تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 43 اولاول ... 303637383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 427

نام تاپيک: Real Madrid C.F | قوهای سپید مادرید | فصل ۱۹-۲۰۱۸

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ریسک خطرناک جواب نداد؛ آمار عجیب زیدان در رئال

10 هفته پیش بود که زیدان در اقدامی غیرمنتظره، هدایت رئال را برعهده گرفت تا شرایط اسف بار تیم را سر و سامان دهد.

به نقل از مارکا، پس از شکست از آژاکس در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان و حذف غیرمنتظره از این رقابت ها، سران رئال نسبت به ادامه کار سانتی سولاری دچار تردید شدند و حتی برتری در زمین وایادولید هم چاره ساز نشد تا مرد آرژانتینی جای خود را به زیدان بدهد.

زیزو در اولین نشست خبری خود تاکید کرد که هدف اول او، کسب یازده پیروزی از یازده بازی باقیمانده در لالیگاست؛ تا با قدرت، قدم به فصل بعد بگذارند اما دقایقی پیش، فصل با شکست خانگی 0-2 از بتیس به اتمام رسید؛ در حالی که رئال با زیدان در یازده بازی اخیر، 5 برد، 4 باخت و دو تساوی کسب کرد.

17 امتیاز از 33 امتیاز ممکن که ثابت می کند ریسک زیدان در کوتاه مدت جواب نداده و او در احیای تیم نیمه جان رئال، یک ناکام تمام عیار بوده است.

رئال پایانی غم انگیز در این فصل داشت و از حالا باید به فصل بعد و بازگشت به روزهای اوج فکر کند؛ در حالی که زیدان کارش را از صفر شروع نخواهد کرد و خاطره پایان تلخ این فصل با حضور او روی نیمکت مربیگری، در خاطر هواداران رئال باقی خواهد ماند. زیزو کار سختی برای پاک کردن این روزها پیش رو دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گرت بیل: اگر رئال مادرید می‌خواهد من بروم، باید تمام دستمزد سه سال قراردادی که با این تیم دارم را پرداخت کند!

زین الدین زیدان، سرمربی رئال مادرید که امروز تیمش در خانه برابر رئال بتیس 2-0 باخت، به گرت بیل بازی نمی‌دهد زیرا وی در برنامه‌های این سرمربی فرانسوی جایی ندارد. باشگاه رئال مادرید نیز واضحا به دنبال خلاص شدن از دستمزد بالای گرت بیل و واگذاری او به تیمی دیگر است.

سه سال دیگر با رئال مادرید قرارداد دارم. اگر رئال مادرید می‌خواهد من تیم را ترک کنم، باید برای هر سال از قراردادم، هفده میلیون یورو به من پرداخت کند. اگر هم در رئال مادرید نمانم و بخواهم گلف بازی کنم، این کار را خواهم کرد.

دستمزد خالص سالانه گرت بیل در رئال مادرید هفده میلیون یورو است و اگر رئال مادرید بخواهد بیل از این تیم جدا شود، باید 51 میلیون یورو دستمزد خالص بابت قرارداد سه سال و 51 میلیون یورو بابت مالیات این دستمزد هزینه کند. در واقع هزینه جدایی گرت بیل از رئال مادرید بدون تمایل خود بازیکن، 102 میلیون یورو خواهد بود!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برای اولین بار در تاریخ لالیگا؛ رئال مادرید با 19 امتیاز کمتر از بارسلونا فصل را به پایان برد

رئال مادرید با شکست مقابل رئال بتیس، رکورد منفی تاریخی دیگر از خود در فصل 2018/19 لالیگا بر جای گذاشت.

5. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درسته تیمی تو لالیگا نموند که رئال بهش نبازه، اما شادی‌ای که تو باخت رقبا هست، در برد تیم خودت نیست.

به قول سینا، چه میکنه این وار، بارسا بعد ۴ سال فینال کوپا رو باخت : دی

7. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

فصل بعد امیدوارم فقط چیزی که از زیدان ذهنیت داریم خراب نشه

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

رگیلون در لیست فروش ( قرضی ) قرار گرفت ؟؟؟؟؟؟؟ بعد مارسلو با یک فصل فاجعه بار قراره فیکس تیم بشه ؟؟؟

یورنته در لیست قرضی ؟؟؟ بازیکنی که حتی یه دوره کاسمیرو رو هم نیمکت نشین کرده بود !!!

اودگارد یکی از بهترین های فصلی اروپا رو هم به تیم برنمیگردونه !!!

یا اینا شایعات روزنامه هاست ( که نیست ) یا زیدان حالیش نیست و میخواد تیم رو به باد بده !
    هنوز یادمون نرفته تیم به اون خوبی که قهرمان لالیگا و چمپیونز شده بود رو نابود کرد و با قرض دادن خامس و موراتا و بعد نیمکت نشین کردن کواچیچ و رفتنش تیم رو فلج کرد
    همه جوون ها رو از تیم خارج کرده بود

الانم میخواد همین سناریو رو با یورنته و رگیلون و .... اجرا کنه
    یعنی فقط شده مربی که با ستاره نتیجه میگیره /؟؟
    رگیلون یکی از بهترین و با تعصب ترین بازیکنان این فصل بود ( فصلی که بهترین های رئال بد بودن )

امثال اودگارد و رگیلون و یورنته علاوه بر کیفیت خوب خیلی با تعصب و انگیزه بازی میکنن ( نه امثال مارسلو که از رو شکم سیری فقط حرکات نمایشی داره ! )

زیدان با همین فرمون بره جلو یه 2 3 سال دیگه باید حسرت این بازیکنانی که از دست دادیم رو بخوریم !

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یوویچ رو میندازیم نوک
    وینگر چپ هازارد
    راست هم زیاد داریم از وینی گرفته تا اسنسیو و وازکز و...
    خط هافبک هم اگه اریکسون اضافه بشه میندازیمش کنار مودریچ و کاسمیرو
    خط دفاع هم راموس کافیه
    ایشالا ناواسم تو چارچوب
    بیلم میفرستیم تیم B
    والسلام

11. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بعد از ۱۰۹۹ روز پادشاهی، امشب قهرمان اروپا عوض میشه.

13. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

انتقال یوکا یوویچ به رئال رسمی شد.

بعد از قشنگ ۱۰ سال، خلاصه رئال یه شماره ۹ خرید. البته مواردی مثل آدبایور یا موراتا بودن، اما همشون یا قرضی اومدن یا قبلا مال باشگاه بودن و از بند بازخرید استفاده کردیم.

بازم پرز نرفت یکی از ۱۰ مهاجم برتر اروپا رو بخره، رفته یه هندونه در بسته‌ی ۲۱ ساله خریده به مبلغ ۶۰ میلیون یورو.

15. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مهمترین فصل نقل و انتقالاتی چند سال اخیر فرا رسیده و امیدوارم پرز و زیدان بتونن عملکرد خوبی تو این کار داشته باشند.مهمترین نگرانی بنده و بیستر هوادارن در حال حاضر همون اختلاف نظرات قبلی بین زیدان و پرز تو خرید بازیکنا هست که در حال حاضر در مورد پوگبا یا اریکسن پیش اومده.با برگشت زیدان تقریبا مطمعن بودم که وی در صوزت داشتن اختیار تام دورباره این پست رو قبول کرده ولی مثل اینکه باز هم اشتباه کردم و پرز ول کن ماجرا نیست.
    از این بگذریم با خرید احتمالی ازارد و دفاع چپ لیون و همچنین خرید قطعی یوویچ شروع خوبی تو نقل و انتقالات داشتیم ولی تیم برا تیم شدن حالا حالا ها کار داره و باید حداقل یه هافبک طراز اول و یه دفاع مطمعن نیز خریداری بشه. هر چند یوویچ به نظر جوون اینده داری نشون داده ولی پرز میتونست انتخابهای بسیار مطمعنتری رو داشته باشه من جمله ایکاردی که بزودی شاهد جداییش از اینتر خواهیم بود البته قیمتش یکم بالاتر بود ولی مطمعنا ارزشش رو داشت.
    فقط باید منتظر باشیم و ببینیم این بار چه اشی برامون پختن جناب پرز و زیزوی عزیز.
    هر چند خودم به گرفتن جام تو فصل اینده خوشبین نیستم ولی امیدوارم حداقل تیم برای فصول بعدی ساخته و پرداخته بشه هر چند با نوع برخوردشون با جووانایی مثل رگیلون سخت بشه امیدوار موند
    پ ن :کریس امشب هتریک کرد با هرگلی که کریس میزنه یاد این فصل مزخرف می افتم و اینکه چرا باهاش اینجپری برخورد شد
    Last edited by jack82; 06-06-2019 at 01:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •