تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 859 اولاول ... 303637383940414243445090140540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

قرار نیست جاده و کوهستان ها و کویر TDD بشن که جواب گو نباشه !!! شهر ها و شهرستان های جمعیت بالا تجهیز میشن.

و اینکه توان خروجی هر فرکانسی متفاوته..مثلا هرچی فرکانس بالا میره چون به توان پیشتری نیاز داره تا مسافت زیادی رو طی کنه...محدوده مجازشم بالاتر میره

محدوده مجاز 2400 وای فای اگه 20 dbm باشه...مثلا یه ماکروویو باند 24ghz حداکثر قدرت خروجی مجازشم 40dbm هست !
    منظور همون شهرها و شهرستان ها بود. ایران کشور بزرگیه، به بزرگی چند کشور اروپایی و چندین برابر کشوری مثل ژاپن. همچنان فکر نمیکنم باند ۳۵۰۰ با وجود بهینه سازی هم پوشش indoor خوبی ایجاد کنه و برای استفاده از پوشش outdoor خوب نیاز به معرفی CPE برای این منظور از سمت اپراتور هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این ایرانسل چقدر دزد و دروغگوست!
    توی نمایشگاه تلکام برای مودم z6000 (با آنتن دهی بهتر و تعداد ۴ پورت لن به جای ۲ تا به نسبت DT350 ) ثبت نام می کردن ولی بعدش مودم DT350 تحویل دادن
    برای همین من توی ۱۹۵ ثبت شکایت کردم. حالا جواب مسخره ایرانسل رو ببینید :.
    با سلام به استحضار ميرساند: پس از پيگيري هاي انجام شده، با مشترك محترم تماس حاصل شد و جهت جلب رضايت ايشان، مودم مشترك با مودم DT350 تعويض گرديد.
    یعنی از اینا دروغگو تر نمیشه . جهت جلب رضایت من! تماس گرفتن (هیچ تماسی در این باره نگرفتن!) تازه شکایت من سر همین عوض کردن مودم هست!

3. این کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

در کل میشه گفت Td lte همون lte هست که یه آنتن خارجی 4g چسبوندن رو مودم ش , برای همین هم با آنتن دهی کم باز هم اینترنت میده چون آنتن دهیش به نظر میرسه به میزان انتنی که داره نیست و خلاصه کشکه , اون نقشه پوشش بنفش تو سابت ایرانسل هم که دروغ محضه تهران کلی دکل هست و اونجا پوشش ناقص باشه بعد کلان شهر ما همه جا پوشش باشه ؟ نه آقا خودتی

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

توی نمایشگاه تلکام برای مودم z6000 (با آنتن دهی بهتر و تعداد ۴ پورت لن به جای ۲ تا به نسبت DT350 ) ثبت نام می کردن ولی بعدش مودم DT350 تحویل دادن
    با سلام به استحضار ميرساند: پس از پيگيري هاي انجام شده، با مشترك محترم تماس حاصل شد و جهت جلب رضايت ايشان، مودم مشترك با مودم DT350 تعويض گرديد.
    یعنی از اینا دروغگو تر نمیشه . جهت جلب رضایت من! تماس گرفتن (هیچ تماسی در این باره نگرفتن!) تازه شکایت من سر همین عوض کردن مودم هست!
    شما همینو به 195 ارجاع بده و بگو دارن دروغ و کلاهبرداری انجام میدن

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما همینو به 195 ارجاع بده و بگو دارن دروغ و کلاهبرداری انجام میدن

Sent from my iPhone using Tapatalk
    آره همین کار رو ظهر کردم. درخواست تجدید نظر اول رو فرستادم

8. این کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

در کل میشه گفت Td lte همون lte هست که یه آنتن خارجی 4g چسبوندن رو مودم ش , برای همین هم با آنتن دهی کم باز هم اینترنت میده چون آنتن دهیش به نظر میرسه به میزان انتنی که داره نیست و خلاصه کشکه , اون نقشه پوشش بنفش تو سابت ایرانسل هم که دروغ محضه تهران کلی دکل هست و اونجا پوشش ناقص باشه بعد کلان شهر ما همه جا پوشش باشه ؟ نه آقا خودتی
    من سوالم همین بود. این که مثلا خیابان مورد نظر من توی نقشه ایرانسل جز نسل 4 ثابت نیست ولی 2 خیابون اونطرفتر توی پوشش هست پس دقیق نیست؟ از کجا بفهمم منزل ما پوشش نسل 4 ثابت داره یا نه؟ حتما باید مودم رو سیمکارتشو بخرم و تست کنم؟ اینهمه هزینه کنم و بعد خوب پوشش نده و سرعت کم باشه چی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

من سوالم همین بود. این که مثلا خیابان مورد نظر من توی نقشه ایرانسل جز نسل 4 ثابت نیست ولی 2 خیابون اونطرفتر توی پوشش هست پس دقیق نیست؟ از کجا بفهمم منزل ما پوشش نسل 4 ثابت داره یا نه؟ حتما باید مودم رو سیمکارتشو بخرم و تست کنم؟ اینهمه هزینه کنم و بعد خوب پوشش نده و سرعت کم باشه چی؟
    من راستش خیلی وارد نیستم , ولی تو سایت ایرانسل پوشش 4 جی رو که نگاه کنید که به رنگ آبی هست احتمالا همونه , چون به نظر میرسه حداقل تو این مرحله یا شایدم تو شهر ما همون دکل هایی که 4 جی ایرانسل میدن همونان , چون من این و که گرفتم درست همون جای خونه جواب میداد که موبایل من با سیم کارت معمولی ! یعنی همون جا که با موبایل بهترین سیگنال رو میداد گذاشتم پشت پنجره از اون ور خیابون میگیره مثل همین چیز که شما گفتید

11. این کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pic4you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اون نقشه پوشش بنفش تو سابت ایرانسل هم که دروغ محضه تهران کلی دکل هست و اونجا پوشش ناقص باشه بعد کلان شهر ما همه جا پوشش باشه ؟ نه آقا خودتی
    تهران دیرتر از بقیه تحت پوشش قراره گرفته . همین تعداد زیاد دکل کار رو کند میکنه

13. 2 کاربر از pic4you بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من سرعتم با lte معمولی زیر 512 کیلوبیت هست اگه lte ثابت بخرم اونم همینطوره یا فرق میکنه ؟ منظورم اینه که اگه مثلا دکل شلوغ باشه و نتونه پهنای باند رو تامین کنه با مودم مخصوص هم همین مشکل وجود داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. من مدت هاست تاپیک های مرتبط با سرویس اینترنت رو دنبال می کنم و نظرات دوستان برام جالبه. خودم هم از اون نسلی هستم که از سال 81 از دیال آپ شروع کردم و نسل های مختلف رو تجربه کردم تا امروز. فقط می خواستم بگم این که ایرانسل یه دستگاهی رو نشون داده و دستگاه دیگری رو جاش بهتون میده اصلا کار خوبی نیست و من موافقم با نظراتتون. راجع به مودم سری 6000 خواستم اطلاعاتی بدم بهتون. اولاً که سایت سازنش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم این مدل رو دارم و استفاده می کنم. تجربه شخصی من البته در تهران این هست که این مدل با مدل DT-350 فرق خاصی مخصوصا از نظر انتن دهی نداره. سرعتی هم که من باهاش میگیرم در بهترین حالت حدود 35 مگابیت هست (با دانلود منیجر). سایت سازنده رو هم که نگاه کنید متوجه میشید چه جنسی رو ایرانسل این قیمت داره میفروشه به امثال ما... البته دوستان متخصص هم بیان نظر بدن جزییات بیشتری دستگیر خود بنده میشه.
    Last edited by am2za; 16-10-2016 at 07:05.

16. 3 کاربر از am2za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •