تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با تدریس خصوصی انگلیسی راهنمایی و دبیرستان خودمان در حد آیلتس مسلط می شویم؟

راي دهنده
109. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیر

86 78.90%
  • آری

4 3.67%
  • حدود سی درصد

9 8.26%
  • حدود پنجاه درصد

8 7.34%
  • حدود هفتاد درصد

3 2.75%
  • نمی دانم

11 10.09%
  • سایر موارد

2 1.83%
Multiple Choice Poll.
صفحه 40 از 63 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 624

نام تاپيک: Everything about TOEFL & IELTS

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

از بين كلاس هاي پيش تافل مراكز كدوم بهتر؟ من الان يك سال و نيمه كه AD 4 كانون زبان ايران رو تموم كردم. چند روز پيش رفتم بپرسم براي كلاس هاي تافل، مثل اينكه بايد كلاس هاي پيش تافل 1 و 2 رو برم كه يه جورايي ممكنه يك سال طول بكشه.ارزش داره. يعني من الان نميتونم تا 3-4 ماه ديگه كار كنم و تافل با نمره خوب بگيرم ؟

لطفاً راهنمايي كنيد و همچنين اگه مركز ديگه اي ميشناسيد كه بهتر براي آمادگي تافل معرفي كنيد.

ممنون

داره خودمونی میشه mohammad nasimafza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

14 آموزش از راه دور IELTS

با سلام ...
    من خيلي وقته كه دوست دارم يه مدرك زبان براي خودم دست و پا كنم ... چه تافل چه آيلتس ... چون هنوز قصد خاصي ندارم ...
    اما مشكلي كه دارم اينه كه چون دانشجوي كارشناسي ارشد هستم وقت ندارم سر كلاس بشينم ... داشتم تو اينترنت چرخ ميزدم كه اينو پيدا كردم ... البته اگه تبليغ محسوب نشه ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آموزش از راه دور IELTS
    من بانك لغاتم مناسبه و الان هم دارم خودم 504 ميخونم ... ولي مشكل speaking و listening دارم ... ابته اين سايت مدعي شده كه خودش هم در پايان دوره مدركي صادر ميكنه كه تا حدودي معتبره ... خودتون بخونيدش ...
    به نظر شما اين دوره ارزشش رو داره ... ؟؟؟؟؟ با توجه به اينكه هزينه اش هم مناسبه ... اگر دوستان دوره مشابه اين كه معتبر باشه اينجا بگن تا ما هم استفاده كنيم
    مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام.

من فک کنم بستگی داره به استفاده ات.

نمیدونم کدوم بهتره.

اما مثلا اگر برای تحصیل خارج از گشور میخوای ، مدرک زبانت بستگی به دانشگاهی میخوای بری داره.

بعضی ها IELTS میخوان و بعضیا Toffel.

ممنون از جوابت من برای مهاجرت می خوام

در آغاز فعالیت malcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسی ... از توجه دوستان

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته جواب همه سوالات رو نمی دونم دیدم کسی جواب نداده گفتم تا اونجایی که می دونم راهنماییت کنم

1-دو تا آزمون بین المللی هستند که سطح انگلیسی شما رو می سنجند.pre مخفف preparation به معنای آمادگی هست (آمادگی برای تافل یا ایلتس). آزمون های زیادی هستند. GRE و toeic و sat و gmat و ...
    2-بهتر یا بدتری وجود نداره. شما باید ببینی مدرک رو برای کجا می خوای. مثلا اگه برای فلان دانشگاه می خوای باید ببینی چه مدرکی رو قبول دارند و حداقل نمرشون چیه. البته توی آزمون هم یک فرق هایی هست که توی دوره های آمادگی یاد میگیری.
    3-برای ایلتس موسسه ایران ایلتس رو فقط می شناسم.(احتمالا جاهای دیگه هم باشند.)
    4-تا اونجا که من میدونم نه.
    5-نمره ایلتس از 9 هست. تافل دو نوع داره و نمره هاشو نمی دونم. خوبی و بدی رو جایی که می خوای بری مشخص می کنه.(شاید یک جا نمره 7 بخواد و یک جا 7.5 یا 6.5)
    6-نمی دونم
    7- ببین کتابهای interchange ربطی به تافل ندارن. اگه شما عجله ای نداری همون دوره ها رو برو بعد که به آزمون نیاز پیدا کردی برای کلاس های آمادگی آزمون شرکت کن.

8- اینطوری نیست که احتمالا شما فکر می کنی(مثلا toefl معادله دیپلمه پس لیسانس چه آزمونیه) قبل و بعد وجود نداره شما باید ببینی کدومش به کارت میاد.( البته این به این معنی نیست که این دو آزمون دیگه ته زبان هستند و اگه این مدارک رو داشته باشی دیگه فول هستی)
    آزمون هایی هم هست که بعد داشته باشه مثل FCE بعدش CAE و بعدش هم CPE ولی این دوتا نه.

9-فکر کنم جواب رو توی 2 دادم.

امیدوارم تا حدی تونسته باشم کمک کرده باشم.
    بسیار متشکر دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

از بين كلاس هاي پيش تافل مراكز كدوم بهتر؟ من الان يك سال و نيمه كه AD 4 كانون زبان ايران رو تموم كردم. چند روز پيش رفتم بپرسم براي كلاس هاي تافل، مثل اينكه بايد كلاس هاي پيش تافل 1 و 2 رو برم كه يه جورايي ممكنه يك سال طول بكشه.ارزش داره. يعني من الان نميتونم تا 3-4 ماه ديگه كار كنم و تافل با نمره خوب بگيرم ؟

لطفاً راهنمايي كنيد و همچنين اگه مركز ديگه اي ميشناسيد كه بهتر براي آمادگي تافل معرفي كنيد.

ممنون
    سلام

آقا يكي جواب ما رو بده!

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من یک سوالی داشتم آیا بین امتحانات تافل ibt که در ایران برگذار می شه و تافلی که در کشورهای دیگه مثل آمریکا برگذار می شه تفاوتی وجود داره از نظر سطح سوالات و سختی و آسانی یا اینکه نه همه مربوط به یک سرور هستند

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام من یک سوالی داشتم آیا بین امتحانات تافل ibt که در ایران برگذار می شه و تافلی که در کشورهای دیگه مثل آمریکا برگذار می شه تفاوتی وجود داره از نظر سطح سوالات و سختی و آسانی یا اینکه نه همه مربوط به یک سرور هستند
    سلام نه هیچ فرقی نمی کنه. به صورت آنلاین از طرف مرکز برگزار میشه.

ممنون
    سلام
    همه آموزشگاه ها وضعیت مشابه دارند. جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران یک سری کلاسهای تافل برای کسانی که فشرده می خواستند قبلا داشت الان را نمی دونم. برای سه 4 ماه دیگه اگه سطح زبانتون متوسط به بالاست خودتون کتابهای تافل را بگیرید و کار کنید، مسلما نتیجه بهتری می گیرید

موفق باشید

9. 2 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nibble's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    USA Boston MA

5

سلام
    همه آموزشگاه ها وضعیت مشابه دارند. جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران یک سری کلاسهای تافل برای کسانی که فشرده می خواستند قبلا داشت الان را نمی دونم. برای سه 4 ماه دیگه اگه سطح زبانتون متوسط به بالاست خودتون کتابهای تافل را بگیرید و کار کنید، مسلما نتیجه بهتری می گیرید

موفق باشید

سلام واقعا از نظر سختی هیچ فرقی نمی کنه
    راستش در مورد ielts یکی از دوستام می گفت مثلا ارمنستان امنحانش آسون تره
    راستی من امریکا هستم و می خوام امتحان بدم مطمئنید فرقی نداره آخه ممکنه تو کشورهایی که زبان اصلیشون انگلیسی نیست سطحش یکی باشه ولی کشورایی که زبانشون انکلیسی سخت تر باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    همه آموزشگاه ها وضعیت مشابه دارند. جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران یک سری کلاسهای تافل برای کسانی که فشرده می خواستند قبلا داشت الان را نمی دونم. برای سه 4 ماه دیگه اگه سطح زبانتون متوسط به بالاست .خودتون کتابهای تافل را بگیرید و کار کنید، مسلما نتیجه بهتری می گیرید.

موفق باشید
    سلام

ببخشيد ميشه اين كتاب ها رو معرفي كنيد؟

اگه ميشه براي ielts و toefl هر كردوم جداگانه معرفي كنيد.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •