منم الان تمومش کردم . خداییش سر کاری بود . ولی کلا قشنگ بود...!!!!
منم الان تمومش کردم . خداییش سر کاری بود . ولی کلا قشنگ بود...!!!!
سلام من یه شمکلی دارم تو یه بازی هر وقت به یه جای خاصی می رسم ویندوز منو از بازی بیرون می اندازه .
اولا فکر کردم مال رمه اما وقتی رممو بالا بردم مشکل درست نشد . می شود راهنماییم کنید؟
آقا من two worlds رو نصب میکنم وقتی که اجراش میکنم صفحه سیاه میمونه .توروخدا یکی به ما یه کمکی کنه تعطیلات تموم شدا!!!
احتمالا درایور کارت گرافیکت ورژنش قدیمیه
جناب bbbbb لطفا تو حالت safe modeبالا بیا بعدش dierect x رو نصب کن
ATI radoan 9250 128 mb
Last edited by black sky; 11-09-2007 at 18:55.
General عزیز ،
یکی از احتمال ها همینی بود که Black Sky عزیز گفتند .
یکی دیگه میتونه قدیمی بودن ویندوز شما باشه . چون ویندوز به مرور زمان یه سری مشکلاتی واسش پیش میاد که هیچ وقت مثل روز اولش دیگه نمیشه .پس اگه شما خیلی وقت هست که ویندوزتون نصب هست یه ویندوز نصب کنید .
Black Sky عزیز !
درسته تا اتمام تابستون یه 10 روزی مونده ولی اوایل مدرسه یکمی هم تق و لق هست ! ( یه اصطلاح جدید هم یاد گرفتیم ! ) ما که هر سال تابستون این برنامه ما هست که تا 20 مهر معلم ها میفرستند میایم خونه !
سلام
سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
cpu:2.4
ram:256
گرافیک : 128
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
سلام
سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
cpu:2.4
ram:256
گرافیک : 128
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)