تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 524 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

دوست عزیز شما همین عکسی گه گذاشتین هر دو سطر و ستون رو دارید استفاده میکنید unfreeze (گزینه اول) یعنی اینکه هر دو سطر و ستون فعال هستند شما ابتدا گزینه unfreeze رو بزن بعد یک سلول مثلا B2 رو انتخاب کن و گزینه freeze panes رو بزن خودتون متوجه کار میشید اگه بازهم نتونستید این کار رو انجام بدید شما بگید چه محدوده ای رو احتیاج دارید تا بنده بگم کدوم سلول رو انتخاب کنید بعد freeze panes رو بزنید
    قربانت برم من مطمئنم این قابلیت در اکسل 2007 وجود نداره.
    اکسل 2007 هستش و برای فریز دو تا راه بیشتر نداره.یا فریز سطر اولی یا فریز ستون اولی.
    هرکدومو که فعال میکنی اون یکی از کار میفته
    فقط میخوام اینجا بچه ها تایید کنند.

من میخوام سطر اول یعنی 1 و ستون اول یعنی A همزمان فریز بشن و از جاشون تکون نخورن.
    پس باید سلول A1 رو انتخاب کنم. سلول A1 رو انتخاب می کنم.و دکمه فریز رو میزنم.اما به ناچار سه تا گزینه میاد.
    اولیش که آن فریزه هیچی.
    دومیش یعنی فریز کردن ردیف.
    سومیش یعنی فریز کردن ستون.
    این یعنی امکان انتخاب دومی و سومی به طور همزمان وجود نداره.
    به عبارتی دیگر نمیشه هم ردیف فریز و بشه و هم ستون (همزمان)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قربانت برم من مطمئنم این قابلیت در اکسل 2007 وجود نداره.

فقط میخوام اینجا بچه ها تایید کنند.

من میخوام سطر اول یعنی 1 و ستون اول یعنی A همزمان فریز بشن و از جاشون تکون نخورن.
    پس باید سلول A1 رو انتخاب کنم. سلول A1 رو انتخاب می کنم.و دکمه فریز رو میزنم.اما به ناچار سه تا گزینه میاد.
    اولیش که آن فریزه هیچی.
    دومیش یعنی فریز کردن ردیف.
    سومیش یعنی فریز کردن ستون.
    این یعنی امکان انتخاب دومی و سومی به طور همزمان وجود نداره.
    به عبارتی دیگر نمیشه هم ردیف فریز و بشه و هم ستون (همزمان)
    دوست عزيز اين مراحل و طي كن اول گزينه unfreeze بزن تا از حال فريز در بياد بعد روي سلول B2 كليك كن بعد freeze Panes گزينه اول و بزن.

3. 4 کاربر از mojtaba_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

دوست عزيز اين مراحل و طي كن اول گزينه unfreeze بزن تا از حال فريز در بياد بعد روي سلول B2 كليك كن بعد freeze Panes گزينه اول و بزن.
    واقعا ممنونم از شما.مشکل اینجا بود که اولا باید سلولی رو انتخاب کرد که میخوام سطر و ستون های قبلش فریز بشن.ثانیا ابتدا آن فریز و سپس فریز کرد!
    حیف که یدونه تشکر بیشتر نمیتونم بکنم
    تشکر از دوستانی که پاسخ دادند
    دوستان عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام
    نمیدونم چرا وقتی میخوام فایلهای اکسل رو باز کنم پیغام زیر رو میده و و قتی ok میکنم باز میشه و مشکلی هم نداره.فقط این پیغام خیلی تو اعصابه و برای همه فایلهای اکسل اینجوری میشه. از زمانی که همکارم چند ساعتی پشت سیستم نشست اینجوری شد ، نمیدونم چکار کرده لامصب

شما یک فایل که به نام Persian Function For Microsoft EXCEL که به صورت add-ins در اکسل نصب میشه رو نصب کردید و فایل اصلی رو دکستاپ بوده حالا اون فایل یا حذف شده یا جابه جا شده میتونید با برگردوندن فایل به صفحه دکستاپ تا اصلاح کینک هایی که از این فایل استفاده میکردند این خطا از بین میره
    یه توضیح در مورد فایلی که در بالا گفتم در پست 3988 داده شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میتونید با برگردوندن فایل به صفحه دکستاپ تا اصلاح کینک هایی که از این فایل استفاده میکردند این خطا از بین میره
    حالا اگه فایلهارو نداشته باشم و ندونم کجاست یا اصلا بخوام کلا functionرو پاکش کنم چکار کنم (چون احتمالا همکارم نصب کرده و فقط خودش میدونه چکار کرده )

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

حالا اگه فایلهارو نداشته باشم و ندونم کجاست یا اصلا بخوام کلا functionرو پاکش کنم چکار کنم (چون احتمالا همکارم نصب کرده و فقط خودش میدونه چکار کرده )
    از قسمت excel option گزینه add-Ins رو انتخاب کنید ، گزینه آخر manage روی GO کلیک کنید در کادر باز شده تیک ersian Function For Microsoft EXCEL رو بردارید اگر هم نشد میتونی آفیس رو حذف و دوباره نصب کنید
    Last edited by ebibarati; 09-07-2013 at 09:15.

9. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز تنها راهش اینه که وقتی نمودارو به اندازه ای که میخواهید کشیدید آن را با فرمت jpeg سیو کنید بعد ازش پرینت بگیرین وقتی عکس باشه بدون اینکه اعداد محو بشن
    میشه نمودارو کوچیکو و بزرگ کرد. برای سیو کردن با فرمت عکس میتوانید وقتی نمودار را کشیدید آن را در محیط paint کپی کنید و با هر فرمتی خواستید سیو کنید.

سلام دوستان
    من تو کارم با اکسل یه مشکل برخوردم ولی امکان خوندن 218 صفحه ی این تاپیک رو نداشتم

وقتی توی یک نمودار پارامترها زیاد میشن و نمایش کامل اطلاعات رو احتیاج داشته باشیم مجبور به بزرگ کردن سایز نمودار یا به اصلاح کشیدن جدول میشویم که این کار در مانیتور با زوم اوت کردن حل میشه
    اما مشکل اساسی تو پرینت کردن هستش
    وقتی باید این نموداری که عرض کمی داره و طولش تقریبا 4 یا 5 برابر یک کاغذ A4 هستش رو پرینت کنم نمیدونم باید به چه نحوی این نمودار بزرگ رو به چند قسمت کوچکتر تقسیم کنم و هر کدوم رو توی یک برگ A4 چاپ کنم
    آخه با این کار وقتی چاپ صورت گرفت میشه کاغذا رو کنار هم چید و به نمودار اصلی رسید

حالا از شما استادان محترم تقاضا دارم که هرچه زودتر این مشکل رو جواب بدید که بد جوری توش موندم
    به هر کسی هم که مشکلم رو در میون میزارم جواب درستی نمیگیرم

من از 2007 استفاده میکنم

فقط خواهشا زودتر جوابمو بدید
    حتی اگه منفی باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    در سربرگ 1 میخام مثلا اینارو وارد کنم : نام . تاریخ (شمسی). مبلغ خرید . مبلغ فروش و....
    در سربرگ 2 میخام این اطلاعات که هر بار در سربرگ 1 وارد میکنم در سربرگ 2 ایجاد شود.و زیر هم قرار گیرد
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض وارد کردن تاریخ در اکسل

سلام من برای وارد کردن تاریخ شمسی در اکسل دنبال راهی هستم که نیاز به وارد کردن علامت / نباشه و این علامت به طور خودکار در خانه مورد نظر باشه . دوستان اگه میتونن کمک کنند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام به شما دوستان یه سوال داشتم .من از برنامه نرم افزاری استفاده میکنم که با افیس2003کار میکندمیخام dragdetaاونو که در MDBهست را بازش کنم اما از طریق برنامه نویس پسورد دارد چطور میتوانم پسوردشو خودم پیدا کنم ایا راهی هست .واجبه و زود نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید
    Last edited by b.mordab; 11-07-2013 at 09:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •