تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 231 اولاول ... 303637383940414243445090140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مشکل من حل شد فایل رو گیر آوردم و حالا دیگه برنامه اجرا میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

2 کمک

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان. این اولی نوشته ای است که در این انجمن می دهم. چند صفحه قبل مربوط به این تاپیک رو هم خوندم و خیلی استفاده کردم.
    حقیقتش من یه سی دی آموزش زبان انگلیسی دارم که در حقیقت مربوط به کتابی به اسم Interchange هست . روی این سی دی یه قفل گذاشتن که من نمی دونم از چه نوعیه. ولی حجمی نیست چون فایلهای حجمی رو تو سی دی ندیدم . اول خواستم با نرو از سی دی ایمیج بگیرم که همون اولش متوقف شد. بعد با کلون این کارو کردم. اولش و در شروع کمی معطل کرد ولی آخرش از اون ایمیج گرفت و حتی ایمیج رو هم با استفاده از درایور مجازی کلون اجرا کردم و خیلی راحت اجرا شد و نرم افزار رو نصب کردم. ولی وقتی خواستم با کلون اون رو رایت کنم وسط رایت کردن یهو بافر خالی کرد و سی دی سوخت.
    حالا موندم چکار کنم. البته فکر نکنم قفله خیلی قوی باشه ولی به هر حال من نمی تونم ازش کپی بگیرم. از دوستان خواهش می کنم یه راه حلی به ما بدن. لطفا خیلی زود فوریه.
    در ضمن سی دری رام من Asus 40x هست و رایترم TDK. با سی دی رام ایمیج گرفتم , چون رایتر در موقع خوندن و یا ایمیج گرفتن سی دی ها رو می شکونه. چند روز پیش یه سی دی توش شکست و ده هزار تومن ریختم تو حلقو مش تا درست شد.
    خواهش می کنم زودتر بهم جواب بدید.
    یه چیز دیگه چطوری می تونم بفهمم ایمیجی که از سی دی گرفتم سالم ویا روی سی دی رایت می شه یا نه. یعنی یه طوری آزمایشش کنم؟
    ممنون که وقت گذاشتید. منتظر می مونم....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض زنده باد بلايند رايت

نقل قول نوشته شده توسط didar
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان. این اولی نوشته ای است که در این انجمن می دهم. چند صفحه قبل مربوط به این تاپیک رو هم خوندم و خیلی استفاده کردم.
    حقیقتش من یه سی دی آموزش زبان انگلیسی دارم که در حقیقت مربوط به کتابی به اسم Interchange هست . روی این سی دی یه قفل گذاشتن که من نمی دونم از چه نوعیه. ولی حجمی نیست چون فایلهای حجمی رو تو سی دی ندیدم . اول خواستم با نرو از سی دی ایمیج بگیرم که همون اولش متوقف شد. بعد با کلون این کارو کردم. اولش و در شروع کمی معطل کرد ولی آخرش از اون ایمیج گرفت و حتی ایمیج رو هم با استفاده از درایور مجازی کلون اجرا کردم و خیلی راحت اجرا شد و نرم افزار رو نصب کردم. ولی وقتی خواستم با کلون اون رو رایت کنم وسط رایت کردن یهو بافر خالی کرد و سی دی سوخت.
    حالا موندم چکار کنم. البته فکر نکنم قفله خیلی قوی باشه ولی به هر حال من نمی تونم ازش کپی بگیرم. از دوستان خواهش می کنم یه راه حلی به ما بدن. لطفا خیلی زود فوریه.
    در ضمن سی دری رام من Asus 40x هست و رایترم TDK. با سی دی رام ایمیج گرفتم , چون رایتر در موقع خوندن و یا ایمیج گرفتن سی دی ها رو می شکونه. چند روز پیش یه سی دی توش شکست و ده هزار تومن ریختم تو حلقو مش تا درست شد.
    خواهش می کنم زودتر بهم جواب بدید.
    یه چیز دیگه چطوری می تونم بفهمم ایمیجی که از سی دی گرفتم سالم ویا روی سی دی رایت می شه یا نه. یعنی یه طوری آزمایشش کنم؟
    ممنون که وقت گذاشتید. منتظر می مونم....

آقاي گل
    براي كپي كردن سي دي ات از
    BlindWrite Suite 5
    استفاده كن تضمين مي دم كه مثل فرفره كپي ش كنه.خودم 4تا قفل روي يك سي دي تعبيه كردم ولي بلايند رايت بدون خم بر ابرو آوردن كپي اش كرد.اين در حالي بود كه حتي كلان و نرو و الكوحول تو رايت اش فتيله پيچ شدند.
    مي دوني به نظرم بلايند خداس.بهترين كژي برداري خام رو انجام مي ده

براي تهيه اش هم يا تو نت سرچ كن يا توي پايتخت
    1900 سي دي كه من خريدمه.اگه خيلي مشكل پيدا كردي بگو برات آپ لودش كنم كه ورش داري.

سئوال آخرت هم بايد بگم اگه سي دي ات مثل بچه آدم باشه بهترين برنامه
    CDRWIn 5
    هست كه اونم تو سي دي بلايند هست.
    اگرم كه قفل هاي مثلاَ حجمي و يا
    TOC modified
    باشه كه من نتونستم اما شايد با
    Daemon Tools
    بشه كه امتحان كرد.روش كار ساده اس همه اين برنامه ها يك درايو مجازي مي سازن كه مثل سي دي رفتار مي كنه.

حالا با بلايند كار كن اگر نشد بم خبر بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یه سی دی دیگه هم سوخت آقا بلبل.
    این برنامه بلیند رایت رو خودم تو سی دی داشتم. البته نسخه 4. نصبش کردم بعد با بلیند رید یه ایمیج گرفتم. بعد وقتی خواستم با بلیند رایتش کنم تو قسمت verification ایمیج ,کامپیوتر هنگ می کرد . وقتی داشت headers سی دی رو چک می کرد هنگ کرد. بعد خواستم بدون انجام این وریفیکشن رایتش کنم که بافر تا 94 درصد پر شد بعد قسمت رایت تا 13 درصد رایت کرد البته این 13 درصد خیلی زود پر شد بعد همه چی متوقف شد به جز ساعت که زمان رایت رو می شمرد. چراغ رایتر زرد شد و چراغ هارد هم خاموش شد. خداییش این برنامه خیلی درپیته چند بار خود به خود و الکی هنگ می کرد....
    وقتی سی دی رو هم دراوردم اثری از رایت رو سطح سی دی نبود یعنی همون حالت قبل رو داشت. حالا نمی دونم خراب شده یا نه؟

حالا با قیافه کش اومده و دهن سرویس موندم چکار کنم؟
    بهر حال من باز هم منتظر نظرات دوستان می مونم.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    به نظرم شما با کلون ایمیج بگیر با کلون هم رایتش کن ولی با سرعت های پایین مثل12یا10منم یه سی دی این طوری داشتم که با10رایتش کردم
    البته اگه میخوای بدونی رو سیدی اجرامیشه یا نه روی سی دی rwرایتش کن

انشاالله که مشکلت حل بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض متاسفم

نقل قول نوشته شده توسط didar
    یه سی دی دیگه هم سوخت آقا بلبل.
    این برنامه بلیند رایت رو خودم تو سی دی داشتم. البته نسخه 4. نصبش کردم بعد با بلیند رید یه ایمیج گرفتم. بعد وقتی خواستم با بلیند رایتش کنم تو قسمت verification ایمیج ,کامپیوتر هنگ می کرد . وقتی داشت headers سی دی رو چک می کرد هنگ کرد. بعد خواستم بدون انجام این وریفیکشن رایتش کنم که بافر تا 94 درصد پر شد بعد قسمت رایت تا 13 درصد رایت کرد البته این 13 درصد خیلی زود پر شد بعد همه چی متوقف شد به جز ساعت که زمان رایت رو می شمرد. چراغ رایتر زرد شد و چراغ هارد هم خاموش شد. خداییش این برنامه خیلی درپیته چند بار خود به خود و الکی هنگ می کرد....
    وقتی سی دی رو هم دراوردم اثری از رایت رو سطح سی دی نبود یعنی همون حالت قبل رو داشت. حالا نمی دونم خراب شده یا نه؟

حالا با قیافه کش اومده و دهن سرویس موندم چکار کنم؟
    بهر حال من باز هم منتظر نظرات دوستان می مونم.....

واقعا متاسفم
    ولي اين طوري كه گفتي احتمالاَ بلايند رايت اصلا به مرحله رايت نرسيده پس سي دي ات شايد سالم باشه

اما هنوز پيشنهاد م بلايند رايت 5 هست.اما اگه نشده
    Deamon
    رو هم امتحان كن.

موفق باشي و معذرت مي خوام كه نتونسنم كمك كنم

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

خوب حالا که داشتی از BlindWrite استفاده میکردی از نسخه 5 اون که بهتر و قویتر هستش استفاده میکردی تا نتیجه بهتری بگیری

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

با نسخه های قدیمی کلان سی دی یه امتحانش کن
    لینکش تو همین انجمن هم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض ممنون

بالا خره موفق شدم این سی دی ضایع رو رایت کنم. این کار رو با نسخه 2.8 کلون انجام دادم. طبق توصیه دوستان اول از همون سایتی که تو همین تاپیک معرفی شده این نسخه رو دانلود کردم بعد با سرعت خیلی پایین 2x ازش ایمیج گرفتم ودر آخر با سرعت 10x هم رایت شد. نمی دونید وقتی سی دی رو تو سی دی رام گذاشتم و اتو رانش اومد بالا چقدر خوشحال شدم آخه بد جوری گیر این سی دی بودم. اینو مدیون همه شما دوستان عزیز هستم.

zitanix و iran118 ازتوصیه ای که کردید ممنون خیلی بهم کمک کرد.Soda خان من از این بلایند رایت 5 هم استفاده کردم ولی از 4 خیلی ضعیفتر بود. البته رابط گرافیکیش بهتر از 4 بود ولی هیچ کدوم کمکم نکردند.

در ضمن کینگ دنی جان معذرت خواهیت منو بیشتر ناراحت کرد. بابا این حرفا چیه می زنی یه سی دی ارزشش رو نداره فدای سرت . من بیشتر , از اینکه به بن بست خوردم ناراحت شدم تا سوختن سی دی. شما هم یه پیشنهاد به من دادید برا کمک من هم استفاده کردم حالا نشد این دیگه معذرت خواهی نداره. در ضمن اون سی دی هم همونطور که حدس زده بودی سالم بود و روش رایت کردم. به هر حال ازت خیلی ممنونم .

از همه دوستان متشکر که واقعا کارمو راه انداختید و باید بگم که آخریشید...

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

با سلام
    2.
    كسي درج 2 رو رايت كرده؟
    .................................................. ...........................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •