی حداکثر تا 72 ساعت بر میگرده به حسابت . اگر بر نگشت از گردش حسابت توی ATM یه پرینت ده عملکرد آخر رو بگیر بهشون میل بزن پیگیری میکنن .
    برای من هم پیش اومد با بانک اقتصاد نوین تبدیل به داستان شد که بعد از 1 ماه برگشت .
    از اون به بعد فقط با سامان پرداخت میکنم .

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

روزا 90تا 120

شبا هم 90تا 120

امیدوارم محدودیتی که روی پورتهاشون گذاشته بودن رو بر داشته باشن .
    ولی چون سرعت شبانت هم بالاس یه ذره مشکوکه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آره دیگه نامردا نون شمارو میزارن سر سفره ما

منم قرار آخر تابستون اسباب کشی کنیم دیگه آسیاتک پر عمرا برم آسیاتک
    واسه چه می خوای بری تو که سرعت 256 عالیه سرعت شبانه ت هم که مثل روزاته اکثر شرکتا شبانه شون داغونه ها!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

دوست عزیز، شما با شماره 82144243 واحد مالی آسیاتک تماس بگیر، حتما درست میشه
    فقط باید یه پرینت از حسابت داشته باشی که بتونی کد پیگیری و شماره مرجع و ... براش بخونی. پیگیری میکنه و بعد از مدتی ( 1هفته تا 3 هفته ) تماس میگیره و شماره حساب بهش میدی واریز میکنه
    فقط هرروز باید کنه بشی چون برای خیلیها این مشکل پیش اومده ( یکیش خودم) تا بخواد بررسی کنه یادش میره
    من خودم پارسال 30 تومن به حساب آسیاتک ریختم برای تمدید سرویس ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. منم چون وقت پیگیری نداشتم، بیخیال پول شدم. تا اینکه 1 ماه پیش مثل شما 2 بار این اتفاق برام افتاد. وقتی دیدم پول برگشت داده نشده زنگ زدم واحد مالی، تا اینکه هفته پیش تمام پول به حسابم برگشت داده شد. 30 تومنم پرداخت شده

من سرویس 1 مگ دارم با ماهی 20 گیگ، سرعت دانلود شب و روز من فرقی نداره، همیشه بین 250 تا 300 است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •