تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 64 اولاول ... 3036373839404142434450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 634

نام تاپيک: آرشیو / لیگ جهانی والیبال | FIVB World League 2015

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون جام ملت هایی که قراره تو تهران برگذار شه هیچ ارزشی نداره؟
    پارسال شایعه شده بود که قهرمانش به المپیک میره و برای همین میزبانی ایران خیلی مهمه
    با این حساب مثل دوره های قبلی باز هم جام ملت ها قهرمانش کشکه؟
    اتفاقا کاملا ارزشمنده و اون شایعه هم حقیقت داره
    البته دیگه اون قدر گنده شدیم که ادعا کنیم میتونیم تو مسابقات ژاپن بریم فینال و سهمیه بگیریم! ولی کلا همین قهرمانی آسیا دم دست ترین سهمیه المپیکه
    غیر از اون دو مسابقه دیگه هم هست که جفتش تو ژاپن خواهد بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خیلی حرف چرتیه که بگیم بیننده به تکامل رسیده پس باید محتشمیان حرف نزنه! این ملت دید انتقادیش قتل عام میکنه فقط مسئله گزارشگر هم نیست پرداختن به این مسائل خاله زنکی در هر مسئله ای
    که شاید استثنایی و انحصاری باشه مهم و عجیب هست!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اتفاقا کاملا ارزشمنده و اون شایعه هم حقیقت داره
    البته دیگه اون قدر گنده شدیم که ادعا کنیم میتونیم تو مسابقات ژاپن بریم فینال و سهمیه بگیریم! ولی کلا همین قهرمانی آسیا دم دست ترین سهمیه المپیکه
    غیر از اون دو مسابقه دیگه هم هست که جفتش تو ژاپن خواهد بود
    در مورد قسمتي كه قرمز كردم با شما به شدت موافقم. به همين دليل هم گرفتن ميزباني قهرماني آسيا را كاري بيهوده و اتلاف هزينه ميدونم چرا كه اگر حتي ميزبان كره، ژاپن، چين يا استراليا هم باشن بازهم براي ما اونها سوسكن. به نظرم خيلي بهتر بود به جاي هزينه كردن در اون رقابت ها پولشو بدن به واليباليستها تا از نظر مالي هم شارژ بشن.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 پیام سرمربی والیبال آمریکا به مردم كشورش در مورد ایران ...

سرمربی تیم ملی والیبال آمریکا پس از بازگشت به کشور خود در پیامی ایران را برای هموطنانش توصیف کرد.

نخستین برداشت من از ایران این است که همه به شکل شگفت‌انگیزی مهمان‌نواز هستند. همه با ما خیلی خوب بودند و تلاش مفرطی داشتند که مطمئن شوند ما تجربه خوبی در این سفر داشته باشیم.

من فکر می‌کنم که ما خیلی از این سفر لذت بردیم. این موقعیت رو داشتیم که در شهر گشتی بزنیم، به برج میلاد رفتیم و اندکی در مورد تهران آموختیم و فکر می‌کنم این برایمان خیلی خوب بود و غذای خوبی هم در کوهپایه‌ تهران خوردیم.

ما دوست داشتیم این کارها را انجام دهیم زیرا همه می‌دانیم که چهره‌ ای که رسانه‌ها از روابط ایران و آمریکا ترسیم کرده‌اند چندان دقیق نیست. احتمالا برای هر دو طرف همینطور است.

چیزی که من می‌دانم و آنچه از وقت گذراندن با تیمهای ایران و آمریکا، پارسال و امسال آموخته‌ام این است که روابط بین ملت ایران و آمریکا به هیچ وجه بازتابی از روابط بین دولتهایشان نیست

و مردم ایران مردمی عالی هستند که با ما با مهربانی رفتار کردند و فکر می‌کنم که ما هم همین رفتار را نشان دادیم چون آمریکا هم کشوری عالی با مردمی عالی است.

بله اینجا جای بسیار خوبی است و پیامی که ما به خانه می‌بریم این است : سفر بی‌نظیری بود و بسیار مشتاقیم که دوباره به اینجا بیاییم و فکر می‌کنم درک بهتری از آنچه داخل و خارج ورزشگاه می‌گذرد پیدا کرده‌ایم.

