تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 400 از 1174 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

من دلم واسه دیوید تنگ شده, همه بریم بگیم زودتر آزادش کنن
    حالا مگه چند روز شده؟؟ مثله اینکه دیوید خیلی طرفدار داره آقا منم میام تضمین بدم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از Afp ؛ رئال مادرید پیشنهاد میلیون یورویی را برای به خدمت گرفتن رافائل فان در فارت هافبک هامبورگ داده است .
    روز گذشته نیز روزنامه ی آس از پیشنهاد ۱۵ میلیون یورویی رقیب اتلتیکو همشهری رئال برای این بازیکن خبر داده بود .
    مارکا بدون ذکر منبع نوشت که رئال و فان در فارت به توافق کلی رسیده اند .
    پیشتر مارتین یول مربی هلندی هامبورگ گفته بود که روی این بازیکن برای فصل بعد حساب می کند .
    فان در فارت که از سال ۲۰۰۵ به هامبورگ پیوسته است تا سال ۲۰۱۰ با این باشگاه قرار دارد اما گفته است که دوست دارد فوتبالش را در اسپانیا ادامه دهد.
    وی در ژانویه به روزنامه ی فوکوس گفته بود : اسپانیا اولویت من است چون که مادرم لولیتا اسپانیایی است .
    او فصل پیش در پیوستن به والنسیا ناکام مانده بود .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از سانتانا اسپورتز ؛ رافائل فان در فارت ستاره ی هامبورگ از اظهار نظر در مورد پیوستنش به رئال مادرید و قرارداد بلند مدت خود داری کرد .
    گزارشات از اسپانیا خاکی از آن است که ملی پوش هلند دست به قلم شده است تا در این تایستان به غولهای اسپانیا بپیوندد . این در حالی است که مارتین یول مربی هامبورگ اعلان داشت که حاضر است این ستاره را فقط به یک باشگاه بزرگ بفروشد .
    اما در حال حاضر ستاره ی هلندی از خبر پیوستنش به رئال مادرید شگفت زده شد و گفت که پیش فصل را با هامبورگ ادامه می دهد . وی به بیلد گفت : اووف ! من آن را خواندم و حالا ذره ای در این باره اطلاعات دارم . من در حال حاضر نمی خواهم که در این باره اظهار نظر کنم .
    مارتین یول در ماه اخیر گفته بود : اگر باشگاهی مثل رئال مادرید او را بخواهد نمی توانم نه بگویم .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

به نقل از اسپورتینگ لابف ؛ رئال مادرید با پابلو گارسیا هافبک اروگوئه ای بر سر جدایی به توافق رسید .
    گارسیا ۳۱ ساله در سال ۲۰۰۵ از اوساسونا به رغم پیشنهاداتش از ایتالیا و اروگوئه به رئال آمد اما تنها پس از یک سال حضور در برنابئو او یک فصل قرضی به سانتاندر رفت و فصل بعدش را در سانتاندر گذراند .
    مادرید در اعلامیه ای اعلان داشت : رئال مادرید و پابلو گارسیا برای فسخ قرارداد بازیکن اروگوئه ای به توافق رسیدند و او رئال را رسما ترک کرد . رئال مادرید از این بازیکن برای خدماتش تشکر می کند و خواهان موفقیتهای ورزشی برای اوست .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دنیل اوپاره ستاره ی غنایی اعتقاد دارد که هیچ هراسی از نام ستارگان رئال ندارد .
    وی به دیلی گاید گفت : بودن در کنار ستارگانی همچون رائول و روبینیو و دیگر ستارگان با کیفیت رئال هراسی به من نمی دهد چون خدا را دارم . بودن در کنار چنین بازیکنانی مرا تحریک می کند تا سخت بجنگم تا به جای مناسبی برسم .
    ستاره ی ۱۷ ساله امیدوار است که جایی در ترکیب رئال مادرید پیدا کند . وی گفت : بیشتر افرادی که در مادرید هستند و همین طور کادری فنی امیدوارند که من بتوانم در فصل بعد جایی در ترکیب اصلی بیابم .

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

باشگاه منچستریونایتد به اظهارات رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال مبنی بر اینکه کریس رونالدو باید اجازه پیدا کند از اولدترافورد برود، واکنش نشان داد.

سپ بلاتر روز گذشته در گفتگو با رسانه ها رفتار باشگاه منچستریونایتد با کریستیانو رونالدو را "برده داری مدرن" خوانده بود و از این باشگاه خواسته بود که به بازیکن خود اجازه پیوستن به رئال مادرید را بدهد.

سخنگوی باشگاه منچستریونایتد متعاقبا در پاسخ به اظهارات رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال گفت: همه بازیکنان ما - همانند دیگر باشگاه ها- یه صورت آزاد و یا پس از مذاکره به باشگاه منچستریونایتد می پیوندند. بیشتر آنها با مشاوره نمایندگان فیفا به این کار اقدام می کنند. بیشتر آنها هم از حضور موفقیت آمیز خود در اولدترافورد لذت می برند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منچستر هيچ غلطي نمي تونه بكنه ( تريپ انقلابي )
    بچه ها تبريك كريس داره مياد

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها تبريك كريس داره مياد

پس از اینکه رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال از رفتار باشگاه منچستریونایتد با کریستیانو رونالدو به عنوان "برده داری عصر جدید" یاد کرد، این بازیکن پرتغالی سخنان سپ بلاتر را تایید کرد.

رونالدو در گفتگو با شبکه تی. وی. آی پرتغال اظهار داشت: با اظهارات رئیس فیفا موافقم. هر آنچه او در مورد من گفته درست است.

وی در خصوص انعقاد قرارداد با رئال مادرید، افزود: تا این لحظه هیچ توافقی با رئال مادرید صورت نگرفته و باید ببینم ظرف روزهای آتی چه اتفاقی روی می دهد. هنوز نمی دانم فصل آینده در کجا بازی خواهم کرد. این همه آن چیزی است که در این لحظه می توانم بگویم.

رونالدو در خصوص وضعیت پای راست خود که بتازگی تحت عمل جراحی قرار گرفته، افزود: وضعیت بسیار خوبی دارم و آسیب دیدگی ام رو به بهبود است.

در ضمن:
    می شه بگی کدوم کریس داره می یاد (منظورم کریس واقعی نبودا...)؟؟؟
    Last edited by iammahdi; 11-07-2008 at 19:20.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

اوه اوه 2 تا کریس داریم ! من میگم دوئل کنین هر کی نمرد اون بشه رونالدو !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل و نازنین و خوب و شفیقم:
    اقا اول که دست شما درد نکنه واقعآ تاپیک رو زنده نگه داشتین که نشانه بزرگی یه باشگاه هم هست زنده باد رئال مادرید.
    و دیگر اینکه اقا میگم این رونالدو هم حکایتی عجیب داشت ها اگه که بیاد رئال چه میشه کلا باید بگم که برده داری از بین میره در اروپا واقعآ ایول رئال مادرید راستی میگم عجب باشگاهی داریم ما ها کلا اقا عشقمون میکشه رونالدو رو بخریم مشکلیه ؟
    و اخر هم اینکه مثل اینکه رفتن دنبال فن در فارت اقا کلا اگه میتونه رو نیمکت بشینه که بیاد ولی اگه نمیتونه باید با گوتی بهترین پاسور لالیگا و وسلی عزیز بهترین بازیکن رئال بعد از ایکر و رائول به نظر من رقابت کنه و اونا رو کنار بزنه ولی خوب شاید به دردمون بخوره ولی من با خرید رونالدو و ویا و هانتلار و یه دفاع خوب موافقم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •