گوشي n70 كه ورد نداره كه بخواد بخونه
اوني كه نو ميگي تو گوشي هاي ورژن سوم سيمبين نوكياست![]()
گوشي n70 كه ورد نداره كه بخواد بخونه
اوني كه نو ميگي تو گوشي هاي ورژن سوم سيمبين نوكياست![]()
بعضي از اين كد ها روي گوشي هاي سيمبين كار نميكنه !!![]()
اتفاقا n70نتنها word داره بلکه power point و pdf رو هم نشون میده
دوستان سلام من گوشی ان70 موزیکال دارم که لاک کود آن را تغییر دادم ولی یادم رفته لطفا برنامه ای که بتوان لاک کود را شناسایی کرد را در سایت قرار دهید
ممنون
طريقه آپگريد کردن گوشی Nokia N70 رو می خواستم لطفآ ، اگه لينک هم داريد ممنون ميشم.
سلام با برنامه phone lock مشکلم حل شد خیلی ممنون
جریان هنگ n70meچی؟ چند تا از مغازه دارای علاالدین امروز میگفتن هنگ میکنه و اصلا me رو توصیه نمیکردن میگفتن n70 بهتره چون mpeg4 و pop port و html نسبت به me داره
راستی ..جریان گارانتی های مختلف واسه این مدل چی هست ؟ چون با هم کلی از نظر قیمت تفاوت دارن
معايب ان70 به شرح زيره:
اينفرارد نداره
سرعتش نسبتا پايينه با توجه با ساير گوشي ها
با زدن دكمه ي قرمز كل برنامه هاي درحال اجرا بسته مي شه.
دوربينش اتوفوكوس و ماكرو نداره عكسهاي مثلا كمتر از 1 مترت بدرد نمي خوره. از يه صفحه كتاب يا سند، يه گل يا نماي 3*4 نمي توني عكس بگيري.
باتريش تقريبا ضعيفه
يكم سنگينه و زنانه نيستش
عكس و فيلمها تو گالريش قاطين. مي گن با نصب برنامه حل مي شه
از بين ايرادات بالاي ذكر شده مهمترين ايرادش به نظر من نداشتن اتوفوكس و ماكروي دوربينشه.
ولي عزيز من اين گوشي جواب پس داده مثل پژو405 و كلاس 2000 سي سي فرانسه مي مونه. عاليه
دوست عزيز معتبرترين سايت براي اينكه گوشي موزيم ان70 فلا چيز نداره يا داره سايت خود نوكيا است. بنده رفتم از خود سايت نوكيا نگاه كردم هم ام پگ داره هم پاپا پورت داره و همه چي... هيچ فرقي نداره با ان70 معمولي از اين لحاظ. بابا دوستامن دارن امتحانش كرديم همه چي درسته. اينا رو من مي دونم از چي مي گن از سايت gsm.ir همه ي اينا رو تو اون سايت نوشته كه نداره ولي اشتباه محضه.
در مورد هنگش بايد بگم كه من تا حالا موردي نشنيدم همه راضين همه. اگه مموري رو فول كني خوب معلومه كه هنگ مي كنه اونم گوشي ان70 كه ذاتا سرعتش پايينه و در ان70 موزيك هم همينطوره. والا مي گن فريم وير جديد نصب شده رو ان70 موزيك قائدتا بايد هنگ حل بشه گرچه ان70 معمولي هنگ الكي نداره. چه برسه به موزيكش.
در مورد گارانتي ها. دوست عزيز جز گارانتي هاي معتبر نوكيا عمرا هيچ گارانتي اي رو نخر . همشون دوز و كلك اند . ممكنه خارج تهران خط نده. ممكنه بعد مدتي مخابرات بدليل عدم ريجستر بودن قانونيش تمام قاچاقي هاي بعد 20 آبان 85 ر وببنده اين احتمالات هستش. فقط گارانتي اصلي اونم به به خاطر اينكه گوشيت خراب بشه مي دي تعمير مي كننن...نه دوست عزيز تو ايران خدمات گارانتي كشكه فقط به خاطر ريجستر قانوني بودن برو گارانتي اصل بگير
جواب من رو مدیدید.
راستیمن برنامه اپدیتش رو گرفتم حالا می خواد ورژنش رو اتوماتیک بالا ببره و این کار هم شدنی نیست چون باید این کار را انجام بدی که 22.1 mb است و نمی توان راهی نیست که درست بشه چون اگر اینجوری باشه هر چند وقت باید اپدیت بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)