دوستان دیگه که ISP به جز مخابرات دارن لطف کنن بگن که برای اونا هم گوگل رو باز نمیکنه یا نه ؟؟ ؟ ؟
من مخابرات دارم و الان کلا باز نمیکینه . . .
ممنون
دوستان دیگه که ISP به جز مخابرات دارن لطف کنن بگن که برای اونا هم گوگل رو باز نمیکنه یا نه ؟؟ ؟ ؟
من مخابرات دارم و الان کلا باز نمیکینه . . .
ممنون
برای من بدون هیچ مشکلی باز میشه
من فعلا صبانت دارم منتظرم تموم بشه بیام مخابرات
مخابرات برای دانلود از رپید شیر و .... مشکلی نداره
کلا برای دانلود یا دیدن یوتویوب با و ی پی ان ؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود نخواستم معطل بشم مزاحم شما دوستان مشهدي شدم)
لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ و لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون از مخابرات مشهد تو روز و شب برام بنويسيد.
من احساس ميكنم مخابرات اروميه كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه
ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
برای من هم دیگه باز نمیشه. چند روزی هست که گوگل شیلتر شده (شیلتر شده ولی کاری کردن که پیام دسترسی شما به و... رو نشون نده)
نه, downstream سرعت دانلود رو نشون نمیده.
مال من هم مثل شماست ولی سرعت دانلودم تا 64 تا میرسه. به این خاطره که من از مخابرات سرعت 512 گرفتم.
دوست عزیز شما اول نگفتی چی اکویی رو از مخابرات گرفتی . . .
بعدش اینکه بله، خوده مخابرات لیمیت میکنه سرعت دان رو . . .
دلیلش خیلی واضحه چون ترافیک نامحدود میده برای همین به اندازه کاملا واقعی اکویی که گرفتی بهت سرعت دان میده . .. مثلا
به 128 تا 16 سرعت دان میده
به 256 تا 32
به 512 تا 64
* 1سوال داشتم، این آمارو چه طوری برای خطه خونه درآوردی؟ با کدوم سایت یا نرم افزار ؟؟
ممنون - موفق باشی
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
نه الان برای من کاملا گوگل درست شده و کاملا به همون سرعت قبلی عمل میکنه . . .
موفق باشین
Last edited by mt17770; 09-03-2011 at 14:02.
ممنون
از تو صفحه كانفيگ مودم رفتم به قسمت ADSL Statistics سايت و نرم افزاري لازم نيست.
ولي يه مساله اي هست شما نوشتيد256 تا32 يعني حداكثر تا 32 ولي براي من 50 هستش!!!
من فكر ميكنم كه امكانش هست سرعت دانلود بالاتر از اينها هم بره ولي چرا نميره نميدونم.
این برمیگرد به منطقه که شلوغ باشه یا نه چون بعضیها هم همین ۳۲ هم ندارن
دوستان VPI و VCI مخابرات چنده ؟
دوست عزیز ...
شما 256 از مخابرات گرفتی ؟
یک توضیحی رو مثل اینکه باید بدم!
دوست عزیز وقتی میگن 256 این 256کیلوبیت هستش یعنی به کیلوبایت میشه 32کیلوبایت که همه ما سرعت دان هامونو برا اساس کیلوبایت میخونیم! پس یعنی وقتی شما 256میگیری یعنی باید سرعت دان روی 32 باشه ...
و مخابرات هم به همون دلیل که قبلش گفتم، مقدار واقعی میده یعنی همون 32رو برای 256
و یک نکته دیگه اینکه شما توی نرم افزارهای IDM یا خوده Firefox Downloader یا ... میبینی به طور نوسانی تا 50 یا شایدم بالاتر میره ...
اون کاملا غلطه .. . من برای خودم تا 56 هم میره اما نه ثابت ...
حالا اگر برای شما به طور ثابت و طولانی IDM برایADSL256
50 سرعت دانلود نشون میده ... پس یا دارن بهت حال میدن یا اینکه خیلی خیلی منطقه شما اشتراک خلوتی داره ... ! ! ! !
موفق باشی
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
0 و 35
موفق باشی
...............................
Last edited by Q1Q; 10-07-2011 at 10:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)