1.اگه با خود كانتر بسازي ميشه.
2.يكي كه بتوني كنترل كني.(100%)
3.فكر نكنم.
4.ببخشيد اگه دير شد.
3.فكر نكنم.
4.ببخشيد اگه دير شد.
Last edited by Elrond; 25-08-2007 at 23:36.
اينا 2 تا نموداره واسه زدن سرور اميدوارم بدرد بخورن.
![]()
بابا نمودار قشنگ![]()
ديگه چي داري رو كن كلك!![]()
ولي ممنون واسه من خيلي جالب بود.مرسي.
خواهش مي كنم من براي اينكه يه سرور واسه خودمون بتونيم بزنيم هر كمكي از دستم بر بياد انجام ميدم.
ببخشید من ندیدم . قبل از توضیح هم بگم اگه منظور شما سرور هست که بشه باهاش آنلاین بازی کرد باید از طریق برنامه ی HLDS بسازی . ( این برنامه در محل نصب کانتر با یه آیکون قرمز معلومه )بخشید ولی چند تا سوال دیگه واسم پیش اومد:
1- میشه برای سرور پسورد گذاشت؟آیا روش یا نرم افزاری هست که بشه سازنده سرور بر روی سرور مدیریت کامل داشته باشد از قبیل بن کردن متخلفان و ...؟
2- با یک کامپیوتر چند سرور مختلف میشه ساخت؟
3- چیز دیگه ای در مورد ساخت سرور هست که باید بدونم؟
1. بله برای سرور میشه پسورد گذاشت . وقتی که سرور میسازی ، در تب Main یه قسمت داره به اسم Player Password . اونجا میتونی واسه سرور پسورد بزاری . در مورد مدیریت هم وقتی که با HLDS سرور بسازی یه مدیریت کامل رو داری . مثلا Ban کردن ، کیک کردن و غیره .
2. هرچند تا که بخوای . ولی باید انقدر سرعت بالایی داشته باشی که این سرعت بین هرچند تا سرور که میسازی تقسیم میشه . پس همون یکی کافیه .
3. اونی که باید میدونستی قبل از توضیح سئوال 1 گفتم .
اگه سئوال دیگه ای بود باز هم بگو .
3.فكر نكنم.
4.ببخشيد اگه دير شد.اينا 2 تا نموداره واسه زدن سرور اميدوارم بدرد بخورن.از همه ممنونم که جوابمو دادید.فعلا که سوال دیگه ای ندارم و ممنون.ببخشید من ندیدم . قبل از توضیح هم بگم اگه منظور شما سرور هست که بشه باهاش آنلاین بازی کرد باید از طریق برنامه ی HLDS بسازی . ( این برنامه در محل نصب کانتر با یه آیکون قرمز معلومه )
1. بله برای سرور میشه پسورد گذاشت . وقتی که سرور میسازی ، در تب Main یه قسمت داره به اسم Player Password . اونجا میتونی واسه سرور پسورد بزاری . در مورد مدیریت هم وقتی که با HLDS سرور بسازی یه مدیریت کامل رو داری . مثلا Ban کردن ، کیک کردن و غیره .
2. هرچند تا که بخوای . ولی باید انقدر سرعت بالایی داشته باشی که این سرعت بین هرچند تا سرور که میسازی تقسیم میشه . پس همون یکی کافیه .
3. اونی که باید میدونستی قبل از توضیح سئوال 1 گفتم .
اگه سئوال دیگه ای بود باز هم بگو .
ولی یک سوال از Elrond جان.من که هیچی نمی دونم دیگه از نمودارها که دیگه ...
میشه یک توضیح کوتاه بدی که نمودار اولی چیه و دومی چیه و چطوره؟!ممنون از همه.
اينا اطلاعاتي در مورد رم و سرعت اينترنت سرور است.
در نمودار اولي در مورد رم سرور توضيح داده به اين صورت كه براي بازي 4-8 نفر بايد حداقل رم 256 داشت و رم كافي وخوب هم 512 است.
در نودار دومي در مورد سرعت اينترنت سرور اطلاعاتي رو به نمايش گذاشته. يعني براي بازي 1-4 نفر اينترت با سرعت 256 كافي است و بري بازي 8-10 نفر هم 512 مورد نياز است. .اگر تعداد بازي كنان از ان حد بيشتر شد بايد منتظر عوقبي از قبيل Lag بود.
اميدوارم خوب توضيح داده باشم.![]()
بچه ها خبر خوش من فکر کنم بتونم واستون سرور بسارم
فقط باید امتحانش کنم سرعت اینتر نتم هم توپ
رمم هم 512
فقط یک نفر یک قرار بزاره تا امتحانش کنیم اخه من می سازم اما نمی دونم کسی
می تونه داخل شه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)