ببین عزیز جون خودتو به اون راه نزن خیلی تابلوئه که از شارپنس استفاده کردی!رنگ عكس ارتباطي با شارپنس نداره ولي با اين حال "چشم قربان اطاعت ميشه" .![]()
ببین عزیز جون خودتو به اون راه نزن خیلی تابلوئه که از شارپنس استفاده کردی!رنگ عكس ارتباطي با شارپنس نداره ولي با اين حال "چشم قربان اطاعت ميشه" .![]()
بنده نگفتم از شارپنس استفاده نكردم . تا الان هم اين قضيه رو كتمان نكردم و در بعضي از پستهاي قبلي هم گفتم كه شارپنس رو يك پله افزايش دادم . دارم ميگم شارپنس ربطي به رنگ نداره . به هر حال هر كس سليقهاي داره و سليقه شما هم محترمه .
خب امتحانای ما به صورت افتضاحی به اتمام رسید
میخام دست به دوربین بشم!
اینم همینجوری اسپم نشه!
اینم یه عکس که صبح با گوشیم گرفتم :
F/2.8
1/1000000
Iso-114
Focal Length 5mm
White balance: Auto
خوشحال میشم نظرتون رو بگید
سلام
امروز رفتیم 80،90 کیلومتر خارج شهر برف بازی(من که فقط عکس میگرفتم همشونم خراب میشدن)
این اولین HDRمن تو سایته
FZ40
F8
sec1/500
iso80
به نظرتون چطوره؟
سلام به عنوان اولین کار HDR که خیلی خوبه.
اما بخوایم کلا در مورد عکس نظر بدیم اینکه اگه قانون یک سوم رو رعایت میکردی بهتر بود و هم اینکه در HDR یکم آسمون زیادی Smooth یا Soft شده!
به نظر من که خوبه. اتفاقا با شکستن قانون یک سوم جالب تر هم شده ولی آسمونت رو عکی جان راست میگه زیادی smooth کردی.
آقا از ماه چطوری باید عکس گرفت ؟
من هر کاری میکنم اصلا خوب نمیوفته. فقط یه نقطه نورانی سفید میوفته.
منظورم تنظیمات دستی همه آپشن هاش؟ فلاش،دیافراگم،شاتر،ایزو،.. . همه چی
از امضات معلومه SX210 داری!
خب تا آخر 14X زوم کن روی ماه/ EV رو روی -2 بزار / دکمه شاتر رو فشار بده
این راحتترین کار بود!
میتونی در مود M هم دیافراگم رو کم کنی و سرعت شاتر رو همینجوری بیشتر و بیشتر کنی تا ببینی در چه حالتی ماه بهتر میوفته.
آره اون امضاء رو گذاشتم که دیگه احتیاج نباشه تو هر پست بگم سوالم در مورد چیه. چه تو بخش لپ تاپ و چه در بخش دوربین و چه گوشی.
بابا یکم ابتدایی توضیح بده EV چیه؟ بقیه آپشن ها چی ؟ تو حالت M (تنظیم دستی) کلی تنظیمات هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)