به نظرتون با گوشی موبتیلی که 5 تا دکمه هایش کار نمی کنه خیلی وقته و جوابش کردنو باید کجا ببرم وچکارش کنم
دکمه های 4و7و9و* و مربع اش خرابه
به نظرتون با گوشی موبتیلی که 5 تا دکمه هایش کار نمی کنه خیلی وقته و جوابش کردنو باید کجا ببرم وچکارش کنم
دکمه های 4و7و9و* و مربع اش خرابه
سلام
باید توسط باکس SE TOOL از Gdfs بکاپ گرفته شود و بعد گوشی فلش شود و در نهایت Gdfs برگردانده شود
شما از کدام شهر هستین - شاید تونستم راهنمایی کنم به یکی از همکارها
گوشی شما این مشکل رو زیاد پیدا میکنه چون از سری Db2020 هست و البته از سری والکمن
مرسی جناب مهندس...بعد از کلی دردسر اون اقا رو پیدا کردم.کلی التماس و خواهش ومنت کشی کردم تا درستش کنن ایشونم هر 3دقیقه یکبار گفتن نه !!!به احتمال 90%میپرن!!!اخرشم فقط note ها و شماره هام موندن... smsهام پر...حسنش این بود که با این اانجمن اشنا شدم اما خداییش حالم گرفتست...تهرانم.
مرسی از لطفتون
دکمه های 4و7و9و* و مربع اش خرابه![]()
تو تاپیک کا ۸۰۰ جوابتون رو دادم!!!به نظرتون با گوشی موبتیلی که 5 تا دکمه هایش کار نمی کنه خیلی وقته و جوابش کردنو باید کجا ببرم وچکارش کنم
کسی میدونه موس گوشی رو چجوری درست کنم؟!
دوستان این گوشی K800 ما بعضی وقتا که باطری گوشی رو در میاری و سر جاش میزاری مشکل پیدا میکنه و وقتی میخوای روشنش کنی چراغ اینفراردش روشن میشه و چشمک میزنه ولی خود گوشی نه !
فلش کردم الان این پیغام رو میده :
Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visitand buy FULL.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FILE RECOGNIZED AS CUSTOMIZATION PACKAGE.
CDA:CDA102568/6
MODEL:HB1-06 Generic
VARIANT:M_EAST_N_AFR
LANGUAGE: EN
LANGUAGE: AR
LANGUAGE: FR
LANGUAGE: FA
Abort all operations.
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:1 secs.
ChipID:9900,EMP protocol:0301
BOOTROM MODE DETECTED
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35170801670603 CERT:N/A
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
writing C:\Users\Danial\Desktop\Mobile\K800_R8BF003_MAIN_G ENERIC_WI_RED52.mbn
CURRENT FLASH FILE CID:52
SSW uses complete hash, hash len is:9200
Will flash 460 blocks...
SSW loading returns:0
writing C:\Users\Danial\Desktop\Mobile\K800_R8BF003_FS_M_E AST_N_AFR_RED52.fbn
CURRENT FLASH FILE CID:52
SSW uses complete hash, hash len is:4420
Will flash 221 blocks...
SSW loading returns:0
CSloader version:
070410 1557 HANCXC1250562_DB2020_CSLOADER_R3A009
loader startup: executed
loader filesystem startup: executed
CSloader refused to start GDFS services,error is:29
loader GDFS startup failed, that is fatal
Elapsed:383 secs.
Last edited by Danial_4139; 13-12-2011 at 20:09.
سلام
گوشی شما با رایت فایل Gdfs توسط باکس SE TOOL درست میشود (با فلش کردن معمولی درست نمیشود)
شما به تعمیرکار مراجعه کنید
با دروود
آقا من گوشی k750i دارم اما مدتی است که زمانی که می خواهم گوشی رو شارج ککنم نمیشه و یا باید چند دقیقه شارچر وصل باشه به
گوشی تا شارج انجام بشه و مدام هم قطع و وصل میشه حتا در یک حالت ثابت!!
می خواتم اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید که چه کاری با این گوشی انجام بدهم؟؟سوکت شارج رو عوض کنم؟،آی سی شارج رو عوض کنم...چی کار کنم سرانجام شارج نمیشه گوشی من!
سلام عزیزان
گوشی من x10 تا زمانی که خنک هست روشن میشه و کار می کنه. به محض گرم شدن و مقداری که با آن کار می کنی ریست میشه و خاموش.
بعد باید باتری رو بکشم چند دقیقه بمونه خنک که شد دوباره روشن میشه و به همین ......
چه بایدکنم؟؟؟؟ فلش کردم نشد. نمایندگی بردم میگه باید کارت گارارنتی داشته باشی که ندارم من.
تعمیرگاههای علائدین هم میگن سی پی یو هست و الالن موجود نیست
چه باد کرد؟؟؟؟
سلام
من گوشیم w960هست دو تامشکل دارم اول مهمتره که اعصابمو ریخته به هم
1 - چند روزه تو گوشیم هر چند ثانیه یکبار یه پیغام عجیب میاد که هر چی میبندمش دوباره میادضمنا گوشیمو با چند تا آنتی ویروس مختلف اسکن کردم ، ویروس نداره
پیغام اینه
اولش مینویسه Dump File Created و بلافاصله بعد این پیغام زیر میاد که هر چی میبندمش دوباره ظاهر میشه
Applacation
WatcherMainTread
Reason code
USER
Reason number
11
با توجه به ویروس نداشتن نمیدونم چکار کنم اعصابمو خرد کرده هیچ کاری نمیتونم با گوشی انجام بدم!دلیل مشکل چیه؟ چکار باید بکنم؟
مورد دوم
2 - میخاستم گوشیمو تو سایت sony ericsson آپدیت کنم اما جالبه که گوشیم تو لیست گوشی های سایت و جود نداره!!!؟؟در صورتی که پارسال گوشیمو آپدیت کرده بودم!! ضمنا هم گوشیهای خیلی خیلی قدیمی تر از من تو لیست هست و هم جدید تر! دلیل نبودن گوشیم تو سایت رو نمیدنم ودر نتیجه اینکه معلوم نیست چطور باید آپدیتش کنم؟!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)