تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 1126 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه THE WORLD_IS MINE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یک هارد ترابایت 1اکسترنال سیگیت Portable ازین مشکی ها دارم
    به کامپیوتر یه جا وصل کردم الان به دستگاه خودم وصلش میکنم درایو رو میاره ولی توش نمیره ظرفیتشم صفر میزنه وقتی دو بار روش کلید میکنم میگه هارد Structure صدمه دیده وقتی هم برای اولین بار وصل میکنم ویندوز 7 پیغام میده که میخوای فرمت کتم درایو رو یا نه
    اگه میشه هر راهنمایی که به ذهنتون میرسه بگید خیلی حالم گرفتس 1 ترابایت شو و کنسرت HD روش داشتم.
    در ضمن درایو هارد رو در حالت local نشون میده و در دیسک منیجمنت حالت raw رو داره
    اطلاعاتم 1ترابایت هست اگه هم با ریکاوری بشه برشون گردوند چه نرم افزاری لازمه؟؟ اصلا 1 ترابایت رو میتونم بر گردونم
    Last edited by THE WORLD_IS MINE; 19-02-2012 at 03:26.

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    به کامپیوتر یه جا وصل کردم الان به دستگاه خودم وصلش میکنم درایو رو میاره ولی توش نمیره ظرفیتشم صفر میزنه وقتی دو بار روش کلید میکنم میگه هارد Structure صدمه دیده وقتی هم برای اولین بار وصل میکنم ویندوز 7 پیغام میده که میخوای فرمت کتم درایو رو یا نه
    اگه میشه هر راهنمایی که به ذهنتون میرسه بگید خیلی حالم گرفتس 1 ترابایت شو و کنسرت HD روش داشتم.
    اطلاعاتم 1ترابایت هست اگه هم با ریکاوری بشه برشون گردوند چه نرم افزاری لازمه؟؟ اصلا 1 ترابایت رو میتونم بر گردونم
    با پیغام ویندوز 7 فرمت کن بعد با recovery myfile ریکاوری کن

3. این کاربر از javadshahvand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    سلام.
    دوست عزیز این مورد معمولا در اثر استفاده از کابل غیر استاندارد با ولتاژ نامناسب و یا استفاده از درگاه یو اس بی غیر
    استاندارد هست. هارد رو به درگاه یو اس بی پشت مادربرد وصل کن. اگر باز هم پیغام مورد نظر رو داد، توی محیط نصب
    ویندوز، ببینید هارد بالا میاد. اگر بالا اومد یک بار هارد رو فرمت کنید. در غیر اینصورت نوسان برق باعث آسیب به هارد
    شده و باید به تعمیرگاه برده بشه!

5. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه THE WORLD_IS MINE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من ریکاوری بکنم چیزی پیدا کنه چون حجم اطلاعاتم زیاده میتونم بخش بخش بریزم رو هارد PC

داره خودمونی میشه mohsen_n94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

من ریکاوری بکنم چیزی پیدا کنه چون حجم اطلاعاتم زیاده میتونم بخش بخش بریزم رو هارد PC
    اگر میخوای دردسر کپی کردن رو نداشته باشی با نرمافزارهای پارتیشن بندی یا برنامه های ریکاوری که پارتیشن رو ریکاوری میکنن پارتیشن هارد رو به اصلاح UnDelete کن درست میشه.
    اگر نشد یکبار پارتیشن رو پاک کن دوباره اونکارها رو انجام بده.
    ولی اگر پاک کنی احتمال صدمه دیدن اطلاعات هست اگر مهمه بهتره وقت بزاری با همون برنامه های ریکاوری اطلاعات، اول اطلاعات رو کپی بعد پارتیشن رو فرمت کنی.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اگر اطلاعات به طور کامل بازیابی میشه، همه رو روی یه هارد دیگه ذخیره کن. بعد از اینکه از صحت کامل اطلاعات
    مطمئن شدی، میتونی هارد رو فرمت کامل کنی. بهتره از هیچ نرم افزار ویرایش پارتیشنی استفاده نکنی. چون
    تجربه نشون داده که علاوه براینکه درست نمیکنه، مشکل رو مضاف میکنه.
    باز هم میگم، اطلاعات بازیابی شده رو روی هارد ریکاوری شده کپی نکن. بعد از اینکه از صحت اطلاعات مطمئن شدی
    هارد رو حذف پارتیشن و فرمت کن.

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان

الان یه مدت هست که هارد من ازش صدا زیاد میاد . بعضی وقت ها صدا شدید میشه و ویندوز هنگ میکنه .

کایل ها رو چند بار عوض کردم ولی باز هم درست نشد . به نظر شما مشکلش چیه ؟

هارد من Seagate 1TB . هستش . صدای هارد رو هم ضبط کردم . که پایین گذاشتم

لینک صدای ضبط شده

. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم یه عکس که برنامه HD Tune pro گرفتم .

داره خودمونی میشه s4t4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال یک ترابایت یو اس بی 3 دارم ، از این 2.5" ها

برای اینکه می خواستم لپ تاپم رو فرمت کنم کل اطلاعاتش رو ریختم توی هارد تقریبا" 540گیگ ، حالا که می خوام اطلاعات رو برگردونم داخل لپ تاپ سرعت خیلی خیلی کم شده ، از فولدرهای دیگه هارد که می خوام کپی کنم تو لپ تاپ سرعتم 60-70 مگ هست اما از فولدر اطلاعات لپ تاپم که 540 گیگ هست می خوام کپی کنم سرعت کپی 230 کیلوبایت تا 400 کیلوبایت میشه ، چی کار کنم ؟ به خاطر چی اینجوری شده ؟ احتمالش هست که فایل ها رو ایندکس نکرده باشه ؟

منتظرم با تشکر

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    یه هارد مکستور دیاموند 22 دارم یه دفعه بایوس میشناسه یه دفعه اصلا نمیشناسه
    یه بار ویندوز روش نصب کردم تا 18 دقیق اومد بعد ارور صحفه ابی رو اورد الان هم بعضی مواقع میشناسه و بازم هیچ
    مشکلش چیه

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب مارو بده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •