بنده خدا رم من 1 گیگه ...راحت هم کار میکنه ..یه سری 750 مگ پر کرده بودم آخ نگفت...البته اینم بگم که آپگریدش کردما....اون دوستمون هم که مشکل خاموش روشن داشت , یه بار رمتو فرمت کن بلکه درست بشه.
بنده خدا رم من 1 گیگه ...راحت هم کار میکنه ..یه سری 750 مگ پر کرده بودم آخ نگفت...البته اینم بگم که آپگریدش کردما....اون دوستمون هم که مشکل خاموش روشن داشت , یه بار رمتو فرمت کن بلکه درست بشه.
یه نگاه به حافظه خود گوشی بندازه ... شاید اون رو زیاد پر کردی ...
اگه اینطور هم نبود برای فرمت کردن رم به اینجا بیا ...
Menu --- Organiser ---- Memory----Options ----Format Mem.Card
بهتره حافظه گوشی رو هم فرمت کنی ... با این کد
#7370#*
گوشیت میشه این روز اول که خریدی ...
تایید میشه اما قبل از هر کاری یه Back Up بگیر..
ممنون رفیق. اما فرمت هم کردم مشکل حل نشد. هم رم رو هم حافظه گوشی رو. فکر کنم گوشی ام ویروس گرفته. بالا سمت راست گوشی یک پبغام ظاهر میشه که می نویسه
Infected by Conmwarrior
چی کار کنم؟ نمی دونم این چه ویروسیه که با فرمت کردن از بین نمی ره. رفقا کمک کنید! راستی من این رم رو تازه نخریدم. خیلی وقته. اما تازه به این مشکل برخوردم. بلو توثم باز بوده
فکر کنم یک فایل آلوده دریافت کردم.
فکر کنم بهترین راه اینه که دستی به جیبت ببری و براش یه خورده خرج کنی ...
احتمالا با یک بار فلش کردن مشکلت حل می شه ...
حتما ببر یه جا که طرف مورد اطمینان باشه ... بهش بگو برات فلش کنه ...
فلش نکن ویروسی شده..ویروس Conmwarrior ...تو انجمن موبایل یه انتی ویروس پیدا کن نصب کن درست میشه....
اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DJ.Mamal; 27-07-2007 at 14:31.
آقا شرمنده اونجا کلی آنتی ویروسه. کدومش رو بریزم؟ طریق استفاده اش چه جوریه؟ بریزم تو گوشی؟
بیا...اینو دانلود کن بعد نصب کن...وارد محیط نرم افزار شو...بعد از منوی Options گزینه Scan رو انتخاب کن...خودش بقیه رو انجام میده...اگه حل نشد دوباره بگو بهت توضیح بدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DJ.Mamal; 27-07-2007 at 16:01.
ممنون. دارم دانلود می کنم. من برای سیمانتک رو دانلود و نصب کرده بودم اما گزینه اسکن نداشت. برای همین مونده بودم چی کار کنم. حالا ببینم این چطوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)