تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 92 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 916

نام تاپيک: FC Barcelona | بلوگرانا |فصل 2016-2017

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

ناموس مربی باز با ناموس ترکیب اومد و دوباره ناموس نتیجه رو گرفت . تبریک میگم به ناموس مدیریت که ناموس خریدهای چند فصل اخیرو کرده و ناموس تیم ساخته باهاشون ! مرسی انریکه ! ای ناموس مربی که همه فهمیدن که 5 گانت فقط بخاطر ام اس ان بود تو نفهمیدی ! مرسی ناموس کادر فنی که حنطه هم میفهمه دفاع بشدت چند فصله زخمیه شماها نفهمیدین ! فقط امیدوارم انریکه هرچی زودتر بره که حداقل بگیم تیم مربی نداره اینجوری بازی میکنه . چون واقعا سخته دیدن بارسایی که با مربی اینجوری بازی میکنه !!! انریکه برو زودتر ...

خیلی فحش دارم ولی حوصله ندارم .

2. 5 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی خاک بر سر انریکه کنند با این شیوه تیمش و بازیکن هایی که خرید ! یه مشت اشغال به اسم گومز - دنیس سوارز - اردا توران - الکاسر - که کلشون رو جمع کنی از توشون یه وراتی یا دراکسلر در نمیاد !‌

بوی حلوای انریکه بلند شد ! عملا تیم هیچ برنامه ای نداشت ! فقط توپ رو برسونید نیمار و اونم دو میدانی باز کنه یه توپ بده بیرون بلکه یکی شوت کنه !

دوران اینیستا و بوسکتس هم تموم شده متاسفانه ! بوسکی فوقالعاده کند و بی خاصیت بازی میکنه جدیدا !

یعنی خط میانی تیم باید کوبیده بشه از اول ساخته بشه !

دفاع راست باید کوبیده بشه از اول ساخته بشه !

دفاع وسط تیم باید دوباره یه زوج خوب بسازه

دورانی که میشد راحت امثال دراکسلر و کواداردو و ....خرید رفتن دنبال اشغال خری و این شد نتیجه اشد !‌ دو بازی اتلتیکو و پاریس رو ببنید عملا بارسا هیچ کاره بود و رفته بود تو قوطی !

تابستان باید این اشغالا رو به چین فروخت و یه پول اساسی بدست اورد و تیم رو دوباره ساخت !‌

برای مربیگری هم امیدوارم برن دنبال امثال سیمونه یا پوچیتینیو و الگری و ... و نرن دنبال رونالد کومانی که تو اورتون هم زیاد خوب نبوده !

4. 7 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

الان موضوعی که مهم تر از باخت بارساست، مواجه شدن با جمع دوستانه. به این بارسا که امیدی نیست. در تعجبم که چطور مربی مثل امری میاد با یه تاکتیک مسی و سوارز بهترین زوج هجومی این فصل رو متوقف میکنه ولی انریکه نتونست با این همه ستاره با یه تاکتیک مناسب لااقل جلوی چنین باخت فاجعه باری رو بگیره. الان میگم لااقل شبیه اتلتیکو بازی میکردیم. میریختیم تو محوطه جریمه خودمون. بدترین حالت این بود که یک یا دو گل میخوردیم و تو ضد حمله ها توانایی جبران داشتیم. ولی امشب یه تاکتیک افتضاح رو دیدم. اگه گومز اون توپو گل میکرد الان شاید نتیجه حتی به نفع ما بود. اینقدر وا دادیم که پاریس جسور تر شد. تو این مرحله ممکن بود به بایرنم بخوریم موندم به بایرن میخوردیم دقیقا چی میشد؟ چیزی بهتر از هفت تای چند فصل قبل؟
    به هرحال قرار بر حذف باشه تو هر مرحله چه فرقی میکنه.
    حالا این حرفا رو فراموش کنیم. پیشنهادی برای مواجه شدن با دوستان مادریدی دارید؟

6. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گوسفند شعور مربیگریش از انریکه بیشتره به خدا !

لامصب وقتی مبینی 4-3-3 لعنتیت جواب نمیده چرا تغییر تاکتیک نمیدی !‌3-5-2 جون میده برای بارسا با این بازیکن هاش !‌

لامصب وقتی دفاع راست نداری چرا 4 دفاعه بازی میکنی ! وقتی هافبک هات بدرد نخورن چرا 3 هافبکه بازی میکنی !‌
    ترشتگن

اومتیتی --- پیکه ----روبرتو

بوسکی - راکیتیچ

البا -----اینسیتا ------ مسی

نیمار --- سوارز

انرکیه اگر سعور داشتی با همچین ترکیبی میرفتی تو زمین حداقل با یه تساوی میومدی بیرون یا حداقل با یه گل میباختی نه 4 تا ! حیف مسی واقعا

8. 7 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

گوسفند شعور مربیگریش از انریکه بیشتره به خدا !

لامصب وقتی مبینی 4-3-3 لعنتیت جواب نمیده چرا تغییر تاکتیک نمیدی !‌3-5-2 جون میده برای بارسا با این بازیکن هاش !‌

لامصب وقتی دفاع راست نداری چرا 4 دفاعه بازی میکنی ! وقتی هافبک هات بدرد نخورن چرا 3 هافبکه بازی میکنی !‌
    ترشتگن

اومتیتی --- پیکه ----روبرتو

بوسکی - راکیتیچ

البا -----اینسیتا ------ مسی

نیمار --- سوارز

انرکیه اگر سعور داشتی با همچین ترکیبی میرفتی تو زمین حداقل با یه تساوی میومدی بیرون یا حداقل با یه گل میباختی نه 4 تا ! حیف مسی واقعا
    واقعا من موندم بازی رفت و برگشته . یه 90 دقیقه تو خونه مونده . بعد ناموس مربی ورداشته تیمو هجومی گذاشته ! انگار اوساسوناست حریفمون . شما نیمه اول 2 صفر میری رختکن بعد چی میگی به بازیکنا که هم نیمه دوم شروع شد باز مثل نیمه اول افتضاح بودیم و 2 تا دیگه هم خوردیم . واقعا نمیفهمم چه جملات گوه_ر باری گفته ایشون بین دو نیمه ! حالا واقعا نیازی هم نبود جمله ای بگه عقل سلیم میگه نیمه دوم دیگه باید اولویت گل نخوردن باشه . چون 2 صفر رو میشه جبران کرد . پس تیمو دفاعی میکنم . چجوریاس ؟! عقل سلیم هم نداری ؟! لعنتی یه 90 دقیقه تو خونه داشتیم چجوری این جنایتو مرتکب شدی آخه ؟!!!! حالا به جهنم گل سومم خوردیم خو لامصب الآن دیگه وقتشه 3 صفرم میشه جبران کرد تو خونه ، تیمو دفاعی کن . اینیستا و مسی رو بکش بیرون راکی و رافی رو بیار فقط وسطو جمع کنن . بازم نکردی و گل چهارم هم خوردیم . دیگه واقعا همچین مربی ای هیچ امیدی بهش نیست .

10. 7 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

استقلال،بارسا پیوندتان مبارک♡

عوضش ب آلاوز شیشتا میزنیم فینال...میشوره میبره...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خدا رو شکر بازی رو ندیدم. چه فاجعه ای! برگشت فقط باید فکر یه بازی خوب باشیم و یک درصد این نتیجه جبران هم بشه بازیکنا تخلیه روانی میشن و مقابل تیم قدرتمند بعدی به مشکل میخوریم.

من مدافع انریکم و عملکردش* به نظرم خوب بوده، ولی باید بره. نه صرفا بخاطر نتایج بد. نه همه جام های تیم بخاطر مربیه و نه مربی به تنهایی مسئول همه شکست هاست. ولی تیم مدتهاست مشکل دیسیپلین و روحیه داره و نتونسته فکری براش بکنه.

شاید وقتشه از رویای هر فصل سه گانه بیرون بیایم و انتخاب کنیم کدوم جام مهمه کدوم یکی رو فدا کنیم. متاسفانه هنوز رسانه ها اسم بارسلونا رو در کنار سه گانه میارن که آخر فصل به ضررمون تموم میشه.

با دیدن ترکیب میشه حدس زد انریکه آزمون و خطا کرده. کاری که در لالیگا میکنه و نهایتا منجر به از دست دادن 3 امتیاز میشه. اینجا به قیمت حذف تموم شد

* با فرض اینکه امسال فقط کوپا دل ری رو ببریم میشه 6 جام اصلی در سه فصل. یعنی فصلی دو جام از سه جام اصلی که با استانداردهای هر تیمی غیر از بارسلونا فوق العاده است.

13. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

درسته تمامی بازیکنان به کل در بازی دیشب خودشون نبودن و این روشن و مشخص بود اما فاجعه شماره یک تیم کسی جز Gomez نبود ! بازیکنی که اصلا حتی ژست فوتبالیست رو نداره ! اینو دارم جدی میگم حالا من نمیدونم مربی به چه امیدی و بر اساس چه مستندی اون رو جذب کرد ! واسه این میگم چون تو بازی دیشب اون هنر خودش رو به نمایش گذاشت و تو زمین بدترین بود در هر زمینه ای ! به یقین اگه تو زمین نبود کمتر گل می خوردیم ! به شخص به این بازیکن هیچ اعتقادی نداشتم و اول فصل چندین باز ازش انتقاد کردم که البته بعضی علما این به حرف من خورده گرفتند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من واقعا نمیدونم انریکه چرا این کارو میکنه و راکیتیچ رو میذاره تو نیمکت ؟! آخه جالبه تو همین فصل چندین بازی تو لیگ این داستان رو پیاده کرده و تیم یا باخت یا مساوی کرد ! تو همین بازی تو دقایقی که راکیتیچ اومد زمین تیم به واقع بهتر کار می کرد . گقتم اگر از اول تو بازی بود نه اینکه میبردیم اما مطمئنم نصف این مقدار گل میخوردیم .

دیشب که بازی رو میدیدم آخرای بازی یاد بازیکنی افتادم که خیلی ها ازش انتقاد میکنن و راجع بهش منفی فکر میکنن که دلیلش رو هم هنوز نفهمیدم ! من که بهش اعتقاد دارم و به نظر من تو این مواقع مثل بازی دیشب جاش به شدت خالی هستش . حیف که Mascherano مصدوم بود .

درسته هیچ چیز قابل پیش بینی نیست اما روی کاغذ میشه فقط به جام حذفی امیدوار بود .

منتظرخریدهای خوب و منطقی برای فصل بعد هستم .

15. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

گندترین هفته فوتبالی عمرم بود!
    اون از باخت پرسپولیس،اینم از بارسا....

گل سوم رو خوردیم دیگ تی ویو خاموش کردم رفتم کتاب خوندم...

امیدوارم بازی برگشت 4تا دیگ بخوره بارسا چون واقعا نیازه!
    باید از خواب خرگوشی بیدار بشن مسئولاش و بفهمن باید بازیکنایی بخرن ک شخصیت قهرمانی داشته باشن...با امثال آندره گومز آلکاسر فوقش یه جام ولایت بزنیم...

17. 5 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بعد از مدت ها وقت شد که اینجا پست بذارم

انریکه فصل پیش یک ستاره جوان در تیمش داشت در خط هافبک به اسم سرجی روبرتو که عالی بود از همه نظر، و این فصل رفت و یک اوجوبه به اسم شاهکار به اسم گومز رو با مبلغ 55 میلیون یورو خرید و این ستاره خط هافبک رو تبدیل کرد به یک دفاع راست متوسط رو به ضعیف. اون شاهکار هم در خط هافبک با اینکه مدت هاست همه 90 دقیقه همه بازیها رو داره بازی می کنه ولی در تیم گم هست. نمی دونم چه ذهنی دست به همچین کاری می زنه. با همون 55 میلیون میشد تقریبا هر دفاع راستی در جهان رو که بخواستیم به تیم بیاریم.
    این کلمات رو نه طلا، که باید فولاد آبدیده گرفت و مثل پتک کوبوند تو سر مدیریت فنی تیم بارسلونا.
    بارسا همیشه مشکل مدیریت فنی رو داشته. جذب بازیکنی مثل لوییس سوارز هنر نیست. همه میدونیم سوارز تو هر تیمی موفق بوده و خواهد بود. هنر اونجاست که بتونی در جاهایی که ضعف داری با جذب بازیکن های مفید و کارآمد (و نه لزوما فوق ستاره) یه تیم موفق و آینده دار و مطمئن بسازی.
    واقعا اینکه هافبک تیمت رو ببری تو پست غیر تخصصی و جاش یه هافبک بگیری که در بهترین حالت یه فصل احتیاج داره برای جا افتادن، خیلی احمقانه است. اونم با این قیمت. بارسا با این همه هزینه ای که در این فصل کرد، هیچ قدم رو به جلویی برنداشت.
    البته من بیش از نقل و انتقالات، ضعف خیلی خیلی شدید تاکتیکی مربی رو مقصر میدونم. واقعا انریکه از نظر تاکتیکی هیچی نداره.
    درباره این بازی هم نظر شخصی ام رو بدم. بنظرم اینکه همه بازیکن ها بد بودن، فقط به معنی تاکتیک اشتباه میتونه باشه. اشتباه که چه عرض کنم، لکه ننگ تاکتیکی بگیم بهتره.
    روی گل سوم و چهارم مدافع کناری پاریس شاید 50 متر بدون مزاحم با توپ حرکت کرده!
    انریکه و بارسا بارها جلوی تیمهای امری قرار گرفتن و همیشه هم با همین پرس شدید و بازی درگیرانه و پرانرژی طرف شدن. اما انریکه هیچ واکنشی درباره اش نشون نداد. اصلا به این فکر نکرد که بازیکنهای پاریس کیفیت فردی شون از بازیکن های سویا بیشتره و اگر جلوی سویا، نیمار و مسی نجاتت میدن، اینجا دیگه سلاخی میشی.
    جلوی این پاریس (که قشنگ معلوم بودن تو ذهن بازیکن هاش ترس از بارسا هنوز بود) کافی بود فقط یه نیمه بازی رو کنترل میکردن. اما انریکه چیکار کرد؟ هافبک مطمئنی مثل راکیتیچ رو که شاید وقتی تو زمینه 50 درصد بار دفاعی سمت راست رو به دوش میکشه میذاره بیرون و یه بازیکن بی تجربه رو، اونم تو پستی که تو همین فصل خیلی کم در اون بازی کرده بازی میده. اونم کنار روبرتویی که اونم دفاع راست تخصصی نیست. خیلی راحت میشد با بازی دادن راکیتیچ در زمین خودی، از مسی تو هافبک استفاده کرد و اینجوری جلوی جولان دادن تحقیرکننده وراتی و رابیو رو گرفت. اما مربی به هر دلیلی تصمیم گرفت تیم رو با بازترین آرایش ممکن و بیشترین فاصله بین خطوط به زمین بفرسته!
    جالب اینجاست که وقتی نیمه اول رو 2-0 به رختکن رفتن، انگار کادر فنی حواسش نبوده این بازی امتیازی نیست و حذفیه. یادشون رفته بود بازی برگشت هم هست. با همون ترکیب خودکشی رفتن تو زمین.
    آخه ابله! خب اگر 2-0 میموند بازی امید داشتین برای برگشت. الان چی؟!
    فکر کنم با شروع نیمه دوم هیچکدوممون تردیدی نداشتیم که باز هم گل میخوریم. لامصب بازیکن ها انگار بهشون گفته شده بود به 10 متری همدیگه هم نزدیک نشن.

درکل امیدوارم در پایان فصل یه عاقله مرد سکان هدایت بارسا رو به دست بگیره. چیزی که الان تیم احتیاج داره یه تفکر منطقی و دور از وضع فعلیه. خودم نه حوصله هیجان و احساسات امثال کلوپ و سامپائولی رو دارم، نه حوصله کاراکتر خاص امثال کومان رو.
    بهترین گزینه الان آلگری خواهد بود. البته اگر تغییری در تفکر مدیریت تیم بوجود نیاد، بعید میدونم شاهد همچین انتخابی باشیم.

19. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •