ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
خواهش میکنم.
حالا شما اونی که درست کردیو بزار اشکالی نداره منم یه تاکسی درست کردم (سمند ) شبیه همه چی شد الا تاکسی
![]()
برای ادیت ماشین این برنامه خیلی خیلی کمکتون میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(احساس میکنم مپ ادیتور رو هم من گذاشتم و هم YAHAY )
منم دارم شهر تهران رو میسازم از آقا سعید یه درخواست داشتم اگه میشه برج میلاد و ساختمان ها رو بزارن
در ضمن آموزش ماشین سازی رو هم میدم !
Last edited by M o h a m m a d; 18-03-2007 at 18:55.
محمد جان خسته نباشی دست طلا مپ ادیتورو گرفتم راستی آموزش نرم افزارZModeler2رو چکار کردین لطفا جواب بدین در ضمن برنامه ای آقا سعید برای ساخت شهرو گفتن رو هم لینکش رو بذارین چون لینکی که خودش گذاشته بود خرابه مرسی
بابا ما که مردیم از بس تو کف موندیم![]()
من دیدم هیچی نمیشه گفتم یه نیمچه آموزش بزارم بره مپ ادیتور که بقیه یکم کارشون راه بیفته![]()
خوب اول برنامه مپ ادیتو رو باز کنید
بعد در کادر ظاهر شده روی دکمه add بزنید و اسم بازی را در قسمت type the name of gta game بنویسید و محل نصب بازی را (جایی که بازی gta sa در آن نصب شده) در قسمت type the location of installation وارد کنید و بر روی ok کلیک کنید.
سپس اسم بازی gta sa در لیست ظاهر میشود ، روی آن کلیک کنید و بر روی ok بزنید.
بعد از لود شدن در قسمت بالا که گزینه های IDE IPL Scene Item وجود دارد ، روی Scene کلیک کنید و بعد روی دکمه ی Select All در پایین کلیک کنید و بعد از آن روی Render بزنید.
بعد از رندر شهر در جلوی شماست. میتوانید با کلید های جهت و ماوس در شهر بگردید و هر چیزی را با دوبل کلیک یا راست کلیک و گزینه های مربوط به آن تغییر دهید یا جسم جدیدی قرار دهید.
حالا حال کنید با GTA SA
بازم واستون راهنمایی میزارم
ولی یکی نیست جواب پستای قبلی منو بده؟
مصطفی جان مپ ادیتور خودش برای ادیت شهره . تو پست قبلی هم گفته بودم آموزش ماشین ساختن رو میزارم![]()
راستی چه ماشینی می خوای بسازی تا من کمکت کنم ؟31:
توی پستای قبلیتون سوالی که پرسیده بودین فکر کنم در مورد Readme بود من درست یادم نیست ولی فکر کنم برای handling بود
یه خاطر این آموزش هم دستت درد نکنه![]()
تاپیک خالی شده بود گفتم اینو بزارم در ضمن ماشین پلیس رو هم آپلود میکنم امروز !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا محمد عکسشو بزارم یا خودشو اگر عکسشو بزارم که فعلا نمی تونم ولی لینکشو می تونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)