تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 1081 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

خوب نمیدونم کجا باید غیر فعالش کنم
    به ترتيب وارد مسير زير شويد و تيک مشخص شده در تصوير رو برداريد:

Setting >>> Update >>> Setting >>> Additional

از دیروز تا حالا نمدونم چرا بعد 4-5 دقیقه که کامپیوتر رو روشن میکنم کاسپر غیر فعال میشه
    چیکار کنم؟؟
    محصول خود را يکبار Repair کنيد
    Last edited by Markus; 13-12-2008 at 13:09.

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چندتا سرریال نامبر

برای اینترنت 2009 می خواستم با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من adsl دارم از دیشب انتی ویروس کاسپر 2009 یه اروری میده که مثله اینکه اینترنت رو بلاک میکنه و دیگه اینترنتم قطع میشه وقتی انتی ویروس رو غیرفعال میکنم دوباره درست میشه.باید چیکار کنم تا بحال به اینطور مشکلی برنخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید.متن اروری که انتی ویروس میده اینه:
    block network traffic
    منتظر راهنمایی دوستان هستم.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چندتا سرریال نامبر

برای اینترنت 2009 می خواستم با تشکر
    در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن روشهاي مختلف بدست آوردن سريال براي محصولات كاسپر را توضيح داده ام.از طرف ديگه اين تاپيك صرفا به بحث و تبادل نظر در خصوص محصولات كاسپر اختصاص داره و بحث كرك و سريال كاسپر در آن تاپيك مطرح و پيگيري ميشه.

دوستان من adsl دارم از دیشب انتی ویروس کاسپر 2009 یه اروری میده که مثله اینکه اینترنت رو بلاک میکنه و دیگه اینترنتم قطع میشه وقتی انتی ویروس رو غیرفعال میکنم دوباره درست میشه.باید چیکار کنم تا بحال به اینطور مشکلی برنخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید.متن اروری که انتی ویروس میده اینه:
    block network traffic
    منتظر راهنمایی دوستان هستم.
    شما روي آيكون كاسپر در Task Bar (در كنار ساعت ويندوز) كليك راست كرده و مطابق شكل زير تيك عبارت Block Network Traffic را برداريد تا مشكل شما برطرف بشه:

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بروبچ یه کمکی میکنید ؟ من نمیدونم چرا آپدیت های کاسپر رو وقتی قبل ویندوز پاک کردن کپی میکنم توی یه پوشه وقتی ویندوز میریزم میخوام دوباره آپدیدت کنم آپدیت نمیشه . من مسیر فایل رو درست میدم . فایل فشرده هم نیست . آیا باید توی پوشه خاصی باشه ؟ هی میگه آپدیت ارور داره . من توی تمام وقتی که از کاسپر استفاده کردم فقط یبار شانسی تونستم از هارد آپدیت کنم ! راستی آدرسی که آپدیدت توی هارد میرن رو هم یه بار دیگه بهم بگین !!!

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام به جمع آقا من سیستمم ویروسی شده کاسپر جونا از کار انداخته کسی راه و روشی بلد نیست که دوباره روپاش کنم

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بروبچ یه کمکی میکنید ؟ من نمیدونم چرا آپدیت های کاسپر رو وقتی قبل ویندوز پاک کردن کپی میکنم توی یه پوشه وقتی ویندوز میریزم میخوام دوباره آپدیدت کنم آپدیت نمیشه . من مسیر فایل رو درست میدم . فایل فشرده هم نیست . آیا باید توی پوشه خاصی باشه ؟ هی میگه آپدیت ارور داره . من توی تمام وقتی که از کاسپر استفاده کردم فقط یبار شانسی تونستم از هارد آپدیت کنم ! راستی آدرسی که آپدیدت توی هارد میرن رو هم یه بار دیگه بهم بگین !!!
    دوست عزيز راهنماي آپديت دستي نسخه هاي مختلف كاسپر در پست اول اين تاپيك موجود ميباشه.مطالعه كنيد حتما براي شما راه گشا خواهد بود و مشكل شما حل خواهدشد.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سيستم يكي از دوستانم به ويروس kazme_gheyz.exe آلوده شده و حدود دو هفته پيش من براش kis7.0.0.125 رو نصب كردم اما آپديتش رو 3 روز پيش ريختم روي cd بهش دادم و تا تاريخ 2008/12/08آنتي ويروسش آپديت شد يعني ديتابيسش مربوط به 5 روز پيش هست. ديشب سيستمش رو اسكن كرده و به من زنگ زده كه kazme_gheyz.exe رو پيدا ميكنه اما از بين نميبره
    به چند نكته زير هم توجه كنيد:
    1ـ راجع به اين ويروس و راههاي پاك كردنش توي تاپيك اورژانس سيستمهاي آلوده يه سري مطلب خوندم. عده‌اي گفتن كه اين ويروس رو كسپر ميشناسه و پاك ميكنه عده‌اي هم گفتن پاك نميكنه.
    2ـ راههاي ارائه شده توسط عده‌اي تأييد شده و عده‌اي هم گفتن كه كارآمد نبوده
    3ـ بعضي از دوستان هم گفتن كه اين ويروس ورژنهاي مختلف داره و همچنين اين ويروس آپديت ميشود
    4ـ دوستي كه ازش نام بردم اونقدري از كامپيوتر نميدونه كه بتونه از راههاي دستي و دستكاري توي ريجستري اين ويروس رو پاك كنه. منو بيچاره كرد تا تونستم تلفني اسم ويروس رو ازش بگيرم با اين تفاسير حالا آخرين و ساده‌ترين راه حل براي از بين بردن اين ويروس چي هست؟
    آيا kis 7.0.0.125 كه ديتابيسش تا تاريخ 2008/12/08 آپديت شده ميتونه اين ويروس رو از بين ببره؟ اين رو هم بگم كه اين ويروس خيلي وقته رو سيستمش هست و من كه رفتم فقط براش آنتي ويروس رو نصب كردم ولي اسكن نكردم.
    دوست عزیز کسپرسکی برای جلوگیری از مبتلا شدن به این ویروس بسیار قدرتمند عمل میکنه

اما در صورت آلوده شدن به ویروس مزبور منهای اسکن سیستم ، باید تمهیدات دیگری را برای عدم بازگشت آن انجام داد

بهرحال کسپرسکی بالاخص نسخه 2009 آن تمامی انواع آن را شناسایی میکنه

البته آنتی ویروس Avira در برابر ویروس کظم غیظ عملکرد بهتری داره

سلام به جمع آقا من سیستمم ویروسی شده کاسپر جونا از کار انداخته کسی راه و روشی بلد نیست که دوباره روپاش کنم
    دوست عزیز باید مشکل خود را در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید

9. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من می خوام نسخه ی اصل این بسته رو بخرم.
    این بسته چه نرم افزار های امنیتی داره؟
    قیمتش چه قدره؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من می خوام نسخه ی اصل این بسته رو بخرم.
    این بسته چه نرم افزار های امنیتی داره؟
    قیمتش چه قدره؟
    محصول اینترنت سکیوریتی 2009 کسپرسکی شامل موارد زیر است

بخش های اصلی : آنتی ویروس و آنتی اسپایور - فایروال - آنتی اسپم

بخش های کاربردی : Sytem Restore - دیسک نجات - کیبورد مجازی - آنالیز کننده امنیتی - میز کنترل دقیق اینترنتی - پاک کننده اطلاعات محرمانه و...

قیمت این محصول 45 هزار تومان است

نمایندگی های فروش کسپرسکی در ایران:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •