samaram جان فکر کنم باید فلش کنی و یا اینکه یه نرم افزار هست که شخصی به نام دی جی ممل کار کردن با اون رو بلد بود!حقیقتا نمیدونم!mr k2 فکری به ذهنت میرسه برای مشکل ایشون؟؟؟؟؟؟
samaram جان فکر کنم باید فلش کنی و یا اینکه یه نرم افزار هست که شخصی به نام دی جی ممل کار کردن با اون رو بلد بود!حقیقتا نمیدونم!mr k2 فکری به ذهنت میرسه برای مشکل ایشون؟؟؟؟؟؟
امین خان شما منظورتون کدوم برنامه هست...
شاید من بدونم چجوریه ؟
خودم هم نمیدونم!ولی یادمه یه نرم افزار بود که کمی کار کردن باهاش سخت بود و ممل خان معرفی کرده بودش !فکر کنم کارش تغییر کد گوشی بود!!به هر حال!علی جان این نرم افزار rotate screen برای 5700 پیدا نکردی؟؟؟؟نامردا برای 6120 هم زدن ولی نمیدونم چرا برای 5700 نمیتونند!فکر کنم خود نوکیا این کار رو کرده!چون اگه گوشی رو land scape کنیم ممکنه با چرخوندن گوشی مثلا به طرف موزیک پلیر ممکنه گوشی قاط بزنه!!!یا حتی برای فلاش هم همینطور!!اخرش این چرخ وفلک یقه ی مارو گرفت!!!
فعلا یه راه خوب برای این کار اینه که گوشی رو بزارین روی دوربین و بعد برین توی گالری ...اینطوری Land Scape میشه...
ای بابا!علی جان اینو که همه میدونند!من میگم میخوام توی گیمها و نرم افزارها و صفحه ی اصلی و منوها مثل گوشیهایی که نرم افزار rotate me روی اونها کار میکنه روی 5700 هم کار کنه!!توی گالری به تنهایی چه بدرد من میخوره!!!یه فکری بکنید!!بیایید خودمون برنامه نویسی کنیم!!!!
راست ميگه ديگه!!ای بابا!علی جان اینو که همه میدونند!من میگم میخوام توی گیمها و نرم افزارها و صفحه ی اصلی و منوها مثل گوشیهایی که نرم افزار rotate me روی اونها کار میکنه روی 5700 هم کار کنه!!توی گالری به تنهایی چه بدرد من میخوره!!!یه فکری بکنید!!بیایید خودمون برنامه نویسی کنیم!!!!
.............
Last edited by hamidrezaaa; 18-01-2008 at 18:30.
سلام بر و بچ ...یه چند وقتی نبودم
مشکل چی بود که منو صدا کردید؟
وقت ندارم صفحات قبلی رو بخونم
فعلا
بای
نمي دونم چرا sms ها رو دريافت نمي كنه؟
امروز بعد از اين كه چند ساعت خاموش بود وقتي روشنش كردم يه دفعه ديدم چند تا اس ام اس با هم آمد.كه بعضي هاش متعلق به يازدهم ماه اول 2008 بود.
مي خواستم بينم گوشي مشكل داره؟
البته اين رو هم بگم كه گوشيم بيشتر اوقات روي حالت بي صداست!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)