به ترتيب وارد مسير زير شويد و تيک مشخص شده در تصوير رو برداريد:
Setting >>> Update >>> Setting >>> Additional
محصول خود را يکبار Repair کنيد
به ترتيب وارد مسير زير شويد و تيک مشخص شده در تصوير رو برداريد:
Setting >>> Update >>> Setting >>> Additional
محصول خود را يکبار Repair کنيد
Last edited by Markus; 13-12-2008 at 13:09.
چندتا سرریال نامبر
برای اینترنت 2009 می خواستم با تشکر
دوستان من adsl دارم از دیشب انتی ویروس کاسپر 2009 یه اروری میده که مثله اینکه اینترنت رو بلاک میکنه و دیگه اینترنتم قطع میشه وقتی انتی ویروس رو غیرفعال میکنم دوباره درست میشه.باید چیکار کنم تا بحال به اینطور مشکلی برنخوردم ممنون میشم راهنمایی کنید.متن اروری که انتی ویروس میده اینه:
block network traffic
منتظر راهنمایی دوستان هستم.
در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر در همين انجمن روشهاي مختلف بدست آوردن سريال براي محصولات كاسپر را توضيح داده ام.از طرف ديگه اين تاپيك صرفا به بحث و تبادل نظر در خصوص محصولات كاسپر اختصاص داره و بحث كرك و سريال كاسپر در آن تاپيك مطرح و پيگيري ميشه.
شما روي آيكون كاسپر در Task Bar (در كنار ساعت ويندوز) كليك راست كرده و مطابق شكل زير تيك عبارت Block Network Traffic را برداريد تا مشكل شما برطرف بشه:
![]()
بروبچ یه کمکی میکنید ؟ من نمیدونم چرا آپدیت های کاسپر رو وقتی قبل ویندوز پاک کردن کپی میکنم توی یه پوشه وقتی ویندوز میریزم میخوام دوباره آپدیدت کنم آپدیت نمیشه . من مسیر فایل رو درست میدم . فایل فشرده هم نیست . آیا باید توی پوشه خاصی باشه ؟ هی میگه آپدیت ارور داره . من توی تمام وقتی که از کاسپر استفاده کردم فقط یبار شانسی تونستم از هارد آپدیت کنم ! راستی آدرسی که آپدیدت توی هارد میرن رو هم یه بار دیگه بهم بگین !!!
سلام به جمع آقا من سیستمم ویروسی شده کاسپر جونا از کار انداخته کسی راه و روشی بلد نیست که دوباره روپاش کنم
دوست عزيز راهنماي آپديت دستي نسخه هاي مختلف كاسپر در پست اول اين تاپيك موجود ميباشه.مطالعه كنيد حتما براي شما راه گشا خواهد بود و مشكل شما حل خواهدشد.
دوست عزیز کسپرسکی برای جلوگیری از مبتلا شدن به این ویروس بسیار قدرتمند عمل میکنه
اما در صورت آلوده شدن به ویروس مزبور منهای اسکن سیستم ، باید تمهیدات دیگری را برای عدم بازگشت آن انجام داد
بهرحال کسپرسکی بالاخص نسخه 2009 آن تمامی انواع آن را شناسایی میکنه
البته آنتی ویروس Avira در برابر ویروس کظم غیظ عملکرد بهتری داره
دوست عزیز باید مشکل خود را در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید
سلام
من می خوام نسخه ی اصل این بسته رو بخرم.
این بسته چه نرم افزار های امنیتی داره؟
قیمتش چه قدره؟
محصول اینترنت سکیوریتی 2009 کسپرسکی شامل موارد زیر است
بخش های اصلی : آنتی ویروس و آنتی اسپایور - فایروال - آنتی اسپم
بخش های کاربردی : Sytem Restore - دیسک نجات - کیبورد مجازی - آنالیز کننده امنیتی - میز کنترل دقیق اینترنتی - پاک کننده اطلاعات محرمانه و...
قیمت این محصول 45 هزار تومان است
نمایندگی های فروش کسپرسکی در ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)