من میگم rainbow six vegas 1 و 2 رو بگیر تقریبا شبیه mw هستند و گرافیک خوبی دارن من که شماره دومش رو 3 بار تموم کردم
من میگم rainbow six vegas 1 و 2 رو بگیر تقریبا شبیه mw هستند و گرافیک خوبی دارن من که شماره دومش رو 3 بار تموم کردم
Last edited by R O O T; 26-10-2010 at 21:34.
گرافیک یا "سبک و گرافیک" ؟
پست، تاپیک، سایت، لینک، آدرس و . . . یادتون نره![]()
سبکش مثل mw هست ولی شما فقط 2 تا یار دارید و میتونید بهشون دستور بدید .در شماره 2 میتونید لباس و جلیقه برا خودتون انتخاب کنین یا اینکه تعیین کنید زن باشید یا مرد.گرافیکش به نظر من عالی بود .
چون بازی قدیمیه توی P30 لینکی برای دانلود پیدا نکردم. میشه یه آدرسی بدین؟
Last edited by juve-reza; 26-10-2010 at 22:23.
با سلام
در خواست چند تا بازی رو داشتم
1-یه بازی تک تیرانداز ساده با انواع سلاحها از قبیل توپ ،موشک ، تیربار ،کلت که با نیروهای دشمن و سلاحهای هوائی و زمینی اونا مبارزه کنه
2- یه وسترن ساده که مبارزه تن به تن هم داشته باشه
ممنون
این الان تک تیرنداز بودیه بازی تک تیرانداز ساده با انواع سلاحها از قبیل توپ ،موشک ، تیربار ،کلت که با نیروهای دشمن و سلاحهای هوائی و زمینی اونا مبارزه کنه![]()
یعنی یه نفر یه جای ثابت مجهز به انواع سلاحها .... حالا نه بعنوان اون تک تیرانداز که تو عرف مرسوم رفیق
قبلا دیدم اسمش یادم رفته
تک تیر انداز
sniper 1,2
sniper:ghost Warrior
وسترن
Call of Juarez: Bound in Blood
سلام
دنبال یه بازی MultiPlayer می گردم که توی LAN بازی کنم. کانتر Source رو خیلی باهاش حال می کنم اما یه بازی تو همون مایه ها می خوام فقط اینکه مرحله ای باشه!
در کل بازی اکشنی مثل کانتر (خیلی گرافیک بالا نباشه، جنگی باشه) می خوام که مرحله ای باشه و چند نفر با هم توی شبکه بتونن هم تیمی بشن و مراحل رو رد کنن.
خیلی ممنون
call of duty:modern warfare
Battlefield :bad company 1،2
اینارو تو گیم رنجر و battle net میتونی بازی کنی در مورد گیم رنجر برو توی لینکی که تو امضامه ولی در مورد battle net اطلاعاتم خیلی کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)