ویدیویی کوتاه از PES2018 که مدتی پیش در حاشیه مسابقات قوتبال DanaCUP به نمایش و تست عمومی در اومد . موقع بازی چه هیجانی دارنیاد دوران نوجوانی خودم افتادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 23MB. 720P . 1:40
ویدیویی کوتاه از PES2018 که مدتی پیش در حاشیه مسابقات قوتبال DanaCUP به نمایش و تست عمومی در اومد . موقع بازی چه هیجانی دارنیاد دوران نوجوانی خودم افتادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . 23MB. 720P . 1:40
تصاویر بسیار زیبا از PES2018 نسخه PC که توسط تکنولوژی انحصاری NVIDIA Ansel از محیط بازی گرفته شده است . برای اطلاع بیشتر در مورد این تکنولوژی و کارت هایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون از طراحان لباس (Kit) برای تیم های بدون لیسانس هستن .![]()
دوستان من بازی برام استاپ ورکینگ میده ویندوزم 8 هست و تمامی پیش نیاز ها هم نصبه
کسی روی ویندوز 8 اجرا کرده ؟
چکار کنم ؟
بازی فعلا با این لگ افتضاح و بدون لایسنس قابل تحمل نیست
منتظر آپدیتی از کونامی هستیم و یه پچ خوب!![]()
پیشنهاد میکنم نه فقط برای این بازی برای همه بازی های جدید که میاد Windows 10 رو نصب کن چون بازی های جدید همه بر اساس این نسخه بهینه شدن و تو اجرای بازی های جدید مشکلی نداری اما نسخه های قبلی ویندوز مشکلاتی برای اجرا بازی ها دارن .
و اینکه درایور کارت گرافیک رو به آخرین نسخه به روز زسانی کن .
صبح بخیر ...
طبق اعلام رسمی گروه معتبر PTE Patch اولین پچ این گروه بین 5 تا 7 اکتبر (13 تا 15 مهر) منتشر خواهد شد.
کامپیوتر من فیفارو گرافیک فول راحت اجرا میکنه واسه pes همه گزینه ها اوکی داده ولی تو بازی لگ داره حتی گرافیکو رو LOW میزارم! چرا؟![]()
تو game setting بازی میشه حالت low گزاشت..
الان همچی اوکی هست چرا روون نیست؟ نمیشه کاری کرد؟
این کارت گرافیک قوی تره یا قبلی؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)