یک سوال من ادم دانلود میکنم برام اصلا نصب نمیشه چیکار کنم؟
یک سوال من ادم دانلود میکنم برام اصلا نصب نمیشه چیکار کنم؟
My Documents/Electronic Arts/The Sims 3/SavedSims
باید فایل saved sims رو بسازی توی اون آدرس و اونجا کپی کنی فایل سیم رو
پکیج نیست
پک هست
منم میذارم توی دانلود ها یی که بباید فایل های پک رو بذاریم اما اصلا نصب نمیشه![]()
اگه پک هست و اونجوری که میگی یعنی آیکون سیمز داره باید از توی لانچر launcher نصب کنی بری بخش دانلود و از اونجا نصب کنی
ولی اکثر سیم ها بصورت پکیجی هستن و باید اونطوری که من میگم نصب بشن
من این برنامه رو دانلود کردماینو دانلود کن
این برنامست و پکیج بازی نیست
روی فایلش بزن و محل نصب سیمز هاتو تا سقف ambiitons بگو
حالا اینستال رو بزن
اینطوری هم اون فایل میاد هم پکیج ها کار میکنه
فقط اون فایلی که دوستمون گذاشتن مورد نیاز نیست بلکه هر فایل مورد نیاز و پوشه ی که باید ساخته بشه رو این انجام میده
اما چند تا سوال دارم:
یهنگاهی به این عکس بندازین من خودم سوالامو داخلش مطرح کردم
![]()
اینایی که میگید رو قبلا انجام دادم اقای زنده مثل اینکه منظورمو خوب بیان نکردم
این جوری میشه
![]()
اقا خداییش من گیج شدم... یکی آموزش بده کلا فایل های package. رو چجوری باید نصب کرد... حالا چه ماشین و وسیله باشه.. چه مد؟
نه ببین اسمش کنارشهمن این برنامه رو دانلود کردم
اما چند تا سوال دارم:
یهنگاهی به این عکس بندازین من خودم سوالامو داخلش مطرح کردم
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x486.
![]()
اگه شما فقط سیمز اصلی رو داری پس تیک اونو میزنی ورلد آدونچر داری اونو میزنی امبیتیون داری اونو میزنی
هر کدوم رو داری میزنی اینستال میکنی
به احتمال شدید ورژن شما بهش نمیخوره یا فایل مورد نظر خرابه که بیشتر به ورژن بر میگردهاینایی که میگید رو قبلا انجام دادم اقای زنده مثل اینکه منظورمو خوب بیان نکردم
این جوری میشه
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024.
![]()
لطفا نگو چجوری آپش کنی که با یه سرچ میتونی پیدا کنی
ببین تو الآن اینجا بازیت نصبهاقا خداییش من گیج شدم... یکی آموزش بده کلا فایل های package. رو چجوری باید نصب کرد... حالا چه ماشین و وسیله باشه.. چه مد؟
G
خوب پس میری
G:/the sims 3
خوب حالا رفتی اونجا بعدش چی؟!
خوب حالا یه پوشه به نام Mods ایجاد میکنی
حالا برنامرو نصب میکنی محل نصب رو میدی و اینستال رو میزنی حالا توی پوشه ی جدیدی که ایجاد کردی به نام Mods 2 تا فایل جدید اومده packages و DDCache حالا پکیج هارو داخل اون پوشه ی جدید به نام packages کپی میکنی
اگه پتچت با پتچ پکیج همخونی داشته باشه تمومه و الآن توی بازیت اومده
یه سری دیگه هستن که پکیج نیستن و آیکون سیمز روشونه که اونارو باید از لانچر قسمت Download نصب کنی
خوب الآن اوکی شده
الآن مشکلت چیه؟
Appears OK که میده دیگه میتونی اگه پتچت به مد بخوره اون رو نصب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)