جان اسپراو
    سرمربي تيم ملي واليبال آمريكا
    منبع : سایت FIVB

منبع داخلی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by EhsanCPU; 24-06-2015 at 15:13.

6. 8 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کورک مصدوم شد
    غیبت پرامتیازترین بازیکن جهان مقابل ایران

امتیازآورترین بازیکن لیگ جهانی و ستاره لهستانی ها به دلیل مصدومیت بازی مقابل لیران را به احتمال فراوان از دست خواهد داد.

به گزارش "ورزش سه" تیم ملی والیبال لهستان که روز دوشنبه به ایران سفر کرده بود، اولین جلسه تمرینات آمادگی اش را با بدشانسی پشت سر گذاشت. بارتوژ کورک، ستاره بخت و اقبال لهستانی ها در تمرینات امروز از ناحیه ستون فقرات دچار مصدومیت شد و حضور او در مسابقه روز جمعه برابر تیم ملی والیبال ایران در هاله ای از ابهام قرار دارد.
    توماس سیکورا، پزشک تیم ملی لهستان در خصوص مصدومیت کورک گفت: «او در تمرین احساس درد شدید در ناحیه کمرش داشت و نتوانست به تمرینات ادامه دهد.»
    دکتر توماس در ادامه از درصد آمادگی کورک در مسابقه روز جمعه اظهار کرد: «سلامتی کورک از هرچه برای ما واجب تر است و ما نمی خواهیم ریسک کنیم. اگر مسئله مهمی باشد، نمی تواند به میدان برود. اما باید صبر کنیم و ببینیم چه پیش خواهد آمد.»
    بارتوژ کورک 27 ساله تیم ملی والیبال لهستان یکی از بهترین بازیکنان تیم سفید-قرمزها محسوب می شود که در مسابقات رفت این تیم برابر تیم ملی ایران در شهر چستوخوا لهستان موفق شد با 30 و 21 امتیاز در بازی های اول و دوم امتیازآورترین بازیکن زمین در هر 2 مسابقه شود و در حال حاضر با کسب ١٧٥ امتیاز، موثرترین بازیکن لیگ جهانی بوده است.

8. 9 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

محتوای مخفی: حاشیه 
    لاو و پیام‌های عاشقانه دخترهای ایرانی برای «مت اندرسون» بازیکن خوش تیپ تیم ملی والیبال آمریکا که برای بازی با تیم ملی ایران به تهران سفر کرده بود، ادامه دارد.
    نمونه چند کامنت جدید که به فارسی یا فینگلیش در اینستاگرام اندرسون پست شده:

- یا خدا ! این چقدر ج*ره
    - مال من بشو تو فقط من
    - دلم میخواد بازهاتو گاز بگیرم
    - تتوی رو بازتو دوست دارم عشقم
    - وقتی موقع بازی زیر تور بالا پائین میپریدی من فقط قربون صدقت میرفتم عزیزم خدا بهمرات
    - خدا اینا چی میخورن که اینجوری خوشگلن چرا پسرای ما این شکلی نمیشن !!
    - زبون منم که حالیت نمیشه حرف قلبمو بهت بگم درکم کنی

واقعا معنی این کارا چیه؟! |:
    Last edited by and-roid2; 24-06-2015 at 09:28.

10. 8 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نمیدونم خبر خوبیه برای ما یا نه . البته احتمال اینکه دروغ تاکتیکی باشه هم وجود داره اما بهرحال مهره اصلی لهستان یعنی کورک مصدومیت شدیدی در تمرینات پیدا کرده و حضورش در بازی جمعه به گفته پزشک تیم لهستان بعیده .گرچه از نظر خودم به بازی میرسه اما همین که مصدوم شده و از کیفیت کارش کاسته شده به نفع تیم ماست .

12. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم من اگر بخوام بازی ایران و لهستان رو از نزدیک ببینم چند ساعت قبل بازی باید حضور داشته باشم ؟ ازونجایی که بلیط اینترنتی میخوام بگیرم میشه اعتماد کرد یا نه یکی دیگه ممکنه جامو بگیره ؟
    من بازی دوم رو برای تماشا رفتم هر چه زودتر برید جای بهتر گیرتون میاد....امسال مثل اینکه در رو ساعت 4.30 باز میکنن....من ساعت 6.30 رسیدم هنوز جا زیاد مونده بود ولی

اون قسمت وسط که پشت داور هست و بهترین جا حساب میشه کامل پر شده بود....تو خود سایت هم نوشته 2 ساعت قبل باید اونجا باشید مطمئنن جا گیرتون میاد ولی

به نظرم هر چه زودتر تونستی برو ..... فقط یه چیزی بطری اب معدنی با خودتون نبرید نمیزارن ببرید داخل به دلیل اینکه قابل پرت کردن هست .... فکر کنید ببینید تو چی

میتونید اب ببرید چون اونجا اب میفروشن ( تو بسته های ساندیس ) 1000 بعضی ها هم 1500

14. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرمربی تیم ملی والیبال آمریکا پس از بازگشت به کشور خود در پیامی ایران را برای هموطنانش توصیف کرد.

نخستین برداشت من از ایران این است که همه به شکل شگفت‌انگیزی مهمان‌نواز هستند. همه با ما خیلی خوب بودند و تلاش مفرطی داشتند که مطمئن شوند ما تجربه خوبی در این سفر داشته باشیم.

من فکر می‌کنم که ما خیلی از این سفر لذت بردیم. این موقعیت رو داشتیم که در شهر گشتی بزنیم، به برج میلاد رفتیم و اندکی در مورد تهران آموختیم و فکر می‌کنم این برایمان خیلی خوب بود و غذای خوبی هم در کوهپایه‌ تهران خوردیم.

ما دوست داشتیم این کارها را انجام دهیم زیرا همه می‌دانیم که چهره‌ ای که رسانه‌ها از روابط ایران و آمریکا ترسیم کرده‌اند چندان دقیق نیست. احتمالا برای هر دو طرف همینطور است.

چیزی که من می‌دانم و آنچه از وقت گذراندن با تیمهای ایران و آمریکا، پارسال و امسال آموخته‌ام این است که روابط بین ملت ایران و آمریکا به هیچ وجه بازتابی از روابط بین دولتهایشان نیست

و مردم ایران مردمی عالی هستند که با ما با مهربانی رفتار کردند و فکر می‌کنم که ما هم همین رفتار را نشان دادیم چون آمریکا هم کشوری عالی با مردمی عالی است.

بله اینجا جای بسیار خوبی است و پیامی که ما به خانه می‌بریم این است : سفر بی‌نظیری بود و بسیار مشتاقیم که دوباره به اینجا بیاییم و فکر می‌کنم درک بهتری از آنچه داخل و خارج ورزشگاه می‌گذرد پیدا کرده‌ایم.

جان اسپراو
    سرمربي تيم ملي واليبال آمريكا
    منبع : سایت FIVB

میشه یه لینک از این خبر بدید؟
    خیلی بعیده همچین چیزی رو توی سایت FIVB بزنه چون اصلا ربطی به والیبال نداره.
    از اینکه منبع رو هم فقط نوشته FIVB به نظرم خبر فیک باشه

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خیلی حرف چرتیه که بگیم بیننده به تکامل رسیده پس باید محتشمیان حرف نزنه! این ملت دید انتقادیش قتل عام میکنه فقط مسئله گزارشگر هم نیست پرداختن به این مسائل خاله زنکی در هر مسئله ای
    که شاید استثنایی و انحصاری باشه مهم و عجیب هست!
    اولاٌ درست صحبت کنید . چرت یعنی چی ؟ ازونجایی که من در مورد آموزشها صحبت کردم حرفتون رو به خودم گرفتم ثانیاٌ چه ربطی داره یه گزارشگر باید ذهن مخاطب رو خسته نکنه چه اصراریه تو هر بازی همش به آموزشهای والیبال بپردازیم . مگه خنگیم که هر دفعه میاد دقیقاٌ حرفهای بازی قبل رو به بیننده میگه . گزارشگر وظیفش آموزش والیبال نیست بلکه وظیفش گزارش جریان بازیه . شما برید اصول گزارشگری رو یاد بگیرید بعد بیاید اینطوری صحبت کنید .

17. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •