تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 400 از 2403 اولاول ... 3003503903963973983994004014024034044104505009001400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من ولی دیشب 2گیگ دانلود کردم وقتی کنتور از کار افتاده بود .
    ولی حجمی کم نشد برام

داره خودمونی میشه SASAN_MC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درسته چون سرعت نوسان زیادی داره احتمال اینکه این سایت سرعتو اشتباه نشون بده زیاده تو دانلود منجر بهتر معلوم میشه

دانلود منجر هم با استفاده از تکنیک هایی سرعت دانلود بالا میبره

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دانلود منجر سرعتو مدیریت میکنه یعنی سعی میکنه از بالاترین سرعتی که میتونه استفاده کنه و سرعتو به یه تعادل برسونه برای همین میشه گفت سرعتی که نشون میده درست تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واسه من کنتور میندازه.دیشب از 3.5 هم بیشتر دان شد!
    512 خط 5

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واسه من کنتور میندازه.دیشب از 3.5 هم بیشتر دان شد!
    512 خط 5
    دیشب حدود ساعت 1:30 سرعتت چقدر بود من چون دیروز مجانی بود تا شب دانلود کردم ولی شب دیگه نذاشتم گفتم شاید به کامپیوتر فشار بیاد

داره خودمونی میشه SASAN_MC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بهترین راه فهمیدن سرعت واقعی همون منجر اکسپلور هست

داره خودمونی میشه maxmania's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من از 128 انديشه استفاده مي كنم دوستان سرعت داناود شما هم تو شب پايينه ؟ امشب (89/2/23 ) ساعت 1:30 و ديشب سرعتم به 10 KB با IDM رسيد ؟! تا حالا اينجوري نبود !!!

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته اینطور نیست که همه سایتای ثبت سرعت %100 اشتباه نشون بدن اما % خطاشون متاسفانه زیاده ... واسه همین همیشه نمیشه رو نتایجی که میدن حساب کرد ... اگه به پستهای همین تاپیک که تو صفحات اولیه ( مثلا قبل از 150 ) زده شدن یه نگاهی بندازین میبینین تو هر صفحه 4-5 تا تست سرعت از این سایت هست ! هر 5 دقیقه یه بار یه دونه عکس تست سرعت گداشته شده!!! اما کم کم خود دوستان فهمیدن که نتایجش دقیق نیست ... مثلا خیلی وقتا سرعت این سایت بالای 1 مگابیت تشخیص داده شده ولی سرعت دانلود 512 هم نبوده صفحات هم باز نمیشده ! ... یه دلیلش این نکته میتونه باشه که اکثر این سایتها سرعت لحظه ای رو نشون میدن یعنی ممکنه تو یه لحظه سرعت حتی رو 2 مگابیت باشه اما اصلا پایداری نداشته باشه . اما ملاک سرعتی هست که پایدار و یکنواخته . وقتی در حال دانلود ( بخصوص با استفاده از دانلود منیجر ها ) هستید چون اینها از حداکثر پهنای باند کار میکشن و معمولا زمان طولانی برای دانلود یه فایل لازم هست در نتیجه عددی که نشون میدن خیلی بیشتر به واقعیت نزدیکه و میشه روش حساب کرد. برا گرفتن تست سرعت پینگ هم می تونین از تو خود ویندوز ( start>run>cmd ) تست بگیرین .
    اون سایتها هم برا اینکه بعضی وقتا با دیدن سرعت 2 مگابیت قند تو دل آدم آب شه بد نیستن !
    البته طبق تست هایی که دوستان داشتن قسمت اکانتینگ اندیشه هم برا دیدن نتیجه سرعت مناسب تره و نتایج واقعی تری میده .

دوره قاط اندیشه هم فعلا به سر رسیده ما هم بدجوری نقره داغ شدیم ! دیشب گذاشتم تا 8 صبح دانلود شه کلی حجم نابود شد ! هر چی دیشب مجانی دانلود شد تاوانشو پس دادم ! به هر حال نوش جونشون !
    نتیجه گیری اخلاقی : هر وقت دیدین کنتور سایت از کار افتاده همیشه احتیاط کنین . طمع هم نکنین !

در مورد کم بودن سرعت آپلود هم بهتره بگیم سرعتش عملا یک دهم سرعت دانلوده نه یک سوم ! مثلا اگه یه وقت هوس کنیم 50 مگ آپلود کنیم باید صبر ایوب داشته باشیم در حالی که 10 برابرش ظرف 1 ساعت دانلود میشه !
    سلام بیراک جان ممکنه حرف شما در عمل درست باشه ولی وقتی شما داخل مودمه خودتون برید می تونید سرعت کانکت مود رو ببنید توی قسمت device info که براتون آپ استریم ریت و دون استریم ریتو می زنه که می تونید با هم مقایسه کنید و داخل همه ی مودم ها وجود داره بعضی جاها به اسم دیگه مثل سامری مثلا موفق باشید

9. این کاربر از darkman.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بهترین راه فهمیدن سرعت واقعی همون منجر اکسپلور هست
    نه به هیچ اونوان با بروزر آِ ی ای نمی تونی سرعتو تشخیص بدی اگه قبول نداری دو تا سیستمو کنار هم بزار و یه فایل 100 مگی رو دانلود کن بعدش میبینی یکی 10 مین طول می کشه یکی 2 ساعت

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب حدود ساعت 1:30 سرعتت چقدر بود من چون دیروز مجانی بود تا شب دانلود کردم ولی شب دیگه نذاشتم گفتم شاید به کامپیوتر فشار بیاد

سرعت شب با روز واسم فرقی نمیکنه.230 kB .هر شب روشن میزارم.فشاری هم نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •