به من هم همین رو گفتند. من یه دو هفته ای درگیر بودم تا بیان وصل کنن، البته مودمم منقضی شده بود و دوباره فعالش کردم و یه مقدار دردسر اضافه داشتم اما با فاصله 2-3 روز تماس گرفتم و پیگیری کردم تا اومدن وصل کردند
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
به من هم همین رو گفتند. من یه دو هفته ای درگیر بودم تا بیان وصل کنن، البته مودمم منقضی شده بود و دوباره فعالش کردم و یه مقدار دردسر اضافه داشتم اما با فاصله 2-3 روز تماس گرفتم و پیگیری کردم تا اومدن وصل کردند
دوستان سرعت تک کانکشن شما هم افت میکنه؟ من الان آخر شب یه فایل تو تلگرام لود میکنم سرعت در حد 100-200 کیلوبایته ولی ظهر با 1.5 مگ لود میکرد
بله دقیقا مثله شما ...
کلا شب افتضاح میشه برای منم .
امیدوارم راهکاری بشه پیدا کرد برای بالا بردن سرعت تک کانکشن ...
این مسئله تک کانکشن مال من از ساعت 10 شب خراب میشه . باز من امیدوارم پینگ تغییر نکنه در آینده
دوستانی که سرویس td-lte مبین نت رو دارن -> لطف بفرمایید از این 2 سایت پینگ بگیرید و اعلام بفرمایید
1- سافت 98 (نمیتونستم آدرس رو بنویسم اینجا)
2- jjhome.ir
بازم ممنون
دوست عزيز پينگ سرور داخي 20هست سرور خارجي لطف بفرماييد
سایت دومی سرورش آلمان هست
دوستان ظاهرا این مشکل افت کیفیت اینترنت در ساعات انتهایی شب برای همهس.
قدرت سیکنال من معمولاً حدود 90 و کیفیتش هم 18-19 هست و بیشتر استفادهم هم برای استریم کردن IPTV ِ
نکته جالب اینه که با اینترنت 4g ایرانسل هیچ لگی توی استریم کردن ندارم ولی با اینترنت مبین نت با اینکه باید پایداری بیشتری داشته باشه خیلی اذیت میشم
جناب مبین نت که معمولاً پست های این فوروم رو دنبال میکنید لطفاً این مشکل رو انتقال بدید چون هر کدوم به نحوی با این جریان مشکل دارن
مودم امروز به دستم رسید تست سرعت رو ۳۰مگابیت بود![]()
خوب مثل اینکه سرعت روی 30mb/s قفل شده . من تا دیروز 40 مگ رو راحت مگیرفتم ولی از امروز چه سرور داخل چه خارجی ماکس 30 مگ هست. امیدوارم اگر به مشکل پهنای باند خوردن سریعتر رفعش کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)