تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 400 از 1635 اولاول ... 3003503903963973983994004014024034044104505009001400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نه خب. SX200 هم دوربین خوبیه. ولی من میگم تا وقتی ZS3 هست دلیلی برای انتخاب SX200 وجود نداره (مگه اون دلیل قیمت باشه).

2. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

درسته! تازه ZS1 هم به نظر من نسبت به اون برتری داره و قیمتشونم در یه حدوده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

سلام
    اين تاپيكه انقد طلاني شده كه آدم جرأت نمي كنه بخونه (البته 3-4 صفحه ي آخرشو خوندم).
    اقا با بودجه ي حد اكثر 500 تومن چي ميشه گرفت؟ sony hx1 يا h50 ميشه گرفت؟
    اصلا راجع به اينا يه توضيحي ميديد؟
    راستي Canon با اين بودجه ميشه گرفت؟‌ اصلا كانن بهتره يا سوني؟

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فکر کنم تا ۵۰۰ تومن SX20 خوب باشه
    و اگه فیلمبرداری HD مهم نیست SX10

درسته اساتید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

درسته اساتید؟
    نه فيلم برداري نسبتا مهمه برام. ولي خب يه مقدار مهم تر اينه كه تو شب وقتي ايزو شو مي برم بالا نويزش حد المقدور كم باشه. نوردهي شم بشه زياد كرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    اين تاپيكه انقد طلاني شده كه آدم جرأت نمي كنه بخونه (البته 3-4 صفحه ي آخرشو خوندم).

درسته اساتید؟
    HX-1 دوربین خوبیه ولی کیفیت عکساش در حد یه دوربین 500 تومنی نیست.
    H50 هم همون موقعی که داشت با SX10 و FZ28 رقابت میکرد بازنده بود چه برسه به الان که مدل های جدیدترشون اومده.
    به نظرم نیازی نیست 500 تومن خرج کنید. همون SX10 که 400 تومنه خوبه. SX20 هم خوبه ولی قیمتش احتمالا افت میکنه. الان یه مقدار بالاست.
    در مورد مطالب تاپیک هم که گفتین من دارم سعی میکنم مطالب اخیر تاپیک رو به صورت فهرست در یه تاپیک دیگه قرار بدم تا دسترسی به مطالب راحت تر باشه. اگه شد تا هفته ی دیگه تمومه.

8. 5 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    Sony HX1 و Sony H50 هر دو دوربينهاي خوبي به حساب ميان اما تفاوتهايي با هم دارن . به عنوان مثال HX1 فيلمبرداري HD داره و با وايد 28 ميليمتري از زوم 20 برابر بهره مي بره اما H50 به صورت VGA فيلمبرداري مي كنه و لنز وايد 31 ميليمتري با زوم 15 برابر داره .

براي مطالعه بيشتر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

10. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اساتيد محترم مخصوصا" جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لطفا" بفرمائيد:
    1.من از بين دوربينهاي Canon powershot Ixus95 و يا Canon powershot 2000 Is كدومو انتخاب كنم؟ بودجم حدود 200، 220 تومنه. مشخصات و قيمت جفتشون تقريبا" شبيه همه. اولي خروجي HDMI داره ولي صفحه نمايشش 2.5 اينچه و باتري سر خوده و شارژر همراه داره.
    دومي(مدل 2000 ) صفحه نمايش 3 اينچي و باطري قلمي معمولي(2 تا شارژبل) داره.
    2. از كجا خريد كنم كه به اصطلاح دوربينو بهم نندازن(مارك متفرقه يا قلابي ندن- گارانتي معتبر داشته باشه(نميدونم اين مورد اصلا" مهم هست يا پول اضافيه) - از وسايل جانبي داخل جعبه يا پك اون دزدي نكنن و همه را كامل بدن و...) آيا بايد برم نمايندگي كانن؟ جاي خاصي داره؟ خ جمهوري؟ خ بهار؟ يا كدوم نمايندگي معتبر؟
    3. مهمترين وسايل اضافي كه همون اول كار بايد بخرم چي است؟ مثلا" كيف دوربين - باتري قابل شارژ و شارژر مناسب - رم اضافي و...
    در انتخاب وسايل جانبي هم آيا از همونجا كه دوربين ميخرم بخرم يا برم و از يه جاي خاص ديگه بخرم(اگر توضيحات و راهنمايي مفيدي داريد بفرمائيد)
    ممنون و متشكر. بهجويي .

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

HX-1 دوربین خوبیه ولی کیفیت عکساش در حد یه دوربین 500 تومنی نیست.
    H50 هم همون موقعی که داشت با SX10 و FZ28 رقابت میکرد بازنده بود چه برسه به الان که مدل های جدیدترشون اومده.
    به نظرم نیازی نیست 500 تومن خرج کنید. همون SX10 که 400 تومنه خوبه. SX20 هم خوبه ولی قیمتش احتمالا افت میکنه. الان یه مقدار بالاست.
    در مورد مطالب تاپیک هم که گفتین من دارم سعی میکنم مطالب اخیر تاپیک رو به صورت فهرست در یه تاپیک دیگه قرار بدم تا دسترسی به مطالب راحت تر باشه. اگه شد تا هفته ی دیگه تمومه.
    يعني در مجموع Canon رو بهتر از Sony ارزيابي مي كنيد؟ HX1 كه ظاهرا بهتر از SX10 به نظر مياد
    سنسور بزرگ تر، سرعت شاتر بهتر (از 30 تا 4000/1 در مقابل 15 تا 3200/1) ديافراگم بهتر (از 2.8تا 8 در مقابل 2.8 تا 5.7)
    نمي دونم. حالا شما پيشنهادت SX10 ئه كيفيت عكساش حتما بايد بهتر باشه. درسته؟ والا من كه گيج شدم چون اصلا تخصصي ندارم. راستي SX20 چنده الان به قيمتش مي ارزه يا صبر كنم ارزون شه بگيرمش؟

راستي يكي ديگه از دوستانم قبلا Nikon Olympus sp590uz رو پيشنهاد مي كرد بهم. ميگفت كيفيتش خوبه و فرمت RAW هم سيو مي كينه. اينجا راجع به اش بحث شده.
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

يعني در مجموع Canon رو بهتر از Sony ارزيابي مي كنيد؟ HX1 كه ظاهرا بهتر از SX10 به نظر مياد
    سنسور بزرگ تر، سرعت شاتر بهتر (از 30 تا 4000/1 در مقابل 15 تا 3200/1) ديافراگم بهتر (از 2.8تا 8 در مقابل 2.8 تا 5.7)
    نمي دونم. حالا شما پيشنهادت SX10 ئه كيفيت عكساش حتما بايد بهتر باشه. درسته؟ والا من كه گيج شدم چون اصلا تخصصي ندارم. راستي SX20 چنده الان به قيمتش مي ارزه يا صبر كنم ارزون شه بگيرمش؟

راستي يكي ديگه از دوستانم قبلا Nikon Olympus sp590uz رو پيشنهاد مي كرد بهم. ميگفت كيفيتش خوبه و فرمت RAW هم سيو مي كينه. اينجا راجع به اش بحث شده.
    کد:
    نه. من کنان رو بهتر از سونی ارزیابی نکردم. SX10 رو بهتر از HX1 ارزیابی کردم. این دو تا با هم فرق میکنه.
    سنسور HX-1 که کوچکتر از SX10 هست. سرعت شاترشون هم درسته فرق میکنه. ولی تفاوت 15 ثانیه و 30 ثانیه یا 3200 و 4000 زیاد نیست. مخصوصا اگه استفاده ی خیلی خاص نخواین بکنین از دوربین. مثلا همون 3200 هم نیازمند اینه که نور محیط خیلی زیاد باشه (حتی بعضی وقتا نور وسط ظهر هم جواب نمیده). تفاوتش هم با 4000 خیلی کمه. مثلا از کسی که داره شیرجه میزنه تو استخر با سرعت 1000 هم بگیرین ساکن میشه.
    اونی که شما میگین 2.8 تا 8 نیست. 8 بسته ترین دیافراگمشه. بازترین دیافراگمش در حالت تله 5.2 هست که در این صورت از SX10 بهتره.
    ببینید. دوربین های SLR اکثرا از سنسور CMOS استفاده میکنن که معمولا نویز کمتری داره و کیفیت بهتر. اولین دوربین SLR-Like که از این نوع سنسور در اون استفاده شد SX1 بود که خیلی هم سر و صدا کرد. ولی با وجود اختلاف قیمت زیادش با SX10 کیفیت عکساش پایین تر از اون بود. HX1 هم برای رقابت با SX1 به بازار اومد. مشخصاتش هم خیلی شبیه به اونه (مثلا همین اسمش و این که محدوده ی زومش دقیقا با اون یکیه). اینم سنسور CMOS داره و اینم کیفیت عکساش با وجود این سنسور زیاد بالا نیست. البته نباید تصور بشه کیفیت عکسشون خیلی بده. اتفاقا خوبه. ولی با توجه به قیمتشون و مانوری که روی سنسورشون دادن ناامید کننده است.
    یک ویژگی دیگه ی این دو تا دوربین سرعت عکاسی پیاپی بالاست که SX1 با سرعت 4 فریم در ثانیه و HX1 با سرعت 10 فریم در ثانیه عکسبرداری میکنه. ضمنا فیلمبرداری هر دو HD هست. HX1 با رزولوشن 1440x1080 و SX1 با رزولوشن 1920x1080 فیلمبرداری میکنه.
    به نظر من مشخصات HX1 طوریه که اگه یه مقدار کیفیت عکسش بالاتر و نویزش کمتر بود میتونست بهترین انتخاب تو این قیمت یا حتی بهترین SLR-Like لقب بگیره. ولی از نظر کیفیت عکس دوربین هایی ارزون تر نظیر SX10 هستند که خیلی بهتر عمل میکنند.
    SX20 فکر کنم آخرین قیمتی که ازش داشتم 470 بود. تغییراتش نسبت به SX10 در اون حد نیست که آدم 70 تومن اضافه بده واسش.
    اون مدل الیمپوس کیفیتش از اینا پایین تره. به ترتیب کیفیت عکس بخوایم بگیم به ترتیب:

Canon SX10 , Panasonic FZ28
    که کیفیتشون تقریبا در یه حده. کنان یه مقدار بهتره (که البته اونم نقطه ضعف خودشو از نظر کیفیت داره)
    Sony H50
    که کیفیتش در حد دو تای دیگه نیست ولی باز هم خیلی خوبه. بیشتر از نظر مشخصات کم میاره.

بعد از این سه تا دوربین های دیگه ای مثل سری S فوجی و SP الیمپوس و P نیکون هستند که کیفیتشون به نسبت خیلی پایینه.
    Last edited by prowler88; 08-10-2009 at 14:58.

14. 3 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •