Kolang, جان خيلی ممنون از جوابی که دادی.
در ضمن واسه ی چی صبر کنم؟ واسه ی ويستا يا واسه ی اينکه Kaspersky Beta نباشه؟
Kolang, جان خيلی ممنون از جوابی که دادی.
در ضمن واسه ی چی صبر کنم؟ واسه ی ويستا يا واسه ی اينکه Kaspersky Beta نباشه؟
من با کارت گرافیک fx 5200 این Aero رو دارم . یعنی همین توضیحاتی دوستان در بارش دادن برای من صادقه
فقط یه مشکلی دارن بعضی وقتا موس گیر می کنه بعد دوباره درست میشه
یه چیز دیگه نصب ویستا برای من حدود 1 ساعت طول کشید البته از روی CD
سیستمم هم : رم 512 و سی پی یو 3 گیگ فول کش
به نظر شما اگه 512 تا دیگه رم بزارم مشکلم حل میشه؟؟
منظورم kaspersky بود
میگم حالا که میروسی واسه ویستا نیومده، یکمی صبر کن تا نسخه فول kaspersky بیاد بعد نصبش کن
البته این نظر منه. آخه من از نسخه آلفا و بتا همه برنامه ها بدم میادفقط فول
فکر نکنم زمان نصب به رم زیاد ربطی داشته باشه
احتمالا به خاطر اینه که از روی سی دی نصب میکنی. البته فکر کنم![]()
من یه پرینتر hp دارم . اما موقع نصب نرم افرارش هنگام تست سیستم پیغام خطا میده که باید با administrator اجرا بشه . این کار رو هم کردم ولی باز پیغام میده . فقط تو حالت safe mode این پیغام رو نمیده و این مرحله رو رد میکنه ولی پیغام میده که تو safe mode نمیشه نصب کنی
من یه پرینتر hp دارم . اما موقع نصب نرم افرارش هنگام تست سیستم پیغام خطا میده که باید با administrator اجرا بشه . این کار رو هم کردم ولی باز پیغام میده . فقط تو حالت safe mode این پیغام رو نمیده و این مرحله رو رد میکنه ولی پیغام میده که تو safe mode نمیشه نصب کنی
سلام دوست من
نسخه 586 با ویستا سازگار است ولی نسخه بتا است و اشکالاتی دارد نسخه نهایی آن احتمالا در دو هفته اول ماه بعد
میلادی عرضه خواهد شد یعنی تقریبا همزمان با عرضه عمومی خود ویندوز ویستا.
دوست عزیز میشه بگی چجوری Aero رو فعال کردی
گرافیک منمXFX 5200 هستش با 512 مگ رم و CPU 24 فول اما نمیتونم Aero رو ببینم![]()
به نام خدا
سلام
من چند تا سوال در مورد ویندوز ویستا داشتم
1.هنگام نصب نرم افزار و یا اجرای آن (برای مثال هنگام اتصال به اینترنت ) یک صفحه میاد که اجازه برای اجرا یا بستن برنامه میخواهد چطور میتونم اونو غیر فعال کنم ؟ که دیگه ازم اجازه نخواهد ؟
2.چطور میتونم یک کاربر لیمیت درست کنم ؟
3.چطور میتونم زمانی برای اجرای کاربر تعریف کنم ؟ (برای مثال چهارشنبه از ساعت 2 تا 8) ؟
4.چطور میتونم چند سایت و یا کلمه را برای کاربر لیمیت ف ی ل ت ر کنم ؟
5.ویژگی های ویندوز ویستا نسبت به ویندوز ایکس پی چیست ؟ (اگه میشه توضیحات کامل) ؟
6.کدام فایروال و ویروس کش را به ویستا نصب کنم ؟
7.آموزش فارسی ویستا رو از کجا پیدا کنم ؟
8. یکم سوال ها زیاد شد ببخشید
ممنون (آرش)
مال من فعال بود حتی قبل از نصب درایو کارت گرافیک !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)