بازي اكبند جديد 70 هست بله بازي هايي مثل كيلزون و موتور استروم هم ميشه پيدا كرد
فروش بازي هاي دسته دوم هم هيچ ايرادي نداري و مشكلي واسه كنسول ايجاد نميكنه البته دقت كنيد ديسك ها تميز باشند كه مبزارين توي دستگاه![]()
بازي اكبند جديد 70 هست بله بازي هايي مثل كيلزون و موتور استروم هم ميشه پيدا كرد
فروش بازي هاي دسته دوم هم هيچ ايرادي نداري و مشكلي واسه كنسول ايجاد نميكنه البته دقت كنيد ديسك ها تميز باشند كه مبزارين توي دستگاه![]()
اگه سالم باشن چه ایرادی داره!؟من 6 تا بازی دارم 1دونش فقط نو بود!!!بعدش این همه خرید و فروش بازیهای دسته 2 رایجه مشکلی نداره برا دسگاه
مال من اینجوری نیس،24 ساعت روشن بود،آپدیت بازی Uncharted 2 و بقیشم بازی ولی هیچی نشد،فقط دور فنش زیاد میشه،صدا خیلی کم میده،باید تمرکز کنم تا شنیده شه.
آره تو توپخونه هس،کیلزون 2 حدود 22 تومن موتور استورم هم بین 25-30
خرید فروش هم مشکلی نداره،من تا حالا هیچی ندیدم که خش داشته باشه، فکر کنم به خاطر کیفیت دیسک باشه،اکثرا خیلی تمیزن
اختیار داری داش ، معلومه که سالمه ، Slim 120
تو سایتش زده بود کرایه ی ps3 منم بهش گفتم چند کرایه میدی؟گفت اصلا کرایه نمیدیم
گفتم پس چرا تو سایتتون زدید گفت برای قشنگی منم گفتم زیاد قشنگ نشده حاجی ..........داشت به
جاهای باریک کشیده میشد دیگه بیخیالش شدم گفتم ارزش نداره وقتمو با اینجور آدما بگذرونم
خلاصه اینکه ممنون ازت
اگه بازم جاییو سراغ داری که ps3 کرایه میدن و یا کلوپ دارند بازم بهم بگووو![]()
همون طور كه دوستمون گفت يك هفته باهاش كار كن بعد معامله كن---
به نظر من آكبند خيلي سخت گير مياد!!!اگر هم باشه خيلي گرون ميدن فروشنده هارو كه ميشناسي فرصت طلبن!!!
خود من بتمن رو البته آك خريدم 40 تومن!!!حالا رفيقم رفته همون مغازه ميده 55 تومن!!!!!!!!دست دومش هم 30 تا 35 تومن بود----
دسته دو اگه ديسكش بدون خش باشه معلومه كه خوبه---
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من زیاد در جریان کار این آقا نیستم،قصد داشتن که کنسول و بازی کرایه بدن ولی با یه سری قیمت توهمی کارشونو شروع کردن و اصلا موفق نشدن ( خدا رو شکر)وگرنه اون چیزای سایتش فقط واسه قشنگی هم نبوده
سایتشم زیاد قشنگ نیس،درس گفتی بش.
کلا سخت میشه جایی واسه کرایه Ps3 پیدا کرد،من یه سایت کرایه بازی پیدا کردم می گفت واسه ودیعه باید یه بازی بزاری یا به اندازه قیمت بازی باید پول بدی(البته تقصیری هم ندارن)جالب این بود که مثلا انچارتد 2 به نظر اونا 59 تومن بود.واسه خود Ps3 فکر کنم باید جونتو گرو بزاری
ولی قیمتش بد نبود،بازیای خوبی داشت و هفته ای 5 تومن
سلام یه سوال داشتم.
میخواستم ببینم قیمت این دسته های Move تو تهران چنده؟
ممنون
من كه طاقت ندارم ميخوام شاهزاده ايراني رو بخرم---البته شماره قبليشرو كه مثل كارتون بود اصلا بازي نكردم---ولي اين نسخه خيلي گرافيكش خوبه---قيمتش هم 55 تا 60 تومن---شايد ارزونتر هم باشه نميدونم---
مگه عرضه شدن به بازار؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)