سنگر خاليست
من تنهايم
كمك...
هاشم بیک زاده در گفتگو با ایسکانیوز:
ز هر لحاظ برای کمک به استقلال آماده ام//مشکل ما عدم اعتماد به نفس است//محکوم به شکست مس هستیم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:هافبک تیم استقلال با تاکید بر اینکه هیچ گونه مصدومیتی نداردگفت:از هر لحاظی برای کمک به استقلال آماده ام.
هاشم بیک زاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" خاطرنشان ساخت: خوشبختانه از لحاظ شرایط بدنی به اوج آمادگی رسیده ام و هیچ مشکلی برای انجام بازی ندارم و منتظر رویارویی با تیم مس هستم.
وی علت عدم نتیجه گیری استقلال در دو هفته گذشته را عدم اعتماد به نفس بازیکنان دانست و گفت:بدون شک استقلال از لحاظ مهره و کادر فنی جزء بهترین های لیگ است ولی فکر می کنم عدم اعتماد به نفس کافی و استرس زیاد تاثیرات منفی روی بازیکنان گذاشته تا نتوانند نتایج مطلوب را کسب کنند.
بیک زاده ادامه داد:البته باید بگویم که استقلال نقطه ضعف و مشکلاتی هم دارد ولی مطمئنم که با درایت امیر خان به زودی این ضعف ها حل شده و به صدر جدول می رسیم.
وی در خصوص احتمال قرار گرفتنش در ترکیب استقلال برای بازی با مس به ایسکانیوز گفت: به شخصه از هر لحاظی آماده ام ولی این نظر کادر فنی است که من باشم یا نه، ضمن اینکه امیدوارم که حداقل یک نیمه را بازی کنم.
هافبک استقلال تهران بازی مقابل مس را بسیار سخت ارزیابی کرد و گفت:فکر می کنم در کرمان باید با گرما، هوادارن و تیم مس بجنگیم و فکر می کنم این کار مار ا سخت می کند.
وی تصریح کرد: البته به هیچ وجه نباید به این مسائل فکر کنیم چراکه محکوم به شکست مس هستیم و برای ماندن در کورس باید پیروز این بازی باشیم
به دليل مراسم عروسي قرباني
تمرين امروز استقلال يك ساعت زودتر برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران به دليل حضور اعضاي تيم در مراسم عروسي پيروز قرباني، زودتر از هميشه برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال امروز از ساعت 16 در زمين شماره 2 آزادي تمرين مي كنند.
اين تيم كه روز يك شنبه هفته آينده در ورزشگاه باهنر ميهمان تيم مس كرمان است، امروز بعد از ظهر به دليل مراسم عروسي پيروز قرباني يك ساعت زودتر تمرين خود را برگزار مي كند.
آبي پوشان عصر فردا راهي كرمان مي شوند.
حضور قرباني در اين سفر هنوز مشخص نيست.
من هستم.....بازیرو میبریم..
این خبر از امروزه یا دیروز.........به دليل مراسم عروسي قرباني
تمرين امروز استقلال يك ساعت زودتر برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران به دليل حضور اعضاي تيم در مراسم عروسي پيروز قرباني، زودتر از هميشه برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان استقلال امروز از ساعت 16 در زمين شماره 2 آزادي تمرين مي كنند.
اين تيم كه روز يك شنبه هفته آينده در ورزشگاه باهنر ميهمان تيم مس كرمان است، امروز بعد از ظهر به دليل مراسم عروسي پيروز قرباني يك ساعت زودتر تمرين خود را برگزار مي كند.
آبي پوشان عصر فردا راهي كرمان مي شوند.
حضور قرباني در اين سفر هنوز مشخص نيست.
پیش بینی ها ثبت شدن..
سلام.. امروز پستارو که میخوندم، خیلی ناراحت شدم که چرا امروز نرسیدم بیام تو تاپیک.. آخه تقریباً خیلی از بچه هارو دوباره کنار هم دیدم.. بحثای قشنگیم شده بود.. واقعاً جام خالی..
دیدید شایعه نبود ؟ دیدید گفتم پیروز میخواد عروسی کنه..
این جانواریو هم که دیگه شورش رو در آورده.. هی داره مسدوم میشه.. به قول علیرضا اگه تو بازی مسدوم میشد یه چیزی..
از شنیدن خبر برگشتن دوباره ی مسعود هم خیلی خوشحال شدم.. امیدوارم با بازگشتش، دوباره تاپیک به روزای اوجش برگرده..
بازم از همتون بابت دیر به دیر سر زدنام به تاپیک معذرت میخوام.. این پروژه هام اَمونم رو بریدن..
ابراهیمی و شاهین خیری که حقشون بود از استقلال برند اخه اونها قاچاقی تو استقلال مونده بودند!
صادقی هم رفتنش همچین با میل خودش نبود یک جورای فهمیده بود اگه تو استقلال بمونه نیمکت نشین میشه!
سلام علیرضا.. این روزا خوب داری سنگر رو حفظ میکنیا.. داری جور منم میکشی..
سلام.. امروز پستارو که میخوندم، خیلی ناراحت شدم که چرا امروز نرسیدم بیام تو تاپیک.. آخه تقریباً خیلی از بچه هارو دوباره کنار هم دیدم.. بحثای قشنگیم شده بود.. واقعاً جام خالی..
دیدید شایعه نبود ؟ دیدید گفتم پیروز میخواد عروسی کنه..
این جانواریو هم که دیگه شورش رو در آورده.. هی داره مسدوم میشه.. به قول علیرضا اگه تو بازی مسدوم میشد یه چیزی..
از شنیدن خبر برگشتن دوباره ی مسعود هم خیلی خوشحال شدم.. امیدوارم با بازگشتش، دوباره تاپیک به روزای اوجش برگرده..
بازم از همتون بابت دیر به دیر سر زدنام به تاپیک معذرت میخوام.. این پروژه هام اَمونم رو بریدن..
سلام دل انگیز!
امروز جات خالی بود بعد از مدتها تقریبا تمام بروبچ امدند البته کسانی مثل mahn و برخی دیگر از دوستان همچون خودت جاشون خالی بود.
داداش خیالی نیست برو به فکر درس و زندگانی باش و خیالت راحت باشه سنگر حفظ میشه
================
هر وقت خبر زیاد هست زورم میاد خبر بذارم اگه بذارم تمام پستهای بچه ها پائین میره!و بحثها کم میشه! اما چاره چیست؟
================
جلسه هيات مديره استقلال دوشنبه
جلسه هيات مديره باشگاه استقلال تهران دوشنبه هفته جارى براى تصميم گيرى در خصوص اتفاقات اخير اين باشگاه تشكيل مى شود.
به گفته على فتح ا... زاده، مديرعامل باشگاه استقلال تهران قرار است در اين جلسه پيرامون تعيين اسپانسر براى اين تيم در مسابقات ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا و همچنين ميزان بودجه تيم استقلال در فصل جارى تصميم گيرى شود.
Last edited by Alireza Taji; 23-08-2008 at 01:20.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)