پس اون مرحله f چی؟ همون که می گه return as franklin وقتی هم alt میزنم سویچ نمیشه
پس اون مرحله f چی؟ همون که می گه return as franklin وقتی هم alt میزنم سویچ نمیشه
دوتا مشکل هست: یکی اینکه سریال به سختی گیر میاد، دو اینکه یه سری مشکلات توی نسخه اصیلی هم هست. مثل مرحله Blitz Play. از همه مهمتر اینکه دیگه سی تومن پول دادیم و خریدیم.حالا تو شرایط الان مشکل Q رو چی حل می کنه این مهمه.
اون رو باید با فرانکلین بیای دیگه. Alt رو نگه دار و موس رو بده بالا. بعد Alt رو ول کن.
ممنون از راهنماییات.راستی من به شدت پول کم دارم تو بازی اگه از ترینر استفاده کنم چی میشه؟مشکلی پیش نمیاد؟
نمیدونم. من استفاده نکردم. ولی یه کم تحمل کن بازی رو پیش ببر چندتا مرحله جلوتر یه پول درست و حسابی بهت میده. حدود ۶۰ هزارتا. ترینر لذت بازی رو از بین میبره.
مشکل سوشال کلاب برای نصب نبودن سرویس پک ویندوز سونه.
مشکل کاور گیری با آپدیت دو کرک چهار حل میشه.آپدیت سه رو نریزین.
نزدیک چهار گیگ هم فایل اضافه برای نسخه کور پک دانلود کنین حله.
دوستان کسی میدونه مشکل از کجاس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با توجه به اینکه توی سایتای فارسی چیزی پیدا نکردم برای رفع مشکل بیرون پریدن از بازی با گرفتن دکمه Q به سراغ سایتای انگلیسی رفتم و اینطور موضوع حل شد که بازی رو با آپدیت ۳ و کرک ۴ ردیفش می کنیم بعد فایل GTAV.EXE رو از این سایت دانلود می کنیم و ریپلیس می کنیم. (فکر می کنم فایل مربوط به آپدیت ۲ باشه ولی مطمئن نیستم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین بازی که تا الان کردم.
پاش که میشینی گذشت زمانو متوجه نمیشی.
مشکل Q منم داشتم آپدیت دو بعد کرک چهار.
مشکل من با آپدیت 3 و کرک 4 در ویندوز 8.1 حل شد . مشکل Q هم وجود نداره . زبان چینی هم به راحتی با تغییر و ادیت فایل 3dmgame به انگلیسی انجام شد . با تشکر از همه دوستان
بازی محشرهنسخه 14 DVD بازی رو دارم .
Last edited by saeed774; 27-04-2015 at 00:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)