پس چرا وقتی میری همون جا نمیگه با چه برنامه ای ؟!!!؟؟![]()
پس چرا وقتی میری همون جا نمیگه با چه برنامه ای ؟!!!؟؟![]()
عزیزم برای اینکه اونجا وقتی می نویسه که شما رو عکس edit کنی . مثلا تو فتوشاپ چون یه برنامه اختصاصی برای کار کردن رو عکسه... وقتی یه عکس توش باز کنی و بعد سیو کنی اون قسمت می نویسه فتوشاپ ... ولی چون acd see برنامه اختصاصی ویرایش عکس نیست و بیشتر برای مدیریت و نمایش عکسه ... و در کنارش ابزاری هم برای resize , rotate و ... داره . اگه از این ابزارش استفاده کنی اون قسمت دیگه نمی نویسه acd see .... یعنی واسه یه resize کردن ساده نمیاد اونجا بنویسه ACD See ....
منظورمو متوجه شدی ؟؟
یا الله ... اینم یه عکس دیگه از n73 .... دوستانی که میخوان تو نظرسنجی شرکت کنن لطفا یه نگاهی به عکسها هم بندازن همینطوری عشقی نظر ندن.
![]()
یه عکس بسیار زیبای دیگه بعد از یه هوای بارونیببینین از دستتون نره
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fery joon; 27-03-2007 at 16:06.
من که مثل شما بیکار نیستمبعيد نيست ... ثبت نام كردن تو اين سايت مجانيه ديگه .... وگرنه اگه كاربراي ديگه ميومدن و عكسها رو ميديدن شك نكنيد نظرشون رو n73 بود. به هر حال نظر سنجي معتبر نيست....
اونموقعی هم که ن73 اول بود معلوم بود کار کیه .....
شما خودتون از این راه به ن73 رای میدادین و ....
واقعآ متاسفم
عکس هم تو چند صفحه قبل گذاشتمیه چندتا عکس مثل عکسایی که من و متالیکا گذاشتیم بزار درضمن نظرسنجی کشکه مدرک((عکس)) رو کن
اون عکس قطره رو هم میزارم برات عجله نکن فعلا
منتظرم
برو .... خودتیعزیزم برای اینکه اونجا وقتی می نویسه که شما رو عکس edit کنی . مثلا تو فتوشاپ چون یه برنامه اختصاصی برای کار کردن رو عکسه... وقتی یه عکس توش باز کنی و بعد سیو کنی اون قسمت می نویسه فتوشاپ ... ولی چون acd see برنامه اختصاصی ویرایش عکس نیست و بیشتر برای مدیریت و نمایش عکسه ... و در کنارش ابزاری هم برای resize , rotate و ... داره . اگه از این ابزارش استفاده کنی اون قسمت دیگه نمی نویسه acd see .... یعنی واسه یه resize کردن ساده نمیاد اونجا بنویسه ACD See ....
منظورمو متوجه شدی ؟؟
با ای سی دی سی هم کوچیک کنی توی مشخصات مینویسه
این عکس رو سیو کن و بعد تو مشخصاتش ببین (با ک800 گرفتم) :
![]()
ای بابا ... واقعا میبینی اینارو ؟؟؟ اگه اون قسمت اسم برنامه نوشته بود میگفتن نگاه کن با برنامه گرفته ادیت کرده ... حالا که ما یه جوری کردیم که ننویسه گیر دادن به این که چرا هیچی ننوشته ... عزیز من راه داره ... حتی میشه summary رو ادیت کرد ولی خوب من اینجا نمی گم چجوری چون میترسم بعضی ها برن تو یه تاپیک دیگه به اسم خودشون آموزش بدن ... در ضمن بگو ببینم شما چجوری تو acd see عکسها رو resize کردی ؟ بگو از کدوم قسمت ؟ و ورژن acd see رو هم بگو ...
هیچ کدوم از شما ها خونه هاشون نزدیک هم نیست یا هم شهری نیستین که بتونین عادلانه مقایسه کنید ؟
Last edited by dark fear; 28-03-2007 at 18:41.
بابا اینا چه عکسایی که میذارید من با w810 بهتر از شما میگیرم این عکس رو فقط با acd see کوچیک کردم اگه باور
ندارید یه عکس با اندازه واقعی بذارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)