ماشاله ولتاژ!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ماشاله ولتاژ!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پردازنده هنوز در قيد حياته؟! :دي چه خبره برادر!!! واسه 6000 هم اين قدر ولتاژ نمي دن! :دي
آره الانم دارم باش کار میکنم!!! نمیدونم چرا پایدار نیمشه!! فکر کنم بدترین بچ تامبد ممکن برای این سی پی یو رو من دارم.
راستی با این ولتاژ نهایتا به 4700 رسیدن حرف شما برای 45 نانو ها درسته....
آره خب چون كلأ با 65 نانومتر ها خيلي خيلي سحت به 6000 برسند! :دي ولي در كل ولتاژ خيلي زيادي دادي كه فايده ي خاصي هم نداره! مطمئنأ با اين ولتاژ به طبع دما نمي توني پايدارش كني!
فعلا تا 3.0 GHz اور کردم.
یه نگاهی بندازین مشکلی نداره کارم؟
چیز دیگه رو نباید تغییر بدم؟ مثل HT Link یا ولتاژها؟
مشخصات قطعات اصلی سیستم من:
CPU: Phenom II X3 710 2.6 GHz Up to 3.0 GHz
Main: GIGABYTE MA770 UD3
Ram: Patriot Dual Channel 4GB (2x 2GB) 1066
VGA: GIGABYTE GeForce 9500 TH 1GB
![]()
آقا من توی بایوسم گزینه ی مخصوص اورکلاک نداره این گزینه ها توی cpu configration کسی هست بگه چه جوری اور کنم.
cpu ratio setting = Auto
c1e suppoh = enable
max cpuid value limit = disblade
cpu tm function = enable
exectutedisbi = eneble
intel speed step ten = enable
دوستان راهنمایی کنن چه جوری میتونم بالاتر از این اور کنم ممنون میشم
![]()
سلام به دوستان عزیز
چند ماه پیش بنده به همراه یکی ازدوستانم (Extreme) مه نفر اول Overclocking ایران در سایت Hwbot هست یک سری تست روی PhenomII 955 BE زدیم که تصمیم گرفتم نتایج + عکس هارو قرار بدم برای دوستان.....
البته قطعات دیگه از جمله Evga Classified/P6T DLX/Foxccon Blood Rage که برای X58 هستند و Xeon W3520 /i7 920 C0/i7 920 D0 و همچنین LGA775 مثل EP45-UD3R و E8400 /Q9400...موجود بودند + کارت های گرافیکی 2xHD4890/GTX295/GTX275/8500GT/7600GT/HD4870....که بیشتر وقت رو صرف کارکردن با Ln2 یا همون نیتروژن مایع با PhenomII کردیم...
بیشتر مقدار فرکانسی که با PhenomII رسیدم مقدار 5.52GHZ بود......البته شدیدا مشکل دما داشتیم و اگر دما پایین تر هم بود 6.3GHZ دور از دسترس نبود....
Valid Link
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تصاویر از محیط تست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکانتینر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعایق کاری مادربرد MA790FXT-UD5P برای جلو گیری از میعان هنگام تستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویر بعد از تست مادربرد کاملا یخ زده.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتست های متفرقه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ep45-UD3R/Q9650/2x1GB Crucial Ballstix..
یک رکورد جالی هم که داخل این تست ها برای مسابقات SOOC شهر سخت افزار زدیم DDR2 800MHZ که دارای چیپ Micron D9 GMH بود رو تا 1580MHZ اورکلاک کردیم ولی متاسفانه ولید از بین رفت....!
موفق باشید.
Last edited by D3vil_A; 16-11-2009 at 22:00.
ایول ایول
اقا عکس ها فوق العاده کوچک هستن به هیچ وجهی نمیشه دید
لااقل عکس های بزرگ میزاشتین تا بیشتر حال میومدیم.
واقعا لذت بخش هستن. فقط حیف که تصاویر خیلی کوچیکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)