سلام دوباره به همه
به عرض آقا مهدی برسونم که اتفاقا بنده همون لا یسنس کی رو داشتم اما باز هم آپدیت نشد ایندفعه به سرورش وصل میشم ببینم چی میشه بازم همه رو در جریان قرار میدم
سلام دوباره به همه
به عرض آقا مهدی برسونم که اتفاقا بنده همون لا یسنس کی رو داشتم اما باز هم آپدیت نشد ایندفعه به سرورش وصل میشم ببینم چی میشه بازم همه رو در جریان قرار میدم
دوست خوبم سلام. من خودم مدتها از كاسپرسكي پرسونال پرو استفاده مي كردم. الان هم براي تست چند روزي است كه كاسپرسكي 2006 رو نصب كرده ام اما باور كن كه اين حرف من نيست. بلكه خيلي از دوستان ديگر هم اشاره به اين نكته داشته اند كه سرعت سيستم كم مي شه.نوشته شده توسط hamilton
به خيلي از موارد هم گير مي ده. من تنظيماتش رو در حد متوسط هم گذاشته ام اما باز هم نسبتا سرعت كم شده. در ضمن بگم كه سيستم من خوبه و سطح پايين نيست كه بگم به خاطر اينه.
البته نسبت به قبل خيلي بهتر شده. مخصوصا هنگام بالاآمدن ويندوز قبلا خيلي طول مي كشيد كه امير جان مدير انجمن كامپيوتر هم همين نكته رو متذكر شده بودند اما در اين نسخه 2006 واقعا اين مورد بهتر شده. اما به نظر من هر كي از كاسپرسكي استفاده كنه ضرر نمي كنه. مي ارزه اگه يك مقدار هم سرعتش كم بشه.
فکر کنم چون شما از روی هارد قبلش آپدیت کردی روی همین گزینه ای که ماله آپدیت شدن از هارده گذاشتی و این باعث میشه که آپدیت نشه (فکر کنم)نوشته شده توسط david_007
برو تو قسمت onfigure updaterوقسمت آپدیتو به سرور تبدیل کن
اين كاسپر 2006كه ميگين همون 5.0.372.0 هستش
سلام به mehdi_best و تمام دوستان اقا مهدي من با نود يه مشكل پيدا كردمنوشته شده توسط پوریا
در ضمن بين نود32 و نسخه جديد كاسپر كدوم بهتره؟
نود 32 يه خوبي كه داره سرعتو پايين نمياره و اپديت اون راحته(مثل كاسپر) بعد يه سوال داشتم اينه كه وقتي كه ما نود رو اپديت ميكنيم خود به خود ورژنش جديد ميشه ؟ اگر اين طوري باشه كه خيلي خوبه و يه امتياز براش ميشه نسبت به كاسپر يعني ديگه نبايد منتظر ورژن جديدش باشيم. با تشكر
دوست عزیز کاسپرسکای 2006 اینیه که عکسش رو در پایین میبینی.
برای اینکه عکس های بیشتری رو از این آنتی ویروس بتونی ببینی و همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت زیر برو.
Kaspersky Anti-Virus Personal 2006 6.0.13.177 Betaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Size: 8,75 MGکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حدود 5 ماه دیگه بدون داشتن لیسنسه کی میتونید از این آنتی ویروس استفاده کنید.
اقا ما از 2 تاش استفاده كرديم ....ولي الان كاسپر نصبه
من ازش خوشم اومده ولي نتونست ويروس جي فو
رو بشناسه و پاكش كنه حتي سايتش رفتم آنلاين هم نتونست
پاك كنه ولي بيت دفندر تونست
حالا ما كه بي خيال كاسپر نشديم....همينطوري گفتم
تا اونجايي كه من اطلاع دارم كاسپرسكي ويروس جي فو رو كلين مي كنه. من نمي دونم چرا شما نتونستي اين كار رو بكني؟نوشته شده توسط parla
---------------------------------------------
در جواب اون دوستمون كه گفتند 2006 همون 372 پرسونال پرو هست يا نه بايد بگم كه همونطور كه دوست عزيزم كركي عكس ورژن 2006 رو گذاشتند اين نسخه با پرسونال پرو فرق داره و به نظر من خيلي بهتر از نسخه هاي ديگر كاسپرسكي هست. امكانات زيادي هم بهش اضافه شده.
--------------------------------------------
در جواب دوست خوبمون كه سؤال كردند كه nod32 بهتره يا اين ورژن كاسپرسكي هم بايد بگم كه نمي شه يكي رو با قاطعيت انتخاب كرد. هر 2 خيلي عالي هستند. الان هم كه من كاسپرسكي 2006 رو هم نصب كرده و تست كردم واقعا نمي دونم كدوم رو پيشنهاد بدم. هر كدوم مزايا و معايبي دارند اما واقعا هر 2 حرف ندارند.
باور كنين دروغم چيه.........نتونست
حتي تو سايتش رفتم...آنلاين فايبم اسكن كردم نتونست پاك كنه
ديگه نميدونم چي بگم
دوست خوبم من كه نگفتم شما دروغ مي گي. من هيچ وقت چنين جسارتي نمي كنم. من فقط چيزي رو گفتم كه اطلاع داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)