اختیار دارین ، پلیر خود گوشی رو نمیشه با هیچ چیزی جایگزین کرد.
شما فقط به همون کاربرد دکمه های روی هندزفری دقت کن ، دیگه این که کوچیکشه!
اختیار دارین ، پلیر خود گوشی رو نمیشه با هیچ چیزی جایگزین کرد.
شما فقط به همون کاربرد دکمه های روی هندزفری دقت کن ، دیگه این که کوچیکشه!
بر عکس من همیشه از نرم افزار های جانبی استفاده می کردم و زاضی تر هستم ...!
سلام .
آقا من یه سئوال دارم . جریان این سری های جدید گوشی ها چیه ؟ من قبلا یه N82 نقراه ای داشتم صفحه ال سی دیش خراب شد قابل تعمیر نیود هفته پیش یه مشکیشو گرفتم که طرف فروشندهه گفت که سری جدیده . دستم که گرفتم دیدم از اون نقره ایه بطور محسوس سبکتره . تو جعبه اش هم کابل تی وی نبود وقتی پرسیدم گفت تو سری جدید کابل تی وی رو برداشتن باید جدا بگیری اورجینالشم 18 تومنه .
خواستم ببینم سری جدید ( فریمورش تا آخرین ورژن هم آپدیت بود) از نظر کیفیت از اون سری اول پایینترن ؟ مثلا از نظر ال سی دی یا لنز یا متریال گوشی و موارد دیگه .؟
لطفا از رو حدس و گمان جوابمو ندید و خواهشا اگه مطمئن هستید بگید ....
گوشی هم البته فنلاند هست با گارانتی اصلی .
مضحک ترین دلیلی بود که برای ورداشتن و به اصطلاح خودمون پیچوندن کابل tv تا حالا شنیده بودم ...
.
همه شرکتهای سازنده برای جلب مشتری بیشتر میان یه چیزهایی هم به جنس اولیشون اضافه میکنن بعد این یارو میگه توی سری جدید برداشتن !!!!
.
من 1 ماه یش برای پسرعموم 300 خریدم که همه چی هم داشت از جمله کابل tv ....!!!!!!!
شاید اونی که گرفتی سری قدیم بوده . فروشنده به من گفت سری جدید برداشتن . چند تا مغازه دیگه رفتم همینو گفتن . اصلا سری جدید عکس رو جعبه گوشی با اون قبلی که داشتم متفاوته . کسی میدونه ؟
نه دوست من اینا همش الکیه ... شما چرا باور میکنی ..؟؟؟؟؟؟؟
بابا من الآن زنگ زدم بهش . بیا با خود فروشندهه صحبت کن : 66750453 مغازه بزرگ نیا
یه عکس از جعبش میندازی؟
سلام دوستان
من میخوام بازی های ngage رو رو گوشیم ان82 نصب کنم.لطفا راهنمایی کنید
باشه حتما ، الآن سرکارم . شب خونه رفتم عکس میگیرم همین پستو ویرایش می کنم عکسو میزارم .
لینک عکس از جعبه n82 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by SuffEr; 14-07-2009 at 17:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)