اون تیک را بردار که رنگش عوض نشه. من می خونم در مورد کاندیشن زیرو بعد بهت میگم چیکار کن.
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اون تیک را بردار که رنگش عوض نشه. من می خونم در مورد کاندیشن زیرو بعد بهت میگم چیکار کن.
يه چند تا از رمزهاي كانتر هم بدين خوشحال ميشيم با تشكر
چه براي سرور چه براي بازيكن
من رمز زیاد بلد نیستم چونکه تمامیه سرور های ما این چیزها را قطع کردن و من تا الان از هیچ رمزی استفاده نکردم
سلام دوست عزيزنوشته شده توسط blue2006
اگه رمز زير رو بزنيد رنگ نشونه نيم زوم عوض نميشه ولي پر رنگ تر ميشه
gl_spriteblend 0
اگه اين رمز ها رو هم بزنيد نشونتون كوچيك ميشه
cl_lw 1
duck+
cl_lw 0
duck-
دوباره سلام
اگه رمز زير رو بزنيد وقتي كليد v رو بزنيد كيلو كيلو ازتون گوشت و استخوان مي ريزه
"bind "v" "impulse 102
در ضمن چيت بايد باز باشه
سلام
دوستان عزيز ايا نرم افزاري هست كه دموهاي كانتر را به فورمت تصويري
مانند avi يا mpg تبديل كن اگه جوابمو بديد واقعا ممنون ميشم
با سلامنوشته شده توسط ehsan30
اگر که فرمت دموهای بازی رو بگید چیه بهتر میشه دنبالش گشت![]()
اميد جان فورمتشون dem. مي باشد از توجهت ممنون
با سلام اقا توي گيم نت ها كه من ميرم توي گرينه option يك جا هست كه نشونه رو smal medium large ميكنه و مو قع smal كردن خيلي هم كوچيك ميشه. ولي من 2 تا كانتردارم يكي 1.6 يكي كانديشن زيرو هيچ كدو تو اپشن اين گزينه رو نداره و اين كئ هاي هم كه نوشتيد مثلcrosshair رو ميزنم نميشناسه فقط كدcl_lw 1
+duck
cl_lw 0
-duck
كار ميكنه كه نشانه رو زياد كوچيك نميكنه ميخوام بدونم چه كدي بايد تو كانديشن زيرو وارد كنم كه نشانه ام مثل كانتر گيم نت كوچيك بشه و ايا كانديشن زيرو ي جديدي تو بازار نيومده كه تو اپشنش اون گزينه باشه؟
و ميخواستم بدونم اون كانتري كه تو گيم نت هست ورژنش چنده و ايا ميشه تو خانه با بوت ها بازي كرد و ايا بوت هاي ان مانند كانديش زيرو قوي هستند ؟
با تشكر بينهايت ممنون ميشم اگه جواب بديد
كمككككككككككككككك!!!!!1كمككك كككككككككككككككمكمكمكمكمك مكمك!!
لطفا كمكم كنيد.هر كي بازي counter: Deleted scienses رو بازي كرده به من كمك كنه.من خيلي ميرم تا جايي كه ميفتم تو زندان.اونجا در رو ميكوبم و از سلول ميام بيرون ولي از اون به بعد ديگه نميدونم بايد چيكار كنم.لطفا بگيد چيكار كنم.كمك!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